Famózne svadobné líčenie: Neuveriteľné, aká je sila make-upu!

Nevesty sa na tento deň pripravujú pár mesiacov vopred. Ak chcú totižto na svojej svadbe zažiariť v plnej kráse, netreba sa spoliehať len na make-up a jeho účinky. Je potrebné dopriať svojej pleti správnu starostlivosťou, ktorá je alfou a omegou krásnej a zdravej pleti. Treba si uvedomiť, že pravidelné čistenie pleti vám pomôže zbaviť sa rôznych nedokonalostí. Samozrejme treba počítať aj s rôznymi odbornými ošetreniami a používať prípravky, ktoré sú vhodné pre typ pleti budúcej nevesty.

Aby sme však neboli skeptické a nehovorili len o starostlivosti, tak aj make-up dokáže hotové zázraky. Šikovné ruky vizážistov dokážu vykúzliť očarujúce líčenie, ktoré nemá konkurenciu. Portál Bored Panda objavil skvelého vizážistu, ktorý to so „šminkami“ jednoducho vie, a to sa mu musí nechať.

Svadobné líčenie pre nevesty, ktoré zvýrazní každú šedú myšku

Arber Bytyqi vie vykúzliť dokonalé líčenie, ktoré vám dokáže vziať dych. O premeny neviest sa podelil aj na svojej sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 354 000 fanúšikov. My len ochkáme nad tým, čo jeho ruky dokážu. Nejeden ženích by si vďaka takejto premene mohol myslieť, že sa ocitol na zlej svadbe a v zlom kostole.

Niektoré nevesty preferujú jemné nenápadné líčenie, aby ich premena zrazu v deň svadby nebola šokujúca. Niektoré nedajú dopustiť na výrazné líčenie, ktoré k ohromným svadobným šatám jednoznačne patrí. Ak chcete byť stredobodom pozornosti (čo by nevesta mala byť), tak sa inšpirujte nasledujúcimi premenami a dohodnite sa so svojou vizážistkou na takomto výraznom svadobnom líčení. Verte nám, váš budúci manžel nebude pred oltárom váhať a rázom vysloví ÁNO.

Pozri aj: Svadobné šaty Lee Grebenau – Enchanted Blossom s ručnými výšivkami

9 komentárov
Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

11.08.2020 07:59

Úžasná zmena, krásne...

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

11.08.2020 10:09

Nevesta musí byť naj...

Vaše meno:

Katarína Konečná

Katarína Konečná

11.08.2020 14:19

nádhera, aj líčenie je umenie

Vaše meno:

Lucia Valková

Lucia Valková

11.08.2020 17:43

Wau!!Neuveriteľné..

Vaše meno:

Mária Maxianová

Mária Maxianová

11.08.2020 18:53

úžasné premeny, ale nie každá vizážistka to dokáže

Vaše meno:

Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

12.08.2020 06:29

Sila make-upu je vskutku neuveriteľná!

Vaše meno:

Anna Podmanická

Anna Podmanická

01.09.2020 15:55

Neuveriteľné ako mejkap dokáže zakryť všetky nedostatky. Mám skúsenosti z vlastného svadobného dňa, keď sa mi ako na potvoru na perách objavil opar. Mejkap to napravil a fotografka mala menej práce s retušou.

Vaše meno:

Kristína Dická

Kristína Dická

20.09.2020 11:50

Sila ako dokáže makeup zmeniť celú osobnosť človeka, je to určite umenie takto niekoho nalíčiť :-) Určite by som sa nechala aspoň raz takto nalíčiť na vlastnú svadbu :-)

Vaše meno:

Lenka Geršiová

Lenka Geršiová

27.09.2020 11:35

Svadobné líčenie musí byť dokonalé a aj je na týchto fotkách :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE