Základom na palacinky či lievance je pripraviť si ovocnú kožu. Vhodné sú banány dochutené škoricou alebo kakaom, ale akékoľvek ovocie, ktoré máte po ruke, bude stačiť. Jednoducho ho rozmixujeme a necháme sušiť.
Fotky toho, ako vyrábame našu ovocnú kožu nájdete v albume nižšie. Používame elektrickú rúru a sušíme na minimálnej teplote cez noc.
Naše palacinky obsahujú:
- 4 zrelé bodkované banány
- škoricu
- raw kakao
Kakaové palacinky sú plnené rozmixovaným zrelým banánom a vlašskými orechmi. Namiesto orechov môžeme banány ochutiť malinami alebo jahodami. Škoricové palacinky sú plnené plátkami čerstvého manga a malinami. Čokoládová polevu vytvoríme zmiešaním agáve, vody a raw kakaa. Kreativite sa pri palacinkách medze nekladú. Doprajte si k nim raw zmrzlinu a kopec čerstvého ovocia.
![raw palacinky](https://kamzakrasou.sk/storage/app/uploads/public/664/3b8/79b/1420736301-1781862_613746748673732_1110287007_n_984_0_.jpg)
Zdroj: Shutterstock®
![palacinky s čučoriedkami](https://kamzakrasou.sk/storage/app/uploads/public/664/3b8/7a8/1420736664-10592733_692120450836361_5091853463076896962_n_984_0_.jpg)
Zdroj: Shutterstock®
Výroba ovocnej kože: