Babička fashion blogerka? Od 64-ročnej Lyn sa máš čo učiť!

Čo by ste povedali na to, keby vaša babka hviezdila na Instagrame, mala lepší vkus ako vy a pobláznila takmer 300-tisíc ľudí? Možno sa vám to zdá ako nočná mora, no niekde na svete pravdepodobne existuje vnučka, ktorá sa takto cíti vďaka Lyn Slater.

 

Lyn má 64 rokov, je z New Yorku, je profesorkou na univerzite a na internete jednoducho nenašla čo hľadala – blog alebo časopis s urbánnou, intelektuálnou, no zároveň modernou inšpiráciou, ktorá by prehovárala k ženám žijúcim zaujímavý život v meste.

 

A tak spravila jednoduché rozhodnutie a založila si blog. Babička fashion blogerka alias @theaccidentalicon, čo je mimochodom jej  instagramové konto, je človek, ktorého sa rozhodne oplatí sledovať!

 

Vek je len číslo

Lyn berie celý svoj blog s chladnou hlavou. Tento projekt, to som ja, hovorí: „Nemám 20 a nechcem mať 20," vysvetľuje. Vystihuje ju asymetrický šedivý bob, z ktorého napriek krátkemu strihu dokáže vykúzliť naozajstné skvosty, oversized kúsky a extravagancia okorenená dávkou rebélie.

 

Zaujme ťa: Nevestičky, zbystrite! Toto sú najkrajšie texty na svadobné oznámenia

On my way to @tibi SS2018. Photo by @simonzchetrit for @manrepeller

Príspevok, ktorý zdieľa Accidental Icon (@iconaccidental),

Náhoda? Určite nie!

Lyn môžete v uliciach Veľkého jablka stretnúť s jej typickým kúskom, ktorým sú možno až príliš veľké slnečné okuliare. Na nej však smiešne nevyzerajú, skôr definujú jej vyberavý vkus.

 

Pozri aj: Vieš čo sa nachádza na povrchu peňazí? Odteraz si dáš pozor!

 

A ako sa tento zdanlivo šialený nápad začal? Lyn sa stretla s priateľkou pred miestom, kde sa konal týždeň módy a v momente ju obklopila žiara reflektorov. „Bola som obklopená módnymi fotografmi, ktorí ma fotili a mysleli si, že som nejaký človek z módneho priemyslu," hovorí o momente, kedy si uvedomila, že jej skvelý vkus nie je len „náhodný". Preto sa aj nazvala „Accidental Icon", čo v preklade znamená „náhodná ikona".

#AgeIsNotAVariable

Príspevok, ktorý zdieľa Accidental Icon (@iconaccidental),

Lyn sa určite oplatí sledovať, lebo sa hoci ako módna blogerka prihovára ženám staršieho veku, je určite módnou inšpiráciou na Instagrame, ktorú sa oplatí sledovať!

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

5 komentárov

Zdena Paňková

Zdena Paňková

16.01.2018 08:15

Patrím tiež k tým skôr narodeným, ale niektoré kúsky by som si určite nikdy neobliekla odhliadnuc od svojho veku. Je však úžasná, charizmatická a má "svoj" vkus.

Vaše meno:

Marie Gutmannová

Marie Gutmannová

16.01.2018 11:42

Táto babička nemá chybu :)

Vaše meno:

benynka

benynka

16.01.2018 14:16

držím palce takýmto ženám, keď ich vidím nemám strach z vyššieho veku

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

16.01.2018 21:17

"babka" je dobrá...neviem,čo by to spravilo,keby som vyšla do ulíc takto nahodená v našom malom meste :-)

Vaše meno:

Marta Bujdošová

Marta Bujdošová

17.01.2018 07:45

dobra babka :)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.