Leto je ideálnym obdobím vyskúšať rôzne grilované špeciality. Základom je dobre rozpálený gril, správny recept a chuť do grilovania.
Inšpirovať sa môžete napríklad aj receptom na Pečené klobásy na čiernom pive, ktoré si milovníci dobrého piva určite zamilujú.
Ingrediencie:
- 1 balenie Gril MIX balíček Mecom
- 2 polievkové lyžice medu
- 2 dcl čierneho piva
- 1 čajová lyžička mletej červenej papriky
- soľ
- sezam
- 1 cibuľa
- 200 g zemiakov
Odporúčame prečítať: Recept: Syrovo-šunkové guľky
Odporúčame prečítať: Recept: Šunkové slimáky
Príprava:
Z medu, čierneho piva, červenej papriky a štipky soli si pripravíme marinádu, do ktorej na noc vložíme klobásy. Na druhý deň ich namarinované ukladáme na rozpálený gril, pridáme nakrájanú cibuľu a všetko posypeme sezamom. Podávame s opekanými zemiakmi alebo chlebom a zeleninou.
Dobrú chuť!
Odporúčame prečítať: Recept: Vianočná hríbová polievka
Odporúčame prečítať: Recept: Cibuľový koláč so šunkou
Autorka foto: web www.luci.sk / facebook Fotografka Luci Hausknechtová