Svadobná kolekcia Royal od Milla Nova – cíť sa ako Popoluška!

O akých svadobných šatách ste snívali ako malé? Ak ste pozerali všetky tie rozprávky, kde sa princezné obliekali do „načančaných“ svadobných šiat s niekoľkými spodničkami, ktoré miestami vyzerali ako torta, tak ste určite mali predstavu aj vy o takýchto svadobných šatách. Luxusne vyzerajúce a zároveň dychberúce svadobné šaty chcela asi každá z nás. No s postupom času sa menili aj naše preferencie. Ale v dospelosti, keď nastane deň D a máme si jedny vybrať, je to pomerne ťažké.

Avšak vašu detskú predstavu o dokonalých svadobných šatách môže splniť táto Royal kolekcia šiat od poprednej svetovej návrhárky Milla Nova. Táto kráľovská kolekcia je pre vás ako stvorená!

Luxusne vyzerajúce svadobné šaty pre každú Popolušku

Rovnako ako princezné na bale, tak aj vy sa v týchto šatách budete cítiť dokonalo počas vášho svadobného dňa. Tieto šaty spravia z každej dámy tú rozprávkovú Popolušku, ktorá vykvitla do krásy.

Volánikové sukne, čipkované detaily, saténová sukňa i živôtik – to všetko nájdete v tejto očarujúcej kolekcii svadobných šiat. Royal kolekcia dodá každej neveste ohromujúci kráľovský vzhľad, vďaka ktorému sa bude každá cítiť maximálne ženský. Vtancujte do spoločného života luxusne v týchto ohromných svadobných šatách pochádzajúcich z dielne Milla Nova. Ktoré z nich vás zaujali najviac? Ktoré by ste si obliekli na svoju svadbu?

Pozri aj: GALA by Galia Lahav: Svadobné šaty s nepopierateľným moderným vzhľadom

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

5 komentárov

Katarína Konečná

Katarína Konečná

12.06.2020 19:58

Sú nádherné, ale dnes už svadobné šaty stoja hotový majetok, chvalabohu to už mám za sebou

Vaše meno:

Mária Reibergerová

Mária Reibergerová

13.06.2020 09:22

wau, šaty pre princezné :-)

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

13.06.2020 18:56

krásne svadobné šaty ,ale tie prvé sú Top.

Vaše meno:

Alexandra Semanová

Alexandra Semanová

16.06.2020 21:35

Krásne svadobné šaty. Všetky sú prekrásne.

Vaše meno:

Kristína Sekeráková

Kristína Sekeráková

23.09.2021 07:32

Z niektorých som zostala v nemom úžase, krása :-)

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.