Jednoduchý trik pre objem vlasov – ako na krásne husté vlasy bez príčeskov?

Vlasy bývajú často považované za korunu krásy a symbol ženskosti, preto nie je prekvapením, že mnohé ženy snívajú o hustých a zdravých vlasoch. Krása a zdravie vlasov môžu mať veľký vplyv na sebavedomie a spôsob, akým sa žena cíti vo svojom tele. Napriek tomu nie každá žena má šťastie mať prirodzene husté vlasy, čo môže byť pre niektoré frustrujúce.

Šťastie v genetike zohráva pri hustote vlasov veľkú úlohu, ale existujú aj spôsoby, ako vizuálne zvýšiť ich objem. Medzi tieto možnosti patrí napríklad použitie príčeskov, ktoré môžu ženám dodávať nielen objem, ale aj dĺžku.  Takéto jednoducho aplikovateľné príčesky sú vynikajúcim riešením pre tie ženy, ktoré hľadajú okamžité zlepšenie bez trvalých zmien či väčších zásahov alebo väčšej investície. 

Samozrejme, so zahustením hrivy pomôžu aj profesionáli. Dnes už existujú rôzne metódy a techniky, ktoré majú dlhotrvajúci účinok, no je potrebné počítať aj s vyššími investíciami a pravidelnou údržbou. Avšak, okrem príčeskov a trvalých predĺžení je tiež možné vlasy opticky zahustiť správnou technikou strihu alebo pomocou stylingu. Ako na to?



Ako upraviť vlasy tak, aby vyzerali husto a bohato?

Správny styling dokáže aj jemnejšie vlásky premeniť na hustú hrivu. Samozrejme, potrebných bude na to pár pomocníkov, vrátane spoľahlivého fénu, veľkých nátačok, sponiek na uchytenie nátačok a kvalitného laku na vlasy. Postačí natočenie tých správnych miest, zahriatie a zafixovanie lakom a účes ako od kaderníka je na svete.

Postupovať môžete podľa videa nižšie, na ktorom nájdete jednoduchý a rýchly spôsob, ako získať ochromujúci a dlhotrvácny objem vlasov správnym stylingom. Keďže styling zahŕňa zahrievaniie vlasov pomocou teplého vzduchu z fénu, rozhodne odporúčame vopred aplikovať aj ochranný sprej, ktorý zabezpečí ochranu vlasov pred teplom.

Ako sa vám tento spôsob natáčania a úpravy vlasov páči? Vyskúšate ho tiež?

 



Anketa: Máte nejaké overené triky, ako získať objemnejšie vlasy?

Odpovedali 3 ľudia

33%
33%
0%
0%
0%
33%
2 komentárov
Milka

Milka

06.06.2024 20:47

Používate tu niekto príčesky do vlasov? Ak áno tak odkiaľ ich máte? Oplatí sa do nich investovať?

Vaše meno:

Marta

Marta

09.06.2024 20:44

ahoj, ja mam kupene clipin pasy :) za mna sa urcite oplati investovat do kvalitnych priceskov, moje su ludske

Sofia

Sofia

13.06.2024 09:24

Mne by sa takto s vlasmi nechcelo hrat :D to by som ovela radsej siahla po predlzku.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE