Recept: Chrumkavá bageta s pečeňovým syrom

Klasická šunková bageta je pre väčšinu ľudí ideálnym jedlom na cesty. Dostatočne vás zasýti, vojde sa do väčšej kabelky a po dojedení sa nemusíte starať o žiadne umelohmotné krabičky.

 

Skúšali ste však nahradiť šunku aj niečím iným? Niekedy stačí malá obmena surovín a z obyčajného jedla sa stane delikatesa, ktorá chutí úplne inak. Ako napríklad Chrumkavá bageta s pečeňovým syrom.

 

Ingrediencie:

 

Odporúčame prečítať: Recept: Syrovo-šunkové guľky

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčame prečítať: Recept: Šunkové slimáky

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Príprava:

Bagety rozpolíme pozdĺžne na dve polovice. Jednu stranu potrieme maslom, horčicou a poukladáme pár lístkov šalátu. Potom nakrájame paradajku na tenké plátky a poukladáme na bagetu.

 

Pečeňový syr nakrájame na 0,5 cm hrubé plátky a uložíme na paradajky. Červenú cibuľu nakrájanú na kolieska medzitým opražíme do zlatista na panvici a poukladáme na pečeňový syr. Na záver dáme ďalšiu vrstvu šalátu a prikryjeme druhou časťou bagety.

 

Dobrú chuť!

 

 

Odporúčame prečítať: Recept: Vianočná hríbová polievka

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Odporúčame prečítať: Recept: Cibuľový koláč so šunkou

Chrumkavá bageta

Zdroj: Shutterstock®

Autorka foto: web www.luci.sk / facebook Fotografka Luci Hausknechtová

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

19 komentárov

Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

28.10.2017 06:02

pecenovy syr z brusnicami je este lepsi...kupujem len tento... pri priprave bagetky ci uz zeleninovej,sunkovej ,syrovej jtvori zaklad maslo a horcica.... jedine co tam nikdy nedavam su paradajky, premocia chutnu chrumkavu bagetku...

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

28.10.2017 10:23

vyzerá to veľmi chutne...

Vaše meno:

benynka

benynka

28.10.2017 10:44

pečeňový syr máme radi, ale väčšinou len naťapkáme na chleba... musím vyskúšať takúto obloženú bagetu

Vaše meno:

Dana Hajzušová

Dana Hajzušová

28.10.2017 14:09

hned by som si dala

Vaše meno:

Katarína Konečná

Katarína Konečná

28.10.2017 19:41

paradajky nedávam ani ja, dávam ľadový šalát

Vaše meno:

Peter Gavlas

Peter Gavlas

28.10.2017 21:22

Zbožňujem pečeňový syr, takže pre mňa je toto mňamka :)

Vaše meno:

Lucia Valková

Lucia Valková

28.10.2017 21:27

Vyzerá mňam.

Vaše meno:

Marcel Maňák

Marcel Maňák

28.10.2017 21:31

Vyzerá a iste aj chutí výborne :)

Vaše meno:

Táňa Slahučková

Táňa Slahučková

29.10.2017 00:48

Pečeňový syr je TOP-ka a chrumkavá bageta ešte väčšia :)

Vaše meno:

Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

29.10.2017 10:50

Mňam .. Zasa ste mi urobili chúťky.. Mám rada pečeňový syr , aj paštétu ..Urobím si túto skvelú bagetku ..

Vaše meno:

Marika Michálková

Marika Michálková

29.10.2017 13:04

vyzerajú lákavo, chutne

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

29.10.2017 13:36

vyzerá to dobre, vyskúšame

Vaše meno:

Milka Damašková

Milka Damašková

29.10.2017 16:02

Zas niečo čo som nikdy neokúsila...pečeňový syr sa u nás nikdy nekúpil, ale vidím že tu má veľa priaznivcov, takže asi to bude pochúťka..

Vaše meno:

Lenka Geršiová

Lenka Geršiová

29.10.2017 16:52

vyzerá to dobre :-)

Vaše meno:

Anna Bútorová

Anna Bútorová

30.10.2017 11:12

niet nad čerstvú chrumkavú bagetu...mňam

Vaše meno:

Marta Hollá

Marta Hollá

02.11.2017 16:04

jednoduché rýchle a neskutočne dobré

Vaše meno:

Peter Maňák

Peter Maňák

05.11.2017 23:52

Prepadol ma nočný hlad, vyzerá to super.

Vaše meno:

janko komada

janko komada

14.11.2017 12:27

určite vyskúšam mňam

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

12.12.2017 09:20

vyzerá chutne

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.