Nový trend v stravovaní podľa Gene Simmons: Toto si ešte nejedla!

Mnohí odborníci na výživu a stravovanie uvádzajú, že raňajky sú základom dňa a hlavne najdôležitejším základom dňa. Údajne bez raňajok nie sme takí produktívni ako v prípade, keď si raňajky doprajeme. Zatiaľ, čo tento fakt je jasný každému z nás, už dlhé roky sa vedú polemiky o tom, čo si na raňajky dopriať. Aká vyvážená strava je najlepšia na raňajky? Čo na raňajky konzumovať a naopak, čo radšej nie? Voľba je len na vás. Je len na vás, čo si na raňajky doprajete. Pamätajte však na fakt, že raňajky by mali byť vyvážené a mali by vám poskytovať dostatok výživy na to, aby ste zvládli celé dopoludnie.

Gene Simmons, hudobník skupiny Kiss, vzal ranné stravovanie do svojich rúk. Jeho najobľúbenejším pokrmom sú cereálie. Áno, obyčajné cereálie zaliate mliekom. Mlieko obsahuje vápnik, ktorý je skvelý pre kosti a cereálie zase obsahujú vlákninu, ktorá podporuje trávenie. Nič by na tom nebolo, keby si hudobník do cereálií nepridával niečo ďalšie. Niečo, čo dokáže skutočne šokovať!

Cereálie s mliekom a ľadom?!

Áno, čítate správne! Hudobník má vskutku zaujímavé chúťky hodné tehotnej ženy, ktorá neraz dokáže skombinovať naozaj čokoľvek – aj sladké s kyslým. Napadlo by vám teda niekedy primiešať k cereáliám s mliekom ľad? Hudobník Gene Simmons vyvolal na Twitteri ošiaľ, keď sa so svojimi fanúšikmi podelil o túto raňajkovú delikatesu. Nezvyčajná pochúťka tak zaplavila sociálnu sieť fotkami, ktoré s hudobníkom začali zdieľať aj jeho fanúšikovia.

Ako uvádzajú niektorí jeho fanúšikovia, tak nechápu, ako mohli doposiaľ žiť bez tejto raňajkovej delikatesy. No u niektorých však takáto raňajková delikatesa známeho hudobníka neprešla. Nechápu, ako môže niekto do mlieka pridať kocky ľadu. A čo vy? Skúsili by ste niečo podobné?

Odporúčame: Kat Von D odchádza zo svojej kozmetickej spoločnosti: Čo s ňou bude?

Galéria:

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

7 komentárov

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

06.02.2020 06:59

Ľad by ma skutočne nenapadol.

Vaše meno:

Lenka Šluchová

Lenka Šluchová

06.02.2020 07:56

Cereálie s mliekom raňajkujem aj ja. Ale pridať tam ľad to radšej nie.

Vaše meno:

Katarína Konečná

Katarína Konečná

06.02.2020 08:16

určite nie

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

06.02.2020 08:22

Nemám rada raňajky na studeno.

Vaše meno:

Helena Kravcová

Helena Kravcová

06.02.2020 13:42

raňajky mám rada teple,ale cerelalie si dám do gogurtu a pomaly do všetkých polievok okrem kuracej,kapustovej,hovädzej

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

06.02.2020 15:41

ja tiež nechápem ten ľad

Vaše meno:

Anna Tlachova

Anna Tlachova

07.02.2020 13:13

Ak má niekto rád studené, prečo nie??

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.