VIDEOTEST: Veľký test Bell Cosmetics - Hypoalergénna kozmetika

Čo by sme to boli za redakciu, keby sme vám neustále prinášali len novinky z pleťovej či telovej kozmetiky? Každý mesiac nám do redakcie prúdi množstvo nových produktov, no my sme najradšej, keď môžeme testovať niečo netradičné, zdravé a dostupné pre všetkých. Všetky tieto podmienky spĺňa aj poľská značka Bell Cosmetics, ktorú sme vám predstavili v článku venovanom práve makeupe. Inak to nebude ani v prípade nášho veľkého testu.

Hypoalergénna kozmetika, ktorú Bell Cosmetics ponúkajú, prináša na pulty drogérií všetko, čo potrebujete vo svojej taštičke. Makeup, lícenky, riasenky, podklady, rúže, lesky a tak ďalej. Menovať by sme mohli celé hodiny. V momente, ako sa nám však do rúk dostali produkty od Bell Cosmetics, boli sme prekvapení ich kvalitou. Vzhľadom na pomerne nižšie ceny našu Mišku presvedčili aj svojou krycou schopnosťou či vhodnosťou pre suchú pokožku. Pozrite sa, aký prvý dojem na ňu urobila značka Bell Cosmetics a ako sa pohrala s ich netradičnými tyčinkami!

Odporúčame: Makeup v tyčinke: Kryje rovnako ako jeho tekutá verzia?

Vo videu sme spomenuli:

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
9 komentárov
Milka Damašková

Milka Damašková

05.06.2018 01:42

Tento test ma potešil, keďže som alergička , okrem iného aj na nikel, ktorý obsahuje dekoratívna kozmetika. Darmo si kupujem špirály a ceruzky pre citlivé oči, všetko ma po krátkom čase dráždi a štípe. Už to inak nevidím, len vymeniť všetky šminky za hypoalergénne. A vaše testy mi v tom pomôžu- ďakujem :)

Vaše meno:

Michaela Recht

Michaela Recht

06.06.2018 13:22

Ďakujeme slečna/pani Milka, sme radi, keď môžeme našim čitateľom prinášať informácie o novinkách alebo zaujímavých produktoch. Moje citlivé oči si túto značku len pochvaľujú a navyše je super lacná, takže som zvedavá na vaše dojmy, keď si ju zaobstaráte. :) Prajem krásny deň.

Jana Komadová

Jana Komadová

07.06.2018 21:56

Som alergička musím sa kuknúť po tejto kozmetike ďakujem za inšpiráciu

Vaše meno:

Marianna Rajniaková

Marianna Rajniaková

08.06.2018 09:40

aj keď nie som alergik, zaujala ma táto kozmetika..

Vaše meno:

Zlatuša Holubová

Zlatuša Holubová

14.06.2018 11:30

hypoalergénnu kozmetiku poznám, aj ju kupujem

Vaše meno:

Ingrid Šimoniková

Ingrid Šimoniková

18.06.2018 22:08

Som alergička a hlavne produkty na oči mi často vadia preto ma test velmi potešil... vždy si špirálu ,ceruzku a tiene starostlivo vyberám...málo čo mi neškodí.. a oči sú zvlášť háklivé

Vaše meno:

Ivana Šurániová

Ivana Šurániová

26.06.2018 14:39

zisli by sa mi

Vaše meno:

Marta Mihoková

Marta Mihoková

29.11.2018 15:19

velmi ma zaujala táto kozmetika ,vyskušam

Vaše meno:

Lucia Kobíková

Lucia Kobíková

09.12.2018 10:15

Táto kozmetika mi nikdy nejak nesedela, ale tato nova rada nevyzera zle :)

Vaše meno:

Jana Pitonakova

Jana Pitonakova

14.01.2019 06:53

make up v tyčinke ... výborná vec do kabelky

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE