Pôvabné minimalistické svadobné šaty pre nenáročné nevesty? Týmto neodoláš!

Jednoduché svadobné šaty už dávno nevyzerajú ako kus látky obmotaný okolo postavy. Zvýraznia krivky a pritom zostanete verná svojmu minimalistickému šatníku a životnému štýlu. Moderné nevesty čoraz viac vyhľadávajú čisté a klasické dizajny, aby sa cítili čo najlepšie a najsebavedomejšie v ich veľký deň. My vám prinášame perfektnú módnu inšpiráciu, ak veríte, že v jednoduchosti je krása.

Tieto šaty nie sú iba elegantnou, ale aj minimalistickou a sofistikovanou módou s niečím naviac. Už od fotografovania pred svadbou až po prezliekanie sa do popolnočných šiat sa v týchto šik strihoch a čistých líniách, vrátane netradičných overalov, budete cítiť ako tá najkrajšia nevesta pod slnkom. Nevesta v 21. storočí sa dokáže cítiť elegantne aj krásne v minimalistických šatách, ktoré majú lichotivé tvary. Dokonca aj na kráľovskej svadbe Pinca Harryho a Meghan Markle sa Meghan obliekla do jednoduchých šiat od návrhárky Clare Waight Kellerovej.

Aj popolnočné šaty môžu byť jednoduché

Aj popolnočné šaty či šaty pre družičky môžu byť basic a zároveň stále šik a módne. Tieto si dokonca môžete vy a vaše družičky obliecť aj na viac príležitostí, a tak môžu mať všestranné využitie. Sú veľmi ženské a niektoré majú dokonca odvážny otvorený chrbát či hlboký výstrih. Pokračujte do galérie a inšpirujte sa týmito svadobnými šatami, do ktorých je veľmi ťažké sa nezamilovať!

Odporúčame: Luxusné svadobné šaty, pri ktorých sa ti zastaví tep: Dokonalosť sama o sebe!

3 komentárov
Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

25.06.2019 06:39

V jednoduchosti je krása!

Vaše meno:

Jana Komadová

Jana Komadová

21.10.2019 19:29

Jednoduché no krásne

Vaše meno:

Kristína Sekeráková

Kristína Sekeráková

22.09.2021 15:24

Krásne jednoduché, akurát ten nohavicový kostým si veľmi neviem predstaviť ako svadobný :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE