Vyhraj šampón a kondicionér pre hustejšie vlasy v hodnote 23 €

Keratín je typ bielkoviny, ktorá sa nachádza v našich vlasoch, pokožke a nechtoch. Rovnako ho nájdeme aj vo vnútorných orgánoch a žľazách. Je to ochranná bielkovina, ktorá je menej náchylná k poškriabaniu alebo potrhaniu, než iné typy buniek, ktoré naše telo produkuje.

Keďže keratín je základným stavebným kameňom našich vlasov, niektorí odborníci a kozmetické spoločnosti prinášajú tento proteín aj do svojich produktov. Keratínové doplnky, výrobky a ošetrenia môžu totiž pomôcť posilniť vaše vlasy a dopriať im krásu, lesk a v neposlednom rade zdravý vzhľad.

Ak sa o tom chcete presvedčiť na vlastnej koži, ponúkame vám jedinečnú príležitosť. Unikátny keratínový systém pre bohatšie, zdravšie, lesklejšie a sviežejšie vlasy, vyvinutý revolučnou technológiou, prináša na náš trh značka BEAVER PROFESSIONAL.

Značka BEAVER PROFESSIONAL je na Slovensku známa od roku 2017, kedy začala svoju púť predajom produktov do lekární. Produkty slúžia na ošetrenie problémových partií a to predovšetkým vlasov a pokožky hlavy, prostredníctvom šampónov, kondicionérov, masiek či arganového séra. Svojím zložením vyhovujú najmä ľuďom, ktorí hľadajú prírodné vlasové produkty bez parabénov a sulfátov.

A vy môžete jeden takýto balíček vyhrať. Zapojte sa do súťaže a vyhrajte Šampón + Kondicionér pre hustejšie vlasy v hodnote 23 EUR!

Šampón a kondicionér pre hustejšie vlasy s keratínom značky BEAVER PROFESSIONAL sú veľmi šetrné produkty, vyvinuté pre ľudí s jemnými a tenkými vlasmi, ktorí túžia po silnejších a hrubších vlasoch s objemom.

Neobsahujú žiadne škodlivé látky, akými sú rôzne druhy silikónov, sulfátov, parabénov a fosfátov. Vytvárajú vhodný základ pre zdravý rast vlasov tým, že pri aplikácii odstraňujú mastnotu z pokožky hlavy. K zahusteniu vlasov dochádza po vstrebaní keratínu do vlasu, ktorý sa každou aplikáciou stáva silnejším. Zároveň keratín zabezpečuje vlasom ochranu pred poškodením a poveternostnými vplyvmi.

 

Vyhrajte šampón a kondicionér pre hustejšie vlasy v hodnote 23 €

 

Správnu odpoveď nájdete tu: beaverprofessional.sk

Súťažíme od 1.10. do 15.10.2018

Súťaž už bola ukončená

Gratulujeme výhercom:

Zuzana Fabová

Výhercovia boli kontaktovaní e-mailom alebo telefonicky.

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

3 komentárov

Zdena Paňková

Zdena Paňková

03.10.2018 09:44

Z vlasovej kozmetiky používam švajčiarsky šampón - kupujem v lekárni, nakoľko mám suché vlasy a zatiaľ je ich dosť. Kondicioner používam občas a trochu oleja tiež. Niekedy si urobím zábal, ktorý naozaj vlasy zvláčni a určite aj vyživuje.

Vaše meno:

Beata Kolkova

Beata Kolkova

07.10.2018 19:55

Hydro..ceresna keratin..vsetko waw

Vaše meno:

Jana Fuchsová

Jana Fuchsová

12.10.2018 10:09

wau super snáď to vyjde

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.