Mecom Mäsová Veľká noc: Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Blíži sa nám ďalšie obdobie chutných jedál, sladkostí, nápojov a stretnutí s rodinou.

 

Veríme, že aj vy sa na Veľkú noc tešíte rovnako ako my a pochutnáte si na mäsových výrobkoch Mecom.

 

Práve preto sme pre vás pripravili jednoduchú súťaž, v ktorej môžete vyhrať niečo chutné na váš stôl.

 

 

Každý z 5-tich balíčkov obsahuje:

  • Kohút klobása
  • 2x Bajkal saláma
  • 2x Sibír saláma
  • 2x Flamenco saláma
  • Doska na krájanie
  • Magnetka
  • Vykrajovátko prasiatko

 

Prinášame aj inšpiráciu vo forme zaujímavých receptov, ktoré nájdete na našej webstránke www.viemecovamchuti.sk – inšpirujte sa veľkonočnými receptami!

 

 

Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

 

Ako sa zapojiť do súťaže?

 

Do komentára pod túto súťaž pridajte váš najobľúbenejší recept z webstránky www.viemecovamchuti.sk a vyhrajte 5x balíček produktov a darčekov Mecom. Avšak pozor - do súťaže sa môžete zapojiť len jedným komentárom!

 

 

Súťažíme od 4.4.2017 do 18.4.2017

 

 

GRATULUJEME:

  1. Daniela Šurláková, Makov
  2. Norbert Kováčik, Košice
  3. Zdenka Slahučková, Dubnica nad Váhom
  4. Eva Begová, Bratislava
  5. Angela Gavlasová, Dubnica nad Váhom

Do súťaže sa zapojilo 218 čitateliek. Vyžrebovaných sme kontaktovali e-mailom.

 

Mecom Mäsová Veľká noc: Vyhrajte 5x balíček výrobkov Mecom

Zdroj: Shutterstock®

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

220 komentárov

Zuzana Benešová

Zuzana Benešová

04.04.2017 17:15

Vaše meno:

Marika Michálková

Marika Michálková

04.04.2017 17:35

Vaše meno:

Tomáš Senaj

Tomáš Senaj

04.04.2017 18:28

Vaše meno:

Daniela Šurláková

Daniela Šurláková

04.04.2017 18:29

Vaše meno:

Iveta Hrickova

Iveta Hrickova

04.04.2017 18:54

mam rada taketo pikantne veci :-)

Vaše meno:

Katka Sklenárová

Katka Sklenárová

04.04.2017 19:22

Vaše meno:

Daniela Balakova

Daniela Balakova

04.04.2017 20:32


Zeleninové balíčky s Údenou klobásou
Ingrediencie

2 ks Údenej klobásy Mecom
12-16 stredne veľkých červených zemiakov
8-10 šampiňónov
200 g zelenej fazuľky
1 ČL údenej papriky
čierne korenie, soľ
olivový olej
petržlenová vňať na ozdobenie
alobal na balíčky

Vaše meno:

Andrea Kováriová

Andrea Kováriová

04.04.2017 20:42

Vaše meno:

Bria Tóthová

Bria Tóthová

04.04.2017 21:06

Určite by som každému odporúčala skúsiť slaný koláč so slaninou, cibuľkou a šunkou. My ho zvykneme niekedy spraviť aj namiesto sladkého koláča nakoľko ľúbime aj slané veci. Poprípade si ho môžete ešte aj dotvoriť a hodiť k tomu niečo podľa vlastnej chuti.

Vaše meno:

Helena Arvova

Helena Arvova

04.04.2017 21:28

Vaše meno:

Ivan Krolák

Ivan Krolák

04.04.2017 21:35

Vaše meno:

Jana Golhová

Jana Golhová

04.04.2017 22:20

Vaše meno:

Anna Jánošková

Anna Jánošková

04.04.2017 22:46


Vaše meno:

Janka Sláviková

Janka Sláviková

04.04.2017 23:40

trhací chlieb s kalinkou

Vaše meno:

Jana Gulánová

Jana Gulánová

05.04.2017 00:02

Vaše meno:

Simona Záhumenská

Simona Záhumenská

05.04.2017 00:02

Vaše meno:

Katarína Žmijáková

Katarína Žmijáková

05.04.2017 03:18

Vaše meno:

Martina Fusekova

Martina Fusekova

05.04.2017 07:08

Vaše meno:

Erika Golhová

Erika Golhová

05.04.2017 07:30


Šunkový veniec s Karlovarskou šunkou
Ingrediencie

2 balenia Karlovarskej šunky Mecom Premium
2 balenia vyvaľkaného lístkového cesta
nastrúhané syry - gouda, cheddar, mozzarella
bazalkové pesto
kápia
petržlenová vňať
vajíčko

Vaše meno:

Jana Belicová

Jana Belicová

05.04.2017 07:32

Slaný koláč
s pečenou šunkou a cibuľkou
odporúčam - je výborný!

Vaše meno:

iveta škoríková

iveta škoríková

05.04.2017 08:16

šunkovy veniec s karlovarskou šunkou

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

05.04.2017 08:51

Vaše meno:

Ludmila P.

Ludmila P.

05.04.2017 08:56

Vaše meno:

Martina Kovačičová

Martina Kovačičová

05.04.2017 09:00

Vaše meno:

Denisa Mitríková

Denisa Mitríková

05.04.2017 09:04

Vaše meno:

Andrea Kusyova

Andrea Kusyova

05.04.2017 09:08


Vyborny - doporucuji vyzkouset

Vaše meno:

Alena Mattová

Alena Mattová

05.04.2017 10:15

Vaše meno:

Miroslava Vierikova

Miroslava Vierikova

05.04.2017 10:26

Pecena sunka zo spenatovym rizotom

Vaše meno:

Miroslava Vierikova

Miroslava Vierikova

05.04.2017 10:26

Pecena sunka zo spenatovym rizotom

Vaše meno:

Katarína Konečná

Katarína Konečná

05.04.2017 10:51

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

Vaše meno:

Csilla Ibolya

Csilla Ibolya

05.04.2017 11:13

Pečená šunka
so špenátovým rizotom
Ingrediencie
500 g Plzeňskej pečenej šunky Mecom
500 g ryže (ideálne arborio)
70 g masla
1 cibuľa
1 – 1,3 l slepačieho vývaru
100 g čerstvého špenátu

Vaše meno:

Helena Kalusová

Helena Kalusová

05.04.2017 11:13

Veľkonočné šatôčky s gazdovským stehnom

Vaše meno:

Margita Dvorská

Margita Dvorská

05.04.2017 11:29

Vaše meno:

Andrea Gezeova

Andrea Gezeova

05.04.2017 11:47

Vaše meno:

Monika Galgócziová

Monika Galgócziová

05.04.2017 11:50

Vaše meno:

Katarína Petrovková

Katarína Petrovková

05.04.2017 11:53

Vaše meno:

Júlia Bodinková

Júlia Bodinková

05.04.2017 11:55

Vaše meno:

Natália Petrovková

Natália Petrovková

05.04.2017 12:00

Vaše meno:

Ladislav Bodinek

Ladislav Bodinek

05.04.2017 12:02

Vaše meno:

Radoslav Petrovka

Radoslav Petrovka

05.04.2017 12:03

Vaše meno:

Jana Bidulská

Jana Bidulská

05.04.2017 12:04

Vaše meno:

Helena Petrovková

Helena Petrovková

05.04.2017 12:06

Vaše meno:

Zuzana Pastierová

Zuzana Pastierová

05.04.2017 12:28


Vaše meno:

Eva Matejková

Eva Matejková

05.04.2017 14:15

Vaše meno:

Blažena Sádovská

Blažena Sádovská

05.04.2017 14:23

Vaše meno:

Adriana Radecká

Adriana Radecká

05.04.2017 15:20

Vaše meno:

Jana Hricová

Jana Hricová

05.04.2017 15:32

Vaše meno:

Milada Ivanovičová

Milada Ivanovičová

05.04.2017 15:36

Vaše meno:

Ľudmila Sedlická

Ľudmila Sedlická

05.04.2017 15:51

Vaše meno:

Pavlína Vaksmundská

Pavlína Vaksmundská

05.04.2017 15:56

úžasné recepty , ťažko si vybrať ,ale pre mňa je NAJ tento :

Vaše meno:

ivana pistovičová

ivana pistovičová

05.04.2017 16:02

Vaše meno:

Veronika Reščáková

Veronika Reščáková

05.04.2017 16:06

Vaše meno:

Veronika Stanová

Veronika Stanová

05.04.2017 16:07

Vaše meno:

Bettina Benková

Bettina Benková

05.04.2017 16:20

:)

Vaše meno:

Stanislava Mészárošová

Stanislava Mészárošová

05.04.2017 16:20

naj super recept na večeru :

Vaše meno:

Anna pistovičová

Anna pistovičová

05.04.2017 16:27

Vaše meno:

Lenka Hudecová

Lenka Hudecová

05.04.2017 16:48

Vaše meno:

Vanda Kučerová

Vanda Kučerová

05.04.2017 16:51

U mňa jednoznačne víťazí táto kotletka na rozmaríne s lyonskámi zemiakmi a slaninkou. Vôňu rozmarínu milujeme a nemôžeme sa tohto receptu dojesť :

Vaše meno:

ľubka Olexyová

ľubka Olexyová

05.04.2017 17:14

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

Vaše meno:

Anna Kristova

Anna Kristova

05.04.2017 17:14

Vaše meno:

Jozef Krist

Jozef Krist

05.04.2017 17:16

Vaše meno:

Jozef Stejskal

Jozef Stejskal

05.04.2017 17:17

Vaše meno:

Silvia Kristová

Silvia Kristová

05.04.2017 17:19

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

05.04.2017 17:29

môj najobľúbenejší recept je Farmárska polievka v chlebovom bochníku, zbožňujem ju keďže je z ingrediencií, ktoré mám veľmi rada ako napríklad kyslá kapusta, slanina, cesnak a čerstvé huby... je to mňamka na ktorej si vždy pochutí celá rodina.

Vaše meno:

Marianna Rajniaková

Marianna Rajniaková

05.04.2017 17:37

Vaše meno:

anka majdova

anka majdova

05.04.2017 17:42

Tento Šunkový veniec
s Karlovarskou šunkou je proste skvely!


Ingrediencie
2 balenia Karlovarskej šunky Mecom Premium
2 balenia vyvaľkaného lístkového cesta
nastrúhané syry - gouda, cheddar, mozzarella
bazalkové pesto
kápia
petržlenová vňať
vajíčko
Postup:
Rúru vyhrejeme na 190°C. Lístkové cesto nakrájame na 18 rovnoramenných trojuholníkov.

Na pracovnú dosku položíme menšiu misku hore dnom. Pomôže nám vytvarovať veniec. Okolo misky pravidelne rozložíme trojuholníky lístkového cesta do tvaru hviezdice (kratšia strana trojuholníkov sa nachádza pri miske). Cesto potrieme bazalkovým pestom. Do stredu (okolo misky) začneme vrstviť suroviny v poradí šunka - gouda - cheddar - šunka - mozzarella. Pridáme na kocky nakrájanú kápiu a ozdobíme petržlenovou vňaťou. Odstránime misku zo stredu a všetky trojuholníky cesta preložíme cez navrstvené suroviny. Takto vytvoríme veniec. Cesto potrieme rozšľahaným vajíčkom.

Veniec preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme do zlatista asi 25 minút.

Vaše meno:

Daniela Revayová

Daniela Revayová

05.04.2017 17:48


Vaše meno:

Marie Gutmannová

Marie Gutmannová

05.04.2017 18:14

zapečený salámový toast :)

Vaše meno:

Dominika Vidiečanova

Dominika Vidiečanova

05.04.2017 18:17

Vaše meno:

Petra Kiseľová

Petra Kiseľová

05.04.2017 18:25

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

05.04.2017 18:50


Vaše meno:

Tibor Benkovics

Tibor Benkovics

05.04.2017 19:33

Vaše meno:

Lenka Piovarčiová

Lenka Piovarčiová

05.04.2017 20:21

Vaše meno:

valeria sílešová

valeria sílešová

05.04.2017 20:40

Vaše meno:

Katarína Vrábliková

Katarína Vrábliková

05.04.2017 20:40

Vaše meno:

Mária Slováková

Mária Slováková

05.04.2017 22:39

Farmárska
polievka v chlebovom bochníku.

Vaše meno:

Júlia D

Júlia D

05.04.2017 22:57

Mne sa najviac zapáčil tento:

Vaše meno:

Vlasta Tóthová

Vlasta Tóthová

05.04.2017 23:03

Túto roládku sme vyskúšali a bude na našom veľkonočnom stole ako vylepšená verzia. Tuning pre klasickú roládu ktorú sme robievali predtým. Je super lahodná a samozrejme vhodná i na všedné dni.
Skúste :)

Vaše meno:

Denisa Janková

Denisa Janková

06.04.2017 07:23


Vaše meno:

Stella Brezinová

Stella Brezinová

06.04.2017 07:42

Vaše meno:

Michaela Trizuliaková

Michaela Trizuliaková

06.04.2017 08:35

Vaše meno:

Katarína Glejteková

Katarína Glejteková

06.04.2017 08:49

mňam :)

Vaše meno:

Štefan Žubretovský

Štefan Žubretovský

06.04.2017 08:58

Vaše meno:

Nikola Kovalčíková

Nikola Kovalčíková

06.04.2017 09:37

Vaše meno:

Gabriela Vrabľová

Gabriela Vrabľová

06.04.2017 09:46

Vaše meno:

Andrea Szabová

Andrea Szabová

06.04.2017 09:52

Netradičná praženica s Cisárskymi párkami

Ingrediencie:
6 ks Cisárskych párkov Mecom Premium
5 stredne veľkých vajec
100 g cherry paradajok
1 jarná cibuľka
čerstvá rukola
50 ml smotany na šľahanie
olej
čierne korenie
soľ



MŇAM!

Vaše meno:

Monika Grígelová

Monika Grígelová

06.04.2017 11:24

mňam!! :) odskúšané :)

Vaše meno:

Božena Filipová

Božena Filipová

06.04.2017 12:55

Vaše meno:

Rudolf Dostal

Rudolf Dostal

06.04.2017 14:10

Sunkovy veniec s karlovarskou sunkou.

Vaše meno:

Tomáš Kamenár

Tomáš Kamenár

06.04.2017 16:11

Vaše meno:

Marek Petro Monocký

Marek Petro Monocký

06.04.2017 16:54

Vaše meno:

Mária Vinohradská

Mária Vinohradská

06.04.2017 16:59

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

Vaše meno:

Martina Putoráková

Martina Putoráková

06.04.2017 19:08

Vyrobky Mecom poznam velmi dobre, pravidelne ich kupujeme nielen kvoli vybornej chuti, ale aj kvoli tomu, ze podporujem miestnu vyrobu - mesto Humenne, kde sa nachadza zavod je totiz nedaleko nas :) Minule som vyskusala urobit velkonocne satocky s Gazdovskym stehnom a tento recept mozem vrelo odporucat!!!

Vaše meno:

Lenka Dopirakova

Lenka Dopirakova

06.04.2017 21:22

Jednoznacne toto:

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

06.04.2017 22:00

Fúúú ťažké preťažené sú tu skvelé recepty často robievam.

Vaše meno:

Alena Sabolová

Alena Sabolová

07.04.2017 07:47

Vaše meno:

zuzana horvathova

zuzana horvathova

07.04.2017 09:46

Vaše meno:

Mili

Mili

07.04.2017 11:09

zapečeny salámový toast-odskúšala som,perfektné.

Vaše meno:

Anna Cvíčelová

Anna Cvíčelová

07.04.2017 11:37

Vaše meno:

Ján Guľa

Ján Guľa

07.04.2017 11:38

Vaše meno:

Norbert Kovacik

Norbert Kovacik

07.04.2017 11:39

Mňamka :)

Vaše meno:

Peter Hošták

Peter Hošták

07.04.2017 11:59

Vaše meno:

František Hricko

František Hricko

07.04.2017 12:29

Kanapky s Gazdovskym stehnom

Vaše meno:

Ingrid Šimoniková

Ingrid Šimoniková

07.04.2017 12:30

mne sa páči viacero ale vyberám tento , určite ho urobím

Vaše meno:

Jana Mateičková

Jana Mateičková

07.04.2017 13:05

Vaše meno:

Darina Čierna

Darina Čierna

07.04.2017 14:21

Vaše meno:

Monika Filípková

Monika Filípková

07.04.2017 16:28

toto môžem jesť každý deň, deti to tiež milujú

Vaše meno:

Martina Horváthová

Martina Horváthová

07.04.2017 16:59

Vaše meno:

igor peto

igor peto

07.04.2017 18:07

Vaše meno:

Daniela Kundekova

Daniela Kundekova

08.04.2017 06:26

Vaše meno:

Andrej Janko

Andrej Janko

08.04.2017 08:30

Vaše meno:

Marcela Vybrancova

Marcela Vybrancova

08.04.2017 08:43

Vaše meno:

Jana Jankurová

Jana Jankurová

08.04.2017 09:04


-konečne maškrta, ktorá nie je sladká....

Vaše meno:

Alžbeta Nováková

Alžbeta Nováková

08.04.2017 09:07

Vaše meno:

marcela harnosova

marcela harnosova

08.04.2017 09:14

Vaše meno:

Lenka Geršiová

Lenka Geršiová

08.04.2017 11:08

Alsaský tarte
flambée so Sibír salámou
Ingrediencie
200g Sibír salámy Premium
200ml crème fraîche (kyslá smotana s vysokým obsahom tuku)
100g plnotučného tvarohu
3ks cibule
soľ, čierne korenie
Cesto na chlieb:
400g hladkej múky
200ml vlažnej vody
8g sušeného droždia
štipka soli

Vaše meno:

Tomas Agocs

Tomas Agocs

08.04.2017 11:11

Vaše meno:

Magdaléna Kunkelová

Magdaléna Kunkelová

08.04.2017 12:59

Vaše meno:

Martina Styková

Martina Styková

08.04.2017 15:58

je super

Vaše meno:

Libuše Šumná

Libuše Šumná

08.04.2017 21:48

Cibuľový koláč so šunkou

Vaše meno:

Klára Tamásiová

Klára Tamásiová

08.04.2017 22:05

Vaše meno:

Dagmar Becková

Dagmar Becková

08.04.2017 23:52

Chili con Flamenco

Vaše meno:

Ján

Ján

09.04.2017 00:51

Vaše meno:

Vladko

Vladko

09.04.2017 00:56

Vaše meno:

Miroslav

Miroslav

09.04.2017 00:59

Vaše meno:

Miroslav

Miroslav

09.04.2017 01:01

Vaše meno:

Miroslav

Miroslav

09.04.2017 01:02

Vaše meno:

Anna

Anna

09.04.2017 01:04

Vaše meno:

Katarína

Katarína

09.04.2017 01:06

Vaše meno:

MIRO HORVATH

MIRO HORVATH

09.04.2017 08:34

Vaše meno:

Natália Klinčoková

Natália Klinčoková

09.04.2017 11:29

Vaše meno:

maria

maria

09.04.2017 20:21

Vaše meno:

Danica

Danica

09.04.2017 21:03

Vaše meno:

Marianna Papšíková

Marianna Papšíková

09.04.2017 21:17

Vaše meno:

Marianna Papšíková

Marianna Papšíková

09.04.2017 21:17

Vaše meno:

Josef Brychcín

Josef Brychcín

09.04.2017 22:52

Zemiakový guláš s klobásou - jednoduché a chutné

Vaše meno:

Mária Frnová

Mária Frnová

10.04.2017 11:57

Vaše meno:

Darina Božiková

Darina Božiková

10.04.2017 11:58

šunkový veniec s karlovarskou šunkou

Vaše meno:

Eva Šuster

Eva Šuster

10.04.2017 16:23

Vaše meno:

Martin Matta

Martin Matta

10.04.2017 20:51

Vaše meno:

Zuzana Rezáková

Zuzana Rezáková

10.04.2017 21:33

Vaše meno:

Dana Chrenkova

Dana Chrenkova

10.04.2017 22:20


Vaše meno:

Monika Bujdáková

Monika Bujdáková

10.04.2017 22:40

uplna topka

Vaše meno:

Monika Bujdáková

Monika Bujdáková

10.04.2017 22:41

uplna topka

Vaše meno:

Simona ČUNIKOVA

Simona ČUNIKOVA

11.04.2017 07:47

Vaše meno:

Silvia Štefančíková

Silvia Štefančíková

11.04.2017 09:52

Vaše meno:

Katarína Gulánová

Katarína Gulánová

11.04.2017 10:46

Vaše meno:

Monika Majdáková

Monika Majdáková

11.04.2017 11:06

:-)

Vaše meno:

Nadežda Siriková

Nadežda Siriková

11.04.2017 13:05


Vaše meno:

Gitka Martinkova

Gitka Martinkova

11.04.2017 13:17

Vaše meno:

Mária Ošková

Mária Ošková

11.04.2017 13:27


Vaše meno:

Jana Lascsáková

Jana Lascsáková

11.04.2017 14:47

Vaše meno:

Emília Hoštáková

Emília Hoštáková

11.04.2017 16:08

Vaše meno:

Lucia Banárová

Lucia Banárová

11.04.2017 17:31


Vsetky burgre vyzeraju uzasne

Vaše meno:

Tatiana

Tatiana

11.04.2017 17:45

Vaše meno:

Martin Pavliš

Martin Pavliš

11.04.2017 18:41

Vaše meno:

Peter Šálka

Peter Šálka

11.04.2017 19:46

Vaše meno:

Brona Torokova

Brona Torokova

11.04.2017 20:00

Vaše meno:

Alexandra L.

Alexandra L.

11.04.2017 22:00

Vaše meno:

Eva Begová

Eva Begová

11.04.2017 22:42

LIMETKOVÁ PRAŽMA
Pražmu dobre umyjeme a po stranách nakrojíme. Zvnútra ju osolíme, okoreníme a naplníme pokrájanými limetkami (prípadne pomarančom). Zvrchu potrieme malým množstvom olivového oleja a posypeme rozmarínom. Pečieme asi 15 - 20 minút. Podávame na ľadovom šaláte alebo rôzne podľa chuti.

Vaše meno:

Miram Spinderova

Miram Spinderova

11.04.2017 23:18

Vaše meno:

Martina Fusekova

Martina Fusekova

12.04.2017 06:57

Vaše meno:

Peter Daniš

Peter Daniš

12.04.2017 07:02

Vaše meno:

jaro vetrik

jaro vetrik

12.04.2017 08:12

Vaše meno:

Zlatuša Holubová

Zlatuša Holubová

12.04.2017 08:50

Vaše meno:

Marián Kopecký

Marián Kopecký

12.04.2017 09:37

Vaše meno:

Marek Gajdoš

Marek Gajdoš

12.04.2017 10:03

Vaše meno:

Lucia Mikolášová

Lucia Mikolášová

12.04.2017 10:16

Vaše meno:

Monika Kollarova

Monika Kollarova

12.04.2017 13:44

Palacinky so šunkou
a syrom Fontina

Vaše meno:

Alexandra Semanová

Alexandra Semanová

12.04.2017 15:13

Vaše meno:

Judita Czékusová

Judita Czékusová

12.04.2017 16:07

Vaše meno:

Martina Mičová

Martina Mičová

12.04.2017 17:55

Vaše meno:

Lenka Hrdinová

Lenka Hrdinová

12.04.2017 19:27

Vaše meno:

Blažena Sádovská

Blažena Sádovská

12.04.2017 19:51

Vaše meno:

MIRO HORVATH

MIRO HORVATH

12.04.2017 20:41

Vaše meno:

Antónia Vattaiová

Antónia Vattaiová

13.04.2017 00:03


(je fakt úžasná)

Vaše meno:

Janka Hericová

Janka Hericová

13.04.2017 10:01

Receptov máme s rodinou obľúbených viac,ale momentálne vedie a nás najobľúbenejší je:

Vaše meno:

Barbora Guteková

Barbora Guteková

13.04.2017 11:06

Vaše meno:

Ján Blaško

Ján Blaško

13.04.2017 11:22

Vaše meno:

Magda Bubnášová

Magda Bubnášová

13.04.2017 12:17


Vaše meno:

Ladislava Moskurišinová

Ladislava Moskurišinová

13.04.2017 12:20


Vaše meno:

Slavomíra Nováková

Slavomíra Nováková

13.04.2017 12:22

Vaše meno:

Marek Bubnáš

Marek Bubnáš

13.04.2017 12:23

Vaše meno:

Jana Fuchsová

Jana Fuchsová

13.04.2017 13:34

Najobľúbenejší je SLANÝ KOLÁČ s pečenou šunkou a cibuľkou a je vynikajúci, Ďakujem za recept a super krásne sviatlky všetkým v MECOM aj tu na stránke prajeme, užite si ich

Vaše meno:

Simona Bavalová

Simona Bavalová

13.04.2017 17:01

Vaše meno:

Dana Štefančíková

Dana Štefančíková

13.04.2017 18:19

Vaše meno:

Michaela Provaznikova

Michaela Provaznikova

13.04.2017 20:52

Vaše meno:

Jaroslav Novák

Jaroslav Novák

13.04.2017 21:33

Vaše meno:

