VIDEO: Základná starostlivosť o pleť – ako na jednoduchú skin care rutinu aj pre úplných začiatočníkov?

Základná starostlivosť o pleť

Máte aj vy občas pocit, že sa strácate v informáciách o starostlivosti o pleť? Nie ste sami. V dnešnej dobe máme prístup k nespočetnému množstvu informácií o skin care a rovnako tak aj k obrovskému množstvu produktov pre starostlivosť o pleť, čo môže byť mätúce. Ako sa teda v tom všetkom zorientovať? Ako zistiť, ako sa správne starať o pleť a ktoré produkty použiť? 

Ak sa vás tieto otázky týkajú, máme pre vás riešenie. Pripravili sme si pre vás video, v ktorom si predstavíme nenáročnú, no efektívnu a účinnú starostlivosť o pleť, ktorá pozostáva z niekoľkých základných krokov a je vhodná pre všetkých, bez ohľadu na vek alebo pohlavie. Ak začínate so starostlivosťou o pleť alebo potrebujete niečo jednoduché a účinné, čo vašu pleť nezaťaží, no perfektne sa o ňu postará, tak toto vás zaujme!

V našej redakcii sme privítali nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay Dorotku Harakaľovú, ktorá nám predstaví nový rad Mary Kay s názvom Základná starostlivosť o pleť. Tento rad ponúka dve kolekcie – Hydratačnú a Zmatňujúcu, ktoré uspokoja potreby rôznych typov pleti, či už máte pleť normálnu, suchú, mastnú, zmiešanú alebo dokonca aj citlivú.

ČISTENIE, EXFOLIÁCIA, TONIZÁCIA A HYDRATÁCIA – to sú štyri jednoduché kroky, ktoré tvoria základ každej skin care rutiny a zabezpečia, že vaša pleť bude krásna a zdravá. Vo videu sa pozrieme na to, ako tieto štyri kroky pleti zabezpečiť, a to aj vďaka novým produktom Mary Kay!

Pozri aj: Superséra Mary Kay – druhy, účinné látky, spôsob použitia a možnosti kombinovania

Základná starostlivosť o pleť Mary Kay

Nový rad Základná starostlivosť o pleť od Mary Kay pozostáva z jednoduchých, jemných a účinných prípravkov na skin care v pár ľahkých krokoch, či už potrebujete bojovať so suchšou pleťou alebo leskom a mastnotou na tvári. Preto je dostupný krém aj čistiaci prípravok v dvoch verziách, podľa toho, či si zvolíte Hydratačnú alebo Zmatňujúcu kolekciu, aby boli pokryté všetky potreby pleti. Rad pozostáva zo štyroch produktov:

  • Zmatňujúci čistiaci gél (Zmatňujúca kolekcia) / Hydratačný čistiaci krém (Hydratačná kolekcia)
  • Pleťový peeling
  • Vyrovnávacie tonikum
  • Zmatňujúci hydratačný krém (Zmatňujúca kolekcia) / Hydratačný krém (Hydratačná kolekcia)

Tieto prípravky sú bez parfumácie a vhodné aj pre citlivú pleť. Dokonca sú skvelo kombinovateľné s rôznymi ďalšími prípravkami, ktoré už napĺňajú špecifické potreby pleti. Viac o produktoch, o tom, ako ich správne používať a pre koho a v ktorých prípadoch sú vhodné, sa dozviete vo videu. Želáme príjemné sledovanie!

Anketa: Máš svoju overenú skin care rutinu, na ktorú nedáš dopustiť?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE