VIDEO: Ľahký denný make-up na jeseň – paleta očných tieňov Dior, kórejská kozmetika a iné

jesenné líčenie

Leto sa pomaly chýli ku koncu, čo znamená, že čoskoro privítame novú sezónu plnú zmien nielen v našom šatníku, ale aj v štýle líčenia. September je obdobím, kedy sa letné svetlé odtiene postupne menia na teplejšie a zemitejšie farby, ktoré dokonale ladia s jesennou atmosférou. Práve preto sme pre vás pripravili inšpiráciu na denný make-up, ktorý je už v súlade s prichádzajúcou jeseňou.

V našom najnovšom videu vás prevedieme jednoduchým, no zároveň elegantným líčením, ktoré dokonale vystihuje čaro jesene. Použijeme pri tom paletu očných tieňov od luxusnej značky Dior, ktorá ponúka nádherné odtiene, ktoré sa hodia k chladnejším mesiacom roka. Tieto tóny nielen zvýraznia vaše oči, ale dodajú vám aj príjemný a sofistikovaný vzhľad, ideálny na každý deň.

Okrem očných tieňov sme pre vás vybrali aj ďalšie kľúčové produkty na dosiahnutie kompletného jesenného make-upu. Ceruzka na pery a rúž od značky Dior, ktoré použijeme, majú jemné, teplé odtiene, ktoré krásne dopĺňajú celkový vzhľad. No zároveň dodajú perám šťavnatý vzhľad. 

V rámci prípravy na make-up je však rovnako dôležitá aj starostlivosť o pleť. Vo videu vám preto ukážeme niekoľko tipov na skin care produkty, ktoré by mali predchádzať každému líčeniu. Kvalitná starostlivosť o pleť zaisťuje, že make-up bude vyzerať čo najlepšie a vydrží po celý deň, bez ohľadu na počasie či náročnosť dňa.

Ak sa chcete dozvedieť viac a získať inšpiráciu na váš nový jesenný look, určite si nenechajte ujsť naše video. Tešíme sa, že vás môžeme previesť celým procesom od prípravy pleti až po finálny make-up, ktorý vás bude sprevádzať počas prichádzajúcej sezóny.

Inšpirácia na denné jesenné líčenie:

Produkty použité vo videu:

Upokojujúca ampulka na tvár Madagascar Centella Hyalu-Cica First Ampoule

Hydratačné sérum na tvár Birch Juice Serum

Sothys Hydratačný omladzujúci zamatový krém 

Dior Forever Skin Glow make-up 

Dior Forever Skin Correct korektor 

Revlon ColorStay Blot Matte Setting Powder

♥  Benefit Precisely, My Brow Pencil ceruzka na obočie 

Dior Backstage Eye Palette paletka očných tieňov

DIOR Diorshow On Stage Crayon ceruzky na oči 

Mary Kay Ultimate® Maskara

DIOR Diorshow Iconic Overcurl modrá maskara 

Collistar Silk Effect Bronzing Powder

DIOR Rouge Dior Contour Ceruzka na pery 

♥  Dior Addict Lip Tint tekutý rúž

Anketa: Ako sa vám páči táto inšpirácia na jesenné denné líčenie?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE