Hollywoodske hviezdy v 20-tke a dnes: Je ťažké uveriť, ako sa zmenili!

V centre pozornosti vyrástlo veľké množstvo celebrít, ktoré poznáme nielen z televíznych obrazoviek. Vďaka tomu máme fyzické alebo foto dôkazy o tom, ako vyzerali, keď boli mladší. A pri niektorých je to pozoruhodný rozdiel. Niektorí starnú do krásy a niektorí boli poznamenaní zubom času, ktorí sa na nich poriadne „vyšantil“.

Aj vy stále hľadáte dôvod, prečo sú niektoré celebrity imúnne voči starobe a vráskam? Je to vďaka ich spôsobu života alebo vďaka moderným technológiám a pravidelnej starostlivosti o svoj zovňajšok? Aj keď sa o všetkých hviezdach Hollywoodu popísalo veľa, vďaka čomu vieme, ktorá má napichané pery, ktorá zase vyhladené vrásky, nemožno im uprieť, že to robia pre peniaze. Veď v podstate vzhľad predáva! A najmä vo svete šoubiznisu to platí 100-násobne.  

Starnúť s noblesou a šarmom by chcel každý!

Niektoré celebrity – herci, hudobníci a iné významné osobnosti, vyzerajú oveľa staršie. Iné zase upísali svoju dušu diablovi, vďaka čomu na svoj vek vôbec nevyzerajú. Ale ako sa menili časom? Ako celebrity (nielen hollywoodske osobnosti), ktoré nájdete v našej galérii, vyzerali, keď mali sladkých dvadsať a ako vyzerajú v súčasnosti?

Ako mladí zaujali svojím vzhľadom a niečím špecifickým, čo im bolo dané do vienka. Vďaka tomu si vybudovali svoje meno, ktoré niečo vo svete šoubiznisu znamená. Ale dnes to je možno inak. Veď pozrite a posúďte sami, či sa zmenili alebo sú to stále tie isté celebrity, ktoré ešte stále majú čo ponúknuť svetu.

Pozri aj: Najvtipnejšie nepodarené fotografie s deťmi: Toto nemôže byť reálne!

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

2 komentárov

Alžbeta Stanková

Alžbeta Stanková

17.08.2019 16:26

aj oni sú len ľudia, čas ich nešetrí

Vaše meno:

Ivana Fajdelová

Ivana Fajdelová

18.08.2019 17:18

Pred starnutim nikto neutečie.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.