Dorotka Fuchsová

Dorotka Fuchsová

13.04.2017 22:28

NAJ sú Veľkonočné šatôčky s Gazdovským stehnom a krásne sviatky

Vaše meno:

Iveta Sýkorová

Iveta Sýkorová

13.04.2017 23:00

Vaše meno:

Zuzana Gážiková

Zuzana Gážiková

14.04.2017 01:16



Kanapky s Gazdovským stehnom
Ingrediencie

Gazdovské stehno Mecom
celozrnná bageta
krémový syr
avokádo
paradajky
uvarené vajíčka

Postup:

Bagetu nakrájame na hrubšie plátky, natrieme krémovým syrom, uložíme plátok gazdovského stehna, ozdobíme avokádom, paradajkou a navrch položíme polovicu vajíčka. Posypeme pažítkou a servírujeme.

Vaše meno:

Ľubica Križanová

Ľubica Križanová

14.04.2017 10:48


Vaše meno:

Magdaléna Križanová

Magdaléna Križanová

14.04.2017 11:00

Vaše meno:

Jana Križanová

Jana Križanová

14.04.2017 11:05

Vaše meno:

Beata Kolkova

Beata Kolkova

14.04.2017 13:48

Mnam cesnacka

Vaše meno:

Mária Kecskésová

Mária Kecskésová

14.04.2017 13:50


Vaše meno:

Ingrid Štefanová st.

Ingrid Štefanová st.

14.04.2017 19:45

Vaše meno:

Emília Hoštáková

Emília Hoštáková

15.04.2017 13:12

Vaše meno:

Marián Štefančík

Marián Štefančík

15.04.2017 17:26

Vaše meno:

Daniela Vážanová

Daniela Vážanová

15.04.2017 18:01

Vaše meno:

Zuzana Behancová

Zuzana Behancová

16.04.2017 09:38

Vaše meno:

petra gallova

petra gallova

16.04.2017 11:55

Vaše meno:

Daniela Bujnovská

Daniela Bujnovská

16.04.2017 15:10

recept vyskúšaný, chutný

Vaše meno:

miriam vyparinova

miriam vyparinova

16.04.2017 18:41

Farmárska polievka v chlebovom bochníku

Vaše meno:

Daša Orságová

Daša Orságová

16.04.2017 22:06

Vaše meno:

Erika Stopiaková

Erika Stopiaková

17.04.2017 11:46

Vaše meno:

Juliana Šurkovská

Juliana Šurkovská

17.04.2017 18:46

Vaše meno:

Táňa Slahučková

Táňa Slahučková

17.04.2017 21:42

Tortila so slaninou

a špenátom
Ingrediencie
100 g čerstvého špenátu
1 strúčik cesnaku
50 g tvrdého syra
2 tortilly
100 g slaniny Bacon Mecom Premium
olej
soľ, čierne korenie


Postup:
Čerstvý špenát prepláchneme v studenej vode a dáme na jednu minútu do vriacej vody (v jarnom období môžeme namiesto špenátu použiť medvedí cesnak).

Potom špenát precedíme a pokrájame na menšie kúsky. Na troche oleja opražíme slaninu s nadrobno pokrájaným cesnakom a pridáme špenát. Všetko premiešame, osolíme, okoreníme a náplň do tortilly je hotová.

Nakoniec opečieme tortilly z každej strany, naplníme špenátovou náplňou, posypeme nastrúhaným syrom a zabalíme do rolky. Podávať môžeme s čerstvou zeleninou alebo dresingom.

Vaše meno:

Jana

Jana

17.04.2017 23:00

Vaše meno:

Zdenka Slahučková

Zdenka Slahučková

18.04.2017 08:21

Grilované kuracie
stehná v pivnej marináde

Ingrediencie
1kg celých kuracích stehien
300ml svetlého piva
rozmarín
oregano
3 PL kečupu
2 PL sójovej omáčky
2 strúčiky cesnaku
soľ
olivový olej

Postup:
Kuracie stehná (horné a dolné) vykostíme. Na marinádu si pripravíme svetlé pivo, do ktorého pridáme 1 stonku rozmarínu, pár lístkov oregana. Pridáme do nej kečup, sójovú omáčku, roztlačený cesnak. Osolíme. Mäso do marinády naložíme a necháme cez noc marinovať. Mäsko položíme na gril alebo na troške oleja opražíme na grilovacej panvici. Podávame s kuskusom alebo zeleninovým šalátom.

Vaše meno:

Peter Maňák

Peter Maňák

18.04.2017 08:23

Vaše meno:

Peter Gavlas

Peter Gavlas

18.04.2017 08:54

Veľkonočné šatôčky
s Gazdovským stehnom

Ingrediencie
250 g uvareného Gazdovského stehna Mecom
2 PL masla
2 PL hladkej múky
250 ml teplého mlieka
2 hrste mladého špenátu
100 g strúhaného čedaru
soľ, čierne korenie, muškátový oriešok
1 lístkové cesto
1 vajíčko na potretie

Postup:
Šatôčky sú výborným receptom, ak vám ostalo údené mäso, ktoré neviete po sviatkoch spotrebovať. Prípadne údené mäso uvarte v menšom objeme vody, len pre tento účel spolu s čiernym korením a bobkovým listom a vývar použite na prípravu polievky.

Do panvice dajte zahrievať 2 PL masla. Keď je maslo roztopené a začína bublať, pridajte za stáleho miešania múku. Miešajte, pokiaľ zmes nezíska jemne žltú farbu, dosoľte. Prilejte teplé mlieko a rozmiešajte do hladka. Varte do bodu varu.

Následne pridajte čierne korenie a muškátový oriešok podľa chuti. Pridajte špenát, zvarte a na záver pridajte na drobno nakrájané údené mäso a čedar. Zmes nechajte vychladnúť.

Vyvaľkané lístkové cesto rozdeľte na veľké štvorce. Plnku navrstvite na štvorec a preložte rohy do stredu. Na záver potrite vajíčkom a pečte pri 200 stupňoch cca 20 – 25 minút. Podávajte s rukolou poliatou citrónovou šťavou a olivovým olejom.

Vaše meno:

Angela Gavlasová

Angela Gavlasová

18.04.2017 08:57

Mňam, toto vyzerá senzačne :)

Grilované ovocie
s medom a mascarpone

Ingrediencie
1/4 šálky cukru
1 lyžička sušenej levandule (púčiky)
4 veľké marhule, polené, vykôstkované
4 nektarinky, polené, vykôstkované
1/2 kg čerešní, vykôstkovaných
2 lyžice čerstvej citrónovej šťavy
1 1/2 lyžičky jemne strúhanej pomarančovej kôry
1 lyžica extra panenského olivového oleja + na potretie
soľ, čerstvo mleté čierne korenie
1 šálka mascarpone
2 lyžice medu
plátky sedliackeho chleba
8 rozmarínových vetvičiek

Postup:

Cukor a levanduľu zomeľte na prášok v mlynčeku na korenie. Vo veľkej mise zmiešajte cukor s levanduľou s marhuľami, nektarinkami, čerešňami, citrónovou šťavou, pomarančovou kôrou a 1 polievkovú lyžicu olivového oleja. Pridajte soľ a korenie. Nechajte stáť po dobu 10 minút. Medzitým v malej miske premiešajte mascarpone s medom a dochuťte korením. Potrite plátky chleba na oboch stranách s olivovým olejom. Zapáľte gril. Pretiahnite ovocie na rozmarínové vetvičky. Grilujte chlieb asi 30 sekúnd na každej strane, pokiaľ nie je chrumkavý. Grilujte ovocné špízy na miernom grile, podlievanie niekoľkokrát šťavou, kým sa ľahko neopečú, asi 4 minúty na každej strane. Natrite med s mascarpone na hrianky. Poukladajte ovocné špízy na tanier a podávajte. Ovocné špízy a chlieb môžu byť na grile, uchovávajte pri izbovej teplote cca 2 hodiny.

Vaše meno:

Mária F.

Mária F.

18.04.2017 11:49

Vaše meno:

Viera Dvoranova

Viera Dvoranova

18.04.2017 20:12

Vaše meno:

Jana Rosinova

Jana Rosinova

18.04.2017 20:14

Vaše meno:

Stanislav Kučo

Stanislav Kučo

18.04.2017 20:17

Vaše meno:

Viera Dvoranova

Viera Dvoranova

18.04.2017 20:18

Vaše meno:

Daniela Šurláková

Daniela Šurláková

26.04.2017 16:56

Chcem sa veľmi,veľmi pekne poďakovať za výhru od Mecomu,moc ste ma potešili.Veľká vďaka.

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

03.05.2017 21:17

Srdečná gratulkááááá všetkým

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.