VIDEO: Prsty, hubky alebo štetce – čo je najlepšie používať pri aplikácii make-upu?

aplikácia make upu

Aplikácia make-upu, respektíve krycieho alebo tónovacieho krému, je základným krokom pri líčení, ktorý pomáha dosiahnuť rovnomerný a bezchybný vzhľad pleti. Používanie make-upu zvýrazňuje prirodzenú krásu, zakrýva nedokonalosti a dodáva pleti zdravý a žiarivý vzhľad. Bez ohľadu na to, či preferujeme slabšie krytie pre jemné a prirodzené líčenie alebo plné krytie pre bezchybný vzhľad, správna aplikácia make-upu je práve kľúčom k dosiahnutiu požadovaného efektu. 

A na to potrebujeme zvoliť aj vhodné pomôcky na nanesenie tónovacieho krému. Make-up môžeme nanášať rôznymi spôsobmi, tri hlavné metódy sú – prsty, hubky alebo štetce. Každá z týchto metód má svoje vlastné výhody a nevýhody. 

Použitie prstov je rýchle a jednoduché, taktiež umožňuje lepšiu kontrolu nad množstvom aplikovaného make-upu. Hubky sú obľúbené pre ich schopnosť vytvoriť hladký a rovnomerný povrch bez šmúh. Štetce sú zase ideálne na vytvorenie vrstveného a profesionálneho vzhľadu. Samozrejme, s každou z uvedených techník sa spájajú aj isté nevýhody.

Napríklad, používanie prstov je hygienické len vtedy, ak máme dôkladne čisté ruky. Hubky môžu absorbovať viac produktu, čo môže byť menej ekonomické. Štetce si vyžadujú pravidelnú údržbu a môžu byť nákladné. Preto sa vo videu podrobnejšie pozrieme na výhody a nevýhody každej metódy, aby ste si mohli vybrať tú najlepšiu pre vaše potreby.

Samozrejme, pri výbere metódy aplikácie make-upu je dôležité zvážiť, čo vám najviac vyhovuje a aký výsledok chcete dosiahnuť. Tak, čím je teda najlepšie nanášať make-up na pleť? A ako to robíte vy?

Poď zistiť viac o metódach aplikácie make-upu:

Anketa: Čo najčastejšie používaš pri aplikácii make-upu?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
0%
0%
0%
100%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE