VIDEO: Test noviniek Dermacol Think Pink – nové tónovacie krémy, sypký púder aj oleje na pery

Dermacol Think Pink

V redakcii vždy s radosťou privítame akékoľvek kozmetické novinky – či už ide o produkty starostlivosti o pleť, telovú kozmetiku, alebo dekoratívnu kozmetiku. Radi tieto novinky vyskúšame a podelíme sa s vami o to, ako fungujú, pre koho sú vhodné a či sa oplatí ich zaradiť do vašej kozmetickej výbavy. Kozmetické inovácie neustále pribúdajú a my sme tu na to, aby sme vám priniesli najčerstvejšie recenzie a tipy.

Tentokrát sme dostali do rúk novinky od českej značky Dermacol z ich najnovšej kolekcie Think Pink. Táto kolekcia prináša celý rad zaujímavých produktov, od tónovacích krémov až po voňavé laky na nechty. Dermacol nás vždy dokáže prekvapiť nielen kvalitnými, ale aj veľmi cenovo dostupnými výrobkami a novinky Think Pink sľubujú niečo výnimočné.

Kolekcia obsahuje rôzne produkty, ktoré pokrývajú viacero potrieb. Napríklad, medzi novinkami nájdete rozjasňujúci tónovací krém, ktorý pleť jemne tónuje a dodáva jej prirodzený lesk. Ďalej je tu sypký púder, ktorý pleť zmatňuje a zároveň fixuje make-up. Tiež nemožno zabudnúť na inovatívne oleje na pery, ktoré poskytujú lesk a výživu či úplne novú maskaru.

A čo nové voňavé laky na nechty, ktoré nielen krásne vyzerajú, ale aj príjemne voňajú po mlieku? Táto kolekcia si dáva za cieľ potešiť všetky zmysly a ponúknuť produkty, ktoré zvýraznia vašu prirodzenú krásu.

Vo videu, ktoré sme pre vás pripravili, si novinky Dermacol Think Pink vyskúšame a ukážeme vám, či naozaj stoja za to. Sledujte a dozviete sa viac o tom, ktoré produkty si zaslúžia vašu pozornosť!

Pozri na Dermacol novinky v našom videu:

Anketa: Ktorá novinka Dermacol Think Pink ťa najviac zaujala?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%
0%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE