NEHERA oslávila 10 rokov. Po móle sa prešli mená ako Soňa Müller, Nela Pocisková a Táňa Pauhofová

Slovenská značka NEHERA

Štvrtkový večer sa v Bratislave niesol doslova vo výnimočnom štýle. Slovenská značka NEHERA, ktorá sa za posledné desaťročie stala synonymom pre minimalizmus, nadčasový dizajn a vysokú kvalitu, nedávno oslávila svoje jubileum. 10 rokov na módnej scéne a stále neprestáva prekvapovať. Pri tejto príležitosti zorganizovala pred pár dňami veľkolepú módnu prehliadku, na ktorej sa predstavili nielen nové kúsky z jej najnovšej kolekcie jeseň / zima 2024, ale aj známe tváre slovenskej kultúry a šoubiznisu. Na móle zažiarili Soňa a Emma Müller, ako aj Táňa Pauhofová, čo podčiarklo výnimočnosť tohto módneho večera.

Toto si prečítajte: Hollywoodska bohyňa Salma Hayek a jej úžasných 58 rokov. Ako sa udržuje vo forme?

Moderátorka Soňa Müller
INSTAGRAM / @neheraofficial

Výnimočné desaťročie

Značka NEHERA má v slovenskom módnom svete osobitné miesto. Presne tak, svoje korene rozšírila aj do zahraničia a bola súčasťou niekoľkých fashion weekov v Paríži. Jej príbeh siaha až do 30. rokov 20. storočia, keď ju založil podnikateľ a vizionár Jan Nehera. Značka bola oživená v roku 2014 s cieľom nadviazať na svoje dedičstvo a zároveň priniesť moderný pohľad na módu.

Práve vďaka manželom Zdútovcom sa NEHERA stala viac-menej celosvetovou a získala si uznanie svojím dôrazom na kvalitné materiály, precízne spracovanie a minimalistický dizajn. Počas desiatich rokov svojej novodobej existencie NEHERA predstavila niekoľko úspešných kolekcií, ktoré boli medzi milovníkmi módy prijaté s veľkým nadšením.

Bude vás zaujímať: Módna návrhárka Vera Wang na svoj vek rozhodne nevyzerá. Ako to robí, že v 75 rokoch vyzerá takto?!

Módna prehliadka NEHERA
INSTAGRAM / @denisamajska

Čaro prehliadky

Prehliadka, ktorá sa konala pred pár dňami, nebola len o móde, ale aj o oslavách úspechu značky. NEHERA na tento výnimočný večer pozvala niekoľko známych slovenských osobností, ktoré sa stali súčasťou jej kolekcie na móle. Tam sa objavili už spomenuté Soňa a Emma Müller, ktoré svojou prítomnosťou ešte viac podčiarkli význam tohto podujatia. K nim sa pridala aj talentovaná herečka Táňa Pauhofová, spevák Pil C, Krištof Králik, Liberty Simon či Nela Pocisková.

Značka NEHERA sa opäť držala svojho typického minimalistického prístupu, ktorý je pre ňu charakteristický. Každý model bol prepracovaný do najmenších detailov, čo len zdôraznilo vysokú úroveň remeselného spracovania, ktorú značka neustále prezentuje. 

Neprehliadnite: Čo priniesol festival v Benátkach? Zažiarili Angelina Julie, Cate Blanchett a ďalšie známe osobnosti

Speváčka Nela Pocisková
INSTAGRAM / @pociskova.nela

Ani v hľadisku nesmeli chýbať známe tváre

Samozrejme, v hľadisku nesmeli chýbať známe tváre slovenského showbiznisu. Medzi nimi boli Karolína Chomisteková, Mária Švarbová či Branislav Šimončík. Tí svojimi outfitmi rozhodne nesklamali. Stavili na nadčasové a elegantné kúsky, ktoré perfektne zapadli do filozofie značky. Zažiarila aj krásna modelka Erika Palko a ďalší. Otvorte našu galériu a pozrite si, ako to na prehlaidke vyzeralo. 

7

1/7
Zdroj: INSTAGRAM / @erikapalko

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @monikasladkova, INSTAGRAM @neheraofficial

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE