Nie vždy platí, že fantázii sa medze nekladú. Tieto NAJBIZARNEJŠIE nechtové dizajny ťa pobavia!

najbizarnejšie nechty

Upravené nechty sú neoddeliteľnou súčasťou celkového vzhľadu ženy a dodávajú jej sebadôveru. Profesionálna manikúra poskytuje nielen estetický zážitok, ale aj starostlivosť o zdravie nechtov a pokožky rúk. Ženy si často doprajú profesionálnu manikúru ako formu relaxácie a odpočinku po náročnom dni. 

Manikúra môže byť tiež skvelou príležitosťou na kreatívne vyjadrenie prostredníctvom rôznych dizajnov a farieb. Trendy v oblasti manikúry sa neustále menia a ženy sa radi inšpirujú najnovšími štýlmi a technikami. Populárne sú rôzne druhy nechtových zdobení, ako sú napríklad trblietky, kamienky či ombré efekty. 

Sociálne siete sú plné inšpiratívnych obrázkov a tutoriálov, ktoré ženám pomáhajú pri výbere ideálneho dizajnu. Často ženy prichádzajú k svojej manikérke už s fotografiami nechtov, ktoré si chcú nechať urobiť. Neraz však na internete môžeme pri hľadaní inšpirácií naraziť aj na vskutku netradičné dizajny, ktoré dokážu poriadne pobaviť!

Bizarné dizajny, na ktoré si trúfne málokto

Hovorí sa, že fantázii sa medze nekladú, no niekedy môžeme zapochybovať o tom, či to platí vždy a všade. Pripravili sme si pre vás poriadnu dávku vskutku bizarných nechtových dizajnov, na ktoré môžeme na internete naraziť. Pri týchto manikúrach si človek povie, či radšej nebolo lepšie držať sa trošku pri zemi. 

Na druhú stranu však nemožno týmto dizajnom odoprieť kus originality. Čo by ste povedali na manikúru v tvare ľudských zubov alebo kuracích paprčiek? U mnohých z nich sa môže človek pýtať, ako sa s tým dá vôbec v realite fungovať. Avšak, minimálne sa na týchto výtvoroch môžeme pobaviť. Alebo by ste sa nechali nalákať a dáte si takúto manikúru vykúzliť? 

Pozri aj: Nechtový trend Lipstick Nails – nadchol ťa alebo má u teba stopku?!

instagram.com/nailklash

bizarné nechty instagram.com/raw.nailsss

najbizarnejšie nechty instagram.com/bugnails

manikúra instagram.com/raw.nailsss

bizarná manikúra instagram.com/bugnails

Zdroj úvodnej fotky: instagram.com/bugnails, instagram.com/raw.nailsss

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE