Základom na palacinky či lievance je pripraviť si ovocnú kožu. Vhodné sú banány dochutené škoricou alebo kakaom, ale akékoľvek ovocie, ktoré máte po ruke, bude stačiť. Jednoducho ho rozmixujeme a necháme sušiť.
Fotky toho, ako vyrábame našu ovocnú kožu nájdete v albume nižšie. Používame elektrickú rúru a sušíme na minimálnej teplote cez noc.
Naše palacinky obsahujú:
- 4 zrelé bodkované banány
- škoricu
- raw kakao
Kakaové palacinky sú plnené rozmixovaným zrelým banánom a vlašskými orechmi. Namiesto orechov môžeme banány ochutiť malinami alebo jahodami. Škoricové palacinky sú plnené plátkami čerstvého manga a malinami. Čokoládová polevu vytvoríme zmiešaním agáve, vody a raw kakaa. Kreativite sa pri palacinkách medze nekladú. Doprajte si k nim raw zmrzlinu a kopec čerstvého ovocia.
Výroba ovocnej kože: