TOP prípravky na opaľovanie s SPF 50+: Najvyššia ochrana pred UV žiarením

Po Vianociach a novom roku sme sa všetci začali tešiť na jedno – na LETNÚ DOVOLENKU! No tento rok je trošku iný, ale to by nám nemalo zabrániť v užívaní si letných radovaniek. Aj keď možno nie pri mori, na ktoré sme sa mnohí tešili najviac, aj napriek tomu si leto môžeme užiť u nás doma. Doma, teda na Slovensku, ktoré je známe vďaka svojim historickým i kultúrnym atrakciám, aquaparkom i kúpaliskám. Na Slovensku nájdete rôzne vodné plochy a nuda pláže, kde sa môžete vyšantiť do sýtosti. A nielen vyblázniť, ale aj nachytať letný bronz.

Odporúčame: Krásy Žilinského kraja: Čo by si určite nemala vynechať?

TOP prípravky na opaľovanie s SPF 50

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Ochrana je najdôležitejšia!

Či už sa chystáte na turistiku, na kúpanie v jazerách a iných vodných plochách, tak by ste nemali podceňovať ochranu pred slnečným žiarením. I na takú prechádzku po meste by ste si mali do kabelky zbaliť opaľovací krém, ktorý bude vašu pokožku chrániť pred UV žiarením, ktoré spôsobuje predčasné starnutie pokožky i rakovinu kože. Slnečné žiarenie dokáže zmeniť štruktúru buniek a poškodiť ich natoľko, že prestanú plniť svoju funkciu v pokožke. To je dôvod, prečo by ste za žiadnych okolností nemali podceňovať slnečnú ochranu. Nehovoriac o tom, že sa vďaka ochranným krémom vyhnete spáleniu pokožky, jej olupovaniu i pehám, ktoré sú pre mnohé dámy nežiadúce. Zbaľte si teda so sebou niektorý z pleťových krémov, ktoré nájdete v nasledujúcej galérii. Mimochodom, všetky majú neskutočne krásnu vôňu!

Pozri aj: Citrónová voda s kurkumou: Čo spraví s telom, keď ju budeš piť každý deň?

Dermacol SUN Tinted water resistant fluid SPF50

Ochrana pleti je dôležitá počas celého roka, no obzvlášť počas leta, kedy sú slnečné lúče najzradnejšie. Ak si neviete predstaviť vyjsť z domu bez make-upu a zároveň ani bez ochranného krému, tak v tom prípade je pre vás tónovací pleťový fluid s SPF 50 ako stvorený.

Tónovací fluid od značky Dermacol zjednocuje farebný tón pleti, kryje nedokonalosti a zároveň chráni pokožku pred UVA a UVB žiarením. Fluid nielenže zjednotí váš tón pleti, ale zároveň vám pomôže predchádzať jej spáleniu a poškodeniu. Má ľahkú textúru a je vysoko vodoodolný! V jeho zložení sa okrem UVA a UVB filtrov nachádza aj vitamín E (pomáha predchádzať poškodeniu a starnutiu pokožky), panthenol, allantoin, bisabol a glycerín.

Viac informácii o tónovacom fluide nájdete na dermacol.sk.

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

0 komentárov

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.