VIDEO: Novinky NIVEA na leto 2024 – unikátne sérum, skvelý CC krém a mnoho ďalšieho

Novinky NIVEA na leto 2024

Kozmetické značky neustále prichádzajú s novinkami, ktoré sú často prispôsobené prichádzajúcemu ročnému obdobiu. Každú sezónu sa môžeme tešiť na inovatívne produkty, ktoré zohľadňujú aktuálne potreby našej pleti, pokožky tela či vlasov. Leto 2024 prináša množstvo nových trendov a produktov, ktoré nám pomôžu udržať sa v skvelej forme aj počas horúcich dní.

Obľúbená a známa značka NIVEA, ktorá je na trhu už desaťročia a je synonymom kvality a spoľahlivosti, vydala pred letom viacero zaujímavých noviniek. V redakcii nás tieto produkty veľmi zaujali a keďže je NIVEA veľmi obľúbená medzi našimi čitateľkami a diváčkami, rozhodli sme sa pripraviť pre vás video, v ktorom vám tieto novinky podrobne predstavíme. 

Chceme vám ukázať, ako tieto produkty fungujú, aké majú zloženie a aké sú naše dojmy po ich použití. Veríme, že vám týmto spôsobom pomôžeme nájsť tie pravé produkty pre vašu letnú starostlivosť o pleť a telo.

Jednou z hlavných hviezd tohto leta je isto aj CC krém LUMINOUS630 ® OF 30 od NIVEA. Tento produkt je skvelou voľbou pre letné dni, pretože poskytuje jemnučké krytie, ktoré zjednotí tón pleti a dodá jej prirodzený vzhľad. 

Okrem toho CC krém obsahuje ochranný faktor 30, čo je nevyhnutné pre ochranu pleti pred škodlivými UV lúčmi a vznikom pigmentových škvŕn. Jeho ľahká konzistencia zaručuje, že sa bude pohodlne nosiť po celý deň aj počas horúcich letných dní. V našom videu sa dozviete viac o novom CC kréme a ďalších novinkách, ktoré si pre nás NIVEA pripravila!

Objav novinky Nivea na leto 2024:

Anketa: Ktorú novinku značky Nivea by si najradšej vyskúšala?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
100%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE