Najbohatšie deti na svete: Milionármi ešte pred prvým legálnym pivom!

najbohatšie deti sveta

Deti sú naša budúcnosť. Rozkošné bytosti plné zvedavosti, nadšenia z malých drobností, veľkých snov a úprimnej radosti. Vedia rozjasniť aj ten najpochmúrnejší deň a prekvapiť svojimi huncútstvami a vynaliezavosťou. Pamätáte si na svoje detstvo? 

Na to obdobie, kedy našou najväčšou zodpovednosťou bolo nestratiť kľúče od bránky, ktoré sme nosili na krku alebo prísť domov, keď sa rozsvieti prvá pouličná lampa. Niektorým sa neušlo to šťastné, bezstarostné detstvo plné prázdnin u babky na dedine s bratrancami, ale predpokladáme, že väčšina z nás má krásne spomienky. 

Nielen šaty od návrhára

Párkrát do mesiaca na Miami, topánočky od Diora, tisíce followerov na sociálnych sieťach – pravdepodobne sme my všetci a ani naše ratolesti nevedeli, aké to je žiť si takýmto luxusným životným štýlom. Zopár detí však iný spôsob života ani nepozná.

Počet nových milionárov a miliardárov každoročne rastie. Väčšina bohatstva, ktoré rodičia vlastnia, sa zvyčajne prenáša na deti a tie zbohatnú ešte predtým, ako vkročia do školy. Zatiaľ, čo dospelí spravidla dominujú v zoznamoch najmajetnejších ľudí na svete, ich deti nezaostávajú a vďaka svojim rodičom sa zaraďujú medzi tie najbohatšie na planéte. Každý rodič chce svojmu dieťaťu dopriať to, čo potrebuje k tomu, aby bolo šťastné a zabezpečiť ho do budúcnosti. 

Niekedy to však známe celebrity a osobnosti trošku preháňajú a z ich detí sa stávajú rozkošné, rozmaznané hviezdičky, ktoré musia mať naozaj, ale naozaj všetko. Aj osobnú kuchárku a limitovaný model Bentley na diaľkové ovládanie. Naopak, niektoré deti získali majetok svojou vlastnou snahou a talentom už v útlom detstve. Ktoré z detí obsadili prvé miesta v rebríčku najbohatších detí na svete? Poďme si ich predstaviť.

Pozri aj: 10 najbohatších žien planéty: Kde vzali toľko peňazí?

princezná Charlotte
instagram.com/princeandprincessofwales

Najbohatšie deti na svete:

Princ George, princ Louis a princezná Charlotte

Prince George Alexander Louis, narodený 22. júla 2013, známy ako Prince George z Cambridge, sa v roku 2020 stal najbohatším dieťaťom na svete. Samozrejme, peniažky si nenašetril sám. Ak by ste sa aj vy narodili do kráľovskej rodiny a vašimi rodičmi by boli knieža William Duke z Cambridge a vojvodkyňa Catherine z Cambridge, mali by ste aj vy na účte jednu miliardu dolárov. 

Ani jeho mladší súrodenci, princezná Charlotte a princ Louis, nie sú o nič ukrátení a patria medzi najbohatšie deti na svete. Dokonca, princezná Charlotte vedie v rebríčku v roku 2024. Odhadovaný čistý majetok je $5 miliárd. Ako druhé dieťa princa Williama a Catherine, vojvodkyne z Cambridge, profituje zo značného vplyvu a bohatstva britskej kráľovskej rodiny. Majetok detí z kráľovskej rodiny je vskutku obrovský. 

Phoebe Adele Gates 

Phoebe nie je veľmi známou tvárou v médiách a možno ste o nej ešte nepočuli. Je to preto, že jej rodičia Bill a Melinda Gates si starostlivo strážia svoje súkromie. Táto tínedžerka je ďaleko vzdialená od centra pozornosti a na internete o nej nenájdete veľa informácií (tatino sa o to postaral). Napriek tomu, že sa narodila ako posledné dieťa v rodine, bude to pravdepodobne ona, kto zdedí veľký podiel majetku – približne jednu miliardu dolárov, čo ju zaraďuje medzi najmladších miliardárov.

Suri Cruise

Možno si pamätáte túto malú slečnu ešte ako malé dievčatko. Ako dieťa sa preslávila svojou obľubou nosiť dizajnérske kúsky a topánočky na opätku. Dcéra herca Toma Cruisa a herečky Katie Holmes bola tiež známa ako najmódnejšie batoľa zo šatníkov v hodnote dvoch miliónov libier. Dnes sa táto štrnásť ročná tínedžerka venuje baletu a hre na gitare. Hodnota jej majetku, s dovolením jej štedrých rodičov, je 570 miliónov dolárov. 

Odporúčame: Tipy na bezmäsité jedlá na leto: Chutiť budú každému!

Blue Ivy Carter
instagram.com/blueivycter

Blue Ivy Carter

Ako sa jednoducho stať bohatým? Treba sa narodiť v bohatej rodine. Blue Ivy je tým šťastným dieťaťom, ktoré sa narodilo do jednej z najbohatších a najpopulárnejších hip-hop rodín – dive Beyoncé a spevákovi Jay-z. Predpokladá sa, že jej bohatstvo presahuje jednu miliardu dolárov a stále rastie. Blue Ivy, ktorá rada spieva, tancuje a pózuje, to má už dávno našliapnuté k slávnej kariére. Nie darmo sa hovorí: „Aká matka, taká Katka."

Dannielynn Birkhead

Táto trinásť ročná slečna je americká televízna hviezda a detská modelka. Na zoznamy najbohatších ľudí sveta sa dostala po tom, čo jej matka – playmate modelka Nicole Smith, zomrela na predávkovanie a zanechala jej svoj majetok. Dannielynn sa v roku 2013 stala tvárou pre jarnú kolekciu módnej značky Guess, čo jej tiež prilepšilo na statuse celebrity. Zatiaľ táto mladá dedička má na svojom účte dvanásť miliónov dolárov.

Emme a Maxmilian Muñiz

Emme a Max sú jedny z najbohatších dvojčiat, a to vďaka svojim rodičom – nestarnúcej speváčke Jennifer Lopez a latino spevákovi Marcovi Anthonymu. Emme nedávno upútala pozornosť svojím vystúpením so svojou mamou počas najsledovanejšej show roka Pepsi Super Bowl Halftime. Max sa taktiež venuje spevu a hrá na školských vystúpeniach. Kumulujúci majetok dvojčat sa odhaduje na dvesto miliónov dolárov.

Pozri aj: Kofeín počas dojčenia: Môže jeho príjem uškodiť bábätku?

Vivienne Jolie Pitt instagram.com/viviennejaliepitt

Knox Jolie Pitt a Vivienne Jolie Pitt 

Knox a Vivienne sú detí celebrít Brada Pitta a Angeliny Jolie. Už od narodenia im bolo súdené bohatstvo a sláva. Ich prvá fotografia sa predala za neuveriteľných 1 milión dolárov, vďaka čomu bola doteraz najdrahšou detskou fotografiou. Tieto dvojčatá narodené vo francúzskom Nice už majú za sebou prvé herecké skúsenosti. Takisto, ako staršia sestra Shiloh, ktorá už od svojich prvých rokov mala pocit, že je vlastne chlapec uväznený v ženskom tele, tak aj Vivienne preferuje nosenie rodovo neutrálneho oblečenia.

Valentina Pinault 

Valentina Paloma Pinault je dcérou Salmy Hayek a Francoisa Henriho Pinaulta, ktorý patrí medzi najbohatších mužov vo Francúzsku s odhadovanou čistou hodnotou majetku 7 miliárd dolárov. Momentálne Valentina vlastní dvanásť miliónov dolárov, ale ako jediná dcéra zdedí všetok majetok rodiny. 

Ďalšie bohaté deti bohatých rodičov

Ďalšími deťmi, ktoré ešte neprekročili prah dospelosti a už majú na svojom konte milióny sú Brooklyn, Romeo, Cruz and Harper Beckham, najstaršia dcéra Madonny – Lourdes Leon, dcéra zosnulého Michaela Jacksona – Paris Jackson, Jaden and Willow Smith, ktorí si dláždia svoju vlastnú cestičku ako speváci a herci. Nesmieme zabudnúť na dcéru Kim Kardashian a speváka Kanyeho Westa – North West, deti Eltona Johna – Zacharyho a Elijaha či dcéru Kylie Jenner – Stormi Webster.

Osobitnú kapitolu tvorí Nicholas D'Aloisio, ktorý vo veku pätnásť rokov na základe svojich programovacích a počítačových schopností vynašiel mobilnú aplikáciu Summly či Abigail Breslin, ktorá bola vo svojich piatich rokoch nominovaná na ocenenie pre mladých umelcov v oblasti herectva. 

Článok aktualizovaný 10.7.2024

Zdroj úvodnej fotky: instagram.com/princeandprincessofwales, instagram.com/kyliejenner

Aktualizovaný článok: 10.07.2024

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

3 komentárov

Katarína Konečná

Katarína Konečná

22.07.2020 09:23

nie vždy peniaze prinášajú aj šťastie

Vaše meno:

Marián Podmanický

Marián Podmanický

02.08.2020 18:31

Nie každý má to šťastie, ale keď mám povedať svoj názor, tak určite s týmto spôsobom výchovy nesúhlasím. Nevyrastal som v prepychu. Vždy to bol iba nedostatok prostriedkov a nemyslím, že by som bol horší ako iní. Sám mám deti a určite by som im nedával viac ako potrebujú, hoci by som na to mal. Som presvedčený o tom, že peniaze kazia charakter.

Vaše meno:

Lucia Valková

Lucia Valková

09.08.2020 18:41

Niekedy je to veru na škodu...

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.