TEST: Rozjasňujúce sérum Optimals Even Out

S pigmentovými škvrnami bojuje mnoho žien. Najčastejšie sa na našej pokožke objavia v lete, kedy ju často vystavujeme slnečným lúčom.

 

Kým niektoré ženy sa s pigmentovými škvrnami stretávajú počas leta, iné s nimi bojujú celoročne. Vhodnou starostlivosťou sú pleťové krémy, ktoré pomáhajú zabraňovať tvorbe škvŕn. 

 

Dnes si preto otestujeme rozjasňujúce sérum Optimals od značky Oriflame.

 

Testovali sme: Giordani Gold – Omladzujúci lesk na pery Youth Full Gloss

 

Rozjasňujúce sérum Optimals Even Out

Oriflame sérum na pleť

Zdroj: Shutterstock®

Rad Even Out obsahuje zmesi švédskych prírodných zložiek a komplex LumiLight, ktorý má zosvetľujúce účinky. Optimálne koncentrované pleťové sérum okamžite hydratuje pleť a redukuje vzhľad pigmentových škvŕn. Obsahuje čiastočky rozptyľujúce svetlo, ktoré zanechávajú pleť jemnejšiu a žiarivejšiu.

 

Je obohatené o zmes švédskych prírodných ingrediencií a komplex LumiLight. Dermatologicky testované. Redukuje vzhľad tmavých pigmentových škvŕn. Vaša pleť bude mať jednotnejší tón a žiarivý a bezchybný vzhľad. Na všetky typy pleti.

 

Odporúčame prečítať: TEST: Oriflame – Šampón Milk&Honey Gold

Optimals pleťové sérum

Zdroj: Shutterstock®

Toto pleťové sérum mi robilo spoločnosť naozaj dlhú dobu, a to napriek tomu, že s pigmentovými škvrnami na pleti nebojujem a nemusím ich teda ani riešiť. Preto som testovala najmä balenie séra, jeho konzistenciu či hydratáciu.

 

Sérum bolo balené do papierového obalu a do sklenenej nádobky s pumpičkou. Jeho vôňa je príjemná, nevtieravá a svieža, no neviem ju bližšie identifikovať. Čo sa týka jeho samotnej konzistencie, tá mi naozaj vyhovovala, a preto som ho už takmer vypotrebovala. Pleť bola po ňom hydratovaná a jemná na dotyk. Nebola lesklá a ani sa za krátku dobu neleskla. 

 

Odporúčame prečítať: TEST: Oriflame - Parfumová voda VIP Only

sérum na pigmentové škvrny

Zdroj: Shutterstock®

Záverečné hodnotenie: V prípade, že na pigmentové škvrny trpíte, môžete vyskúšať toto sérum. Jeho účinnosť, čo sa škvŕn týka, však posúdiť neviem. Ak však hľadáte príjemné pleťové sérum, ktoré ju krásne hydratuje a rozjasní, určite po ňom siahnite i vtedy. :-)

 

FOTOGALÉRIA:

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
5 komentárov
Soňa Kelemenová

Soňa Kelemenová

11.07.2017 14:51

posunie kamarátke.... trápi sa so škvrnami už zopár rokov......

Vaše meno:

Majka Frnová

Majka Frnová

12.07.2017 08:41

pigmentové škvrny - večný problém

Vaše meno:

Marta Hollá

Marta Hollá

12.07.2017 10:01

toto sérum je naozaj dosť dobré

Vaše meno:

Miriama Rusinová

Miriama Rusinová

27.08.2017 11:06

o pleť sa treba starať v každom veku

Vaše meno:

Soňa Krátka

Soňa Krátka

27.12.2017 14:37

rozjasňujúce produkty mám veľmi rada

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE