VIDEO: 8 chýb pri líčení, kvôli ktorým tvoj make-up nevyzerá dobre!

chyby pri aplikácii makeupu

Vytvorenie dokonalého make-upu je pre niektoré ženy hračka, pre iné zase hotová veda. Avšak, pre dámy, ktoré v tejto oblasti nie sú až tak doma – nebojte sa, cvik robí majstra! Viete, čo napríklad môže vylepšiť vzhľad vášho líčenia? Ak prestanete robiť chyby, ktorých ste sa možno nevedomky dopúšťali a ktoré zhoršujú vzhľad vášho líčenia alebo skracujú jeho životnosť. O aké chyby môže ísť?

Pripravili sme si pre vás video, v ktorom sa zameriame na najčastejšie chyby, ktorým by sme sa mali vyhnúť, ak túžime po dokonale vyzerajúcom make-upe. Malé detaily v aplikácii produktov môžu výrazne ovplyvniť konečný výsledok a spôsobiť, že make-up nepôsobí prirodzene alebo má slabú výdrž. Často sa stáva, že práve drobné omyly kazia celkový vzhľad, no nemajte obavy, poradíme ti, ako sa im vyhnúť!

Dôraz kladieme na správne používanie krycieho krému, korektora a púdru – tri základné produkty, ktoré zásadne formujú vzhľad pleti. Nesprávny výber odtieňa make-upu alebo zlá aplikácia korektora môžu mať za následok, že nedokonalosti pleti budú ešte výraznejšie. Správna aplikácia púdru