Trendy v šperkoch podľa znamenia zverokruhu: Čo sa hodí k tebe?

šperky podľa znamenia zverokruhu

Každá z nás má iný vkus. Každej sa páči niečo iné, čo je dôvodom toho, že po uliciach nechodia naše klony a nevyzeráme ako tá druhá. Niekomu sa páčia výraznejšie a odvážnejšie módne kúsky, iné sú skôr za tie šedé myšky, ktoré siahajú predovšetkým po minimalistických kúskoch, ktoré nie sú veľmi výrazné. A tak nejako to je aj v prípade šperkov. 

Niekto si môže dovoliť maximálne bižutériu, iní zase nedajú dopustiť na šperky z drahých kovov. Ste drahokamový tip? Niektoré dámy volia predovšetkým zlaté šperky, iné zase po strieborných či z iných kovov. Niektoré sú ako straky, ktoré milujú lesk, a tým aj lesklé šperky a na druhej strane sú tu aj dámy, ktoré šperky nenosia vôbec. 

To je dôkazom toho, že každá z nás je iná, každá má iné priority a každej sa páči niečo iné. A viete, že šperk sa dá zvoliť aj podľa znamení zverokruhu? Chcete vedieť, aký sa vám hodí šperk podľa vášho znamenia? Ako vybrať správne šperky podľa astrológia? Čítajte ďalej!

Šperky podľa znamenia zverokruhu

Premýšľali ste niekedy nad tým, čo je dôvodom toho, že sa vám niečo páči alebo nepáči? Alebo prečo máte rovnaký vkus s niekým z rodiny alebo s nejakou vašou kamarátkou, a to aj napriek tomu, že nie ste z jedného cesta? Dôvodom môže byť vaše znamenie zverokruhu! 

Každé znamenie sa inak správa v krízovej situácii, inak rieši konflikty, inak sa správa na verejnosti a preferuje iné šperky. Aké šperky sa teda hodia k vášmu znameniu horoskopu? Aké šperky sú najvhodnejšie podľa astrológie priamo pre vaše znamenie? 

Pozri aj: Kto má nábeh na depresiu? Odpoveďou môže byť i znamenie zverokruhu

medajlónik
pinterest.com/thesmallhomelondon

Vodnár (21.01 – 19.02.)

Ženy narodené v tomto znamení zo všetkých šperkov preferujú predovšetkým náhrdelníky. A teda, pokiaľ sa jedna o náhrdelníky, tak radi kombinujú minimalistickú retiazku s masívnejším a výraznejším príveskom a predovšetkým medailónom. Minimalizmus spojený s maximalizmom je to pravé orechové pre znamenie horoskopu Vodnár.

Ryby (20.02 – 20.03)

Ak ste zaregistrovali trend viacerých prsteňov na jednej ruke, tak je vysoko pravdepodobné, že s týmto trendom prišli dámy narodené v znamení Ryby. Prstene sú tým šperkom, ktoré ony môžu. A je jedno v akej kombinácii či v akej veľkosti. Prstene sú tým šperkom, ktorý je typický pre znamenie horoskopu Ryby.

Baran (21.03 – 20.04)

Ženy narodené v znamení Baran sú veľkými romantičkami a veľmi rady podliehajú lichôtkam. Čo tak im polichotiť šperkom, ktorému určite neodolajú? V tomto prípade to sú náhrdelníky a retiazka s príveskom, ktoré skrášľujú ich dekolt. Množstvo retiazok či náhrdelníkov po kope je to, čo miluje znamenie horoskopu Baran.

Neprehliadni: Ktoré znamenia sa k sebe hodia? Toto sú TOP kombinácie predurčené na lásku až za hrob

náučnice
pinterest.com/melaniaclarajewelry

Býk (21.04 – 21.05)

U dám narodených v tomto znamení je veľmi ťažké určiť, aký šperk je pre nich typický a po akom túžia. Je to ťažké aj pre pánov, ktorí sa rozhodnú toto znamenie obdarovať práve šperkom. Ženy narodené v tomto znamení rady skúšajú a hľadajú to, čo by sa im páčilo. Preto v jeden deň sa im môžu páčiť prstene a v iný zase náhrdelníky. Avšak v takom prípade sú pre nich najlepšie náušnice, ktorými nikdy neopovrhnú. Náušnice sú presne tým, čo znamenie horoskopu Býk určite poteší.

Blíženci (22.05 – 21.06.)

Rozpoltené osoby, ktoré majú v sebe mnoho rôznych osobností. Preto aj v tomto prípade, podobne ako u Býka, platí, že toto znamenie miluje akékoľvek šperky. Ženy v tomto znamení si zamilujú aj náušnice, náhrdelníky, ale aj prstene. Ak ich však chcete potešiť, tak personalizované šperky sú tým pravým pre znamenie horoskopu Blíženci.

Rak (22.06 – 22.07)

Poznáte to staré známe heslo – v jednoduchosti je krása? Tak práve tým sa riadia dámy narodené na prelome mesiacov jún a júl. Pre znamenie horoskopu Rak je preto typický aj ten najjednoduchší šperk, ktorý ho bude vystihovať. Musí však niesť príbeh, s ktorým si ho bude navždy spájať. Pokojne to môže byť aj ten najjednoduchší náramok či prívesok.

Zaujme ťa: Spoznaj kruté znamenia zverokruhu: Ich správanie ťa môže šokovať

minimalistické prstene
pinterest.com/SHEINofficial

Lev (23.07 – 23.08)

Znamenie horoskopu Lev je považované za kráľa celého zverokruhu. No pokiaľ sa jedna o šperky, typické pre toto znamenie sú minimalistické a zároveň elegantné prstene, ktoré sa dajú ľahko kombinovať a budú vyzerať dokonalo za každých okolností.

Panna (24.08 – 23.09)

Pokiaľ sa jedna o znamenie horoskopu Panna, tak je pre ňu typická elegancia a poriadok, ktorý vyžaduje aj od ostatných. Pokiaľ však ide o šperky, Panna si dáva veľmi záležať na ich elegantnom vzhľade. Ak by ste ju chceli obdarovať, tak najväčšiu radosť by ste jej spravili šperkom s drahokamom alebo perlou. Či už to bude prsteň, prívesok, náušnice alebo náramok.

Váhy (24.09 – 23.10)

Znamenie horoskopu Váhy je oddané prírodným materiálom. Ide o vzdušné znamenie, ktoré siaha predovšetkým po praktických šperkoch, ktoré sa takpovediac hodia ku všetkému. Nezáleží im preto na prsteňoch, ktoré sú „obložené“ množstvom kameňov. Skôr ich potešia jednoduché náušnice, ktoré dámy môžu nosiť každý deň – či už bežný alebo aj výnimočný.

Bude sa ti páčiť: Najvernejšie znamenia zverokruhu: Tieto berú lásku naozaj vážne

masívny náhrdelník
pinterest.com/trendyjewelseu

Škorpión (24.10 – 22.11)

Kto by to bol povedal, ale znamenie horoskopu Škorpión patrí k tým znameniam, ktoré sa nehrajú na šedé myšky, ale sú radi v centre pozornosti. Preto aj pokiaľ sa jedna o šperky, tak preferujú predovšetkým výrazné kúsky, ktoré udrú do oči. Preto masívne náhrdelníky, výrazné prstene či niečím zaujímavé náušnice ich zaujmú viac ako minimalistické šperky.

Strelec (23.11 – 21.12)

Aj znamenie horoskopu Strelec patrí k tým, ktoré majú radi výraznejšie šperky, no nie až také okázalé, ako to je v prípade znamenia Škorpión. Toto znamenie preferuje predovšetkým originálne šperky, ktoré majú svoju dušu a nejaký príbeh. Šperky, ktoré sú niečím výnimočné a jednoduché zároveň.

Kozorožec (22.12 – 20.01)

Všetko, čo je visiace je typické pre znamenie horoskopu Kozorožec. Toto zemské znamenie to so šperkami rado preháňa, no vy si určite dajte pozor, aby ste to s nimi neprehnali. Typické sú pre vás visiace náušnice, ale aj náhrdelníky.

Článok aktualizovaný 7.7.2024

Zdroj úvodnej fotky: depositphotos.com

Aktualizovaný článok: 07.07.2024

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

11 komentárov

Elena Švachová

Elena Švachová

03.04.2020 22:45

No neviem...som ryba a ani jeden prsteň na ruke. Kedysi som nosila 3 aj s obrúčkou,ale nejak mi začali vadiť :-D

Vaše meno:

Kristína Dická

Kristína Dická

22.04.2020 19:25

No neviem teda, som kozorožec, ale na mňa to sedí iba tak napoly :-D Na bežné nosenie mám radšej jednoduchšie šperky, ale v lete pri mori si doprajem aj trochu extravagancie, ale nikdy to nepreháňam, ako je písané pri mojom znamení :-D

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

22.04.2020 23:10

u mňa to sedí, v jednoduchosti je krása

Vaše meno:

Alena Cepova

Alena Cepova

25.04.2020 10:45

Vseobecne to sedi podla mna. Vyrazne sperky, kotre som si kupila stoja v sperkovnici a marne cakaju na svoju prilezitost.Volim zvacsa nenapadne a univerzalne. Sranda ako to sedi

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

26.04.2020 19:10

nie som zrovna na šperky, aj horoskop to naznačuje, ale tie náušnice sú zrovna podľa môjho štýlu, takže to sedí

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

30.04.2020 13:09

Presne to na mňa sedí - bez náušníc ani krok :-)

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

04.05.2020 21:31

Som znamenie lev a presne mám rada jednoduché šperky či bižutériu

Vaše meno:

Zuzana Václaviková

Zuzana Václaviková

20.05.2020 23:36

Takto nejako to asi je. Inšpirovať ma vie aj moja dcéra-strelkyňa, no sama nemám odvahu nosiť niektoré kúsky, ktoré sa mi síce hoc aj páčia. Je to ako na hojdačke.

Vaše meno:

Marianna Rajniaková

Marianna Rajniaková

23.05.2020 15:42

ja radšej jemnejšie, nenápadné šperky..

Vaše meno:

Alžbeta Neuschlová

Alžbeta Neuschlová

24.05.2020 10:11

Toto na mňa až tak nesedí :)

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

08.06.2020 17:10

To by mi už len chýbalo, riadiť sa podľa zverokruhu... Vždy si vyberám veci podľa svojho vkusu, musia sa mi hlavne páčiť a podčiarkovať moju osobnosť..

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.