Video tutoriály: Jednoduché účesy do práce

Hľadáte stále nové spôsoby úpravy vlasov? Niektoré účesy sú už otrepané, čo takto ich nejako ozvláštniť?

 

 

Pri dlhých a polodlhých vlasoch je to oveľa jednoduchšie. Môžeme povedať, že z dlhých vlasov sa robia účesy oveľa jednoduchšie. Môžete s nimi robiť skoro všetko a hlavne vytvoriť účes na každú príležitosť.

 

 

Avšak, ak nemáte inšpiráciu alebo sa ponáhľate, stará klasika v podobe vyčesaných vlasov do „konského chvostu" vás zachráni.

 

Účes do práce nemusí byť len o konskom chvoste

Zbavte sa vašej každodennej rutiny a vytvorte si nový účes, ktorý rozžiari vás a aj váš deň. Ak hľadáte tip na účesy do práce, ktoré si spravíte jednoducho, vyzerajú elegantne a profesionálne, tak sa inšpirujte z týchto videí. Uvidíte, že tak zapôsobíte nielen na svoju rodinu, ale aj na vašich kolegov.

 

Odporúčame: Podbeľ liečivý je skvelý na mastnú pleť aj dýchacie ťažkosti!

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
5 komentárov
Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

21.04.2017 07:51

tento problém mám aj ja každé ráno.....ach my ženy, tie vlasy nás trápia... keď ich chceme mať pekne upravené, tak sa o ne musíme vedieť o príkladovo starať.....super inšpirácie vo videu.....už len trocha zručnosti k tomu a máme vyhránoooo

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

21.04.2017 08:39

také "normálne" účesy do práce a na všedný deň, pekné

Vaše meno:

Jitka Lehotská

Jitka Lehotská

21.04.2017 17:35

Som prekvapená, ako jednoducho a pritom veľmi efektne sa dajú za pár minút vykúzliť fajn účesy z polodlhých vlasov. Vďaka za tipy, určite niektoré vyskúšam.

Vaše meno:

Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

21.04.2017 17:47

Ked tu to vyzerá všetko také ľahké a ked si idem urobiť nejaký účes ,tak sa mi vôbec nedarí, a nakoniec aj tak spravím konský chvost.. :-(

Vaše meno:

Monika Červinková

Monika Červinková

28.04.2017 14:33

Na tých videách to vyzerá vždy ľahko, ale keď to chcem skúsiť ja sama, potrebovala by som ešte aspoň ďalšie 2 ruky a oči vzadu :)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE