TEST: Korektor laku na nechty MAVALA

Pamätáte si, keď ste si ako malé slečny krásavice požičiavali od mamičky laky na nechty? Ako vyzeral výsledok? Lak bol na celých prstoch, ak nie rukách, stole, stoličke a šatách. Priznám sa, že som sa ďaleko od tých čias nepohla.  

 

Moja šikovnosť je zjavne na úrovni päťročnej kočky, ktorá sa chce parádiť. A tak sa mi stále stávajú nepríjemnosti s pofarbenými prstami.

Koľké z nás denne siahnu po vatovej tyčinke namočenej v odlakovači? Len aby odstránili nedokonalosti. MAVALA pre nás priniesla riešenie, ktoré sa dá skryť ľahko do kabelky, je stále po ruke a dodrží to, čo sľúbi.

 

Testovali sme tiež: TEST: MAVALA - Fixačný lak s priezračnou gélovou textúrou

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

Oficiálny popis:

 

Praktická fixka pre jednoduché odstránenie rozmazaného laku. Keď sa špička zanesie farbou, jednoducho ju vymeníte za náhradnú, ktorá je súčasťou balenia. Aplikácia: Pomocou hrotu odstráňte zle nanesený lak z okolia nechtovej platničky.

 

Prečítajte si tiež: TEST: MAVALA - Regeneračný nočný krém na ruky

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

Muži rovnako ako ženy dávajú čoraz väčší dôraz na svoje nechty. Či už dlhé alebo krátke, zaslúžia si dokonalý vzhľad a starostlivosť. Sú odrazom vašej osobnosti a poslednou bodkou za vašou dokonalou krásou.

 

Testovali sme: TEST: Mavala laky na nechty MINI COLOR

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

O firme:

 

Mavala  vám ponúka starostlivosť v podobe kozmetických výrobkov na nechty, aby boli tak atraktívne a zdravé, ako je to len možné. Ako líder v prírodnej starostlivosti o nechty, Mavala ponúka špeciálne produkty, ktoré prinášajú efektívne riešenie na každý váš problém. Spolu s rozsiahlou škálou farebných lakov na nechty ponúka nulový obsah škodlivých prísad ako sú parabény, toluén, celofán, živočíšne prísady a ťažké kovy.

 

Prečítajte si: TEST: MAVALA - Krém na ruky s kolagénom

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

Dnes vám predstavujem korektor laku na nechty. Skvelá vecička! Ak prejdete lakom mimo určené miesto, jednoducho nedokonalosti odstránite jedným ťahom. Hrot fixky je napustený účinným odlakovačom. 

 

Testovali sme: TEST: MAVALA CORRECTEUR - Korektor manikúry

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

Ak sa hrot zašpiní, netreba panikáriť. Jednoducho ho obtriete do obrúska a je pripravený na ďalšie použitie. Ak by sa poškodil natoľko, že použiteľný nebude, Mavala vám ponúka riešenie číslo dva. Hrot vymeniť za jeden z náhradných, ktoré sú súčasťou balenia.

 

Testovali sme tiež: TEST: MAVALA - Omladzujúca maska na ruky

korektor laku na nehcty mavala

Zdroj: Shutterstock®

Verím, že tento produkt chýba v kozmetickej taštičke 90% žien, a preto nie je na čo čakať. Už nikdy nemusíte používať nepresnú vatovú paličku. 

 

Produkty MAVALA zakúpite v sieti FAnn parfumérii.

 

 

FOTOGALÉRIA:

2 komentárov
Iveta Sýkorová

Iveta Sýkorová

21.12.2016 22:24

Vyborny pomocnik hlavne pri nanasani tmavsich lakov. Urcite si ho zaobstaram.

Vaše meno:

Miriama Rusinová

Miriama Rusinová

09.09.2017 10:55

na vianoce darček

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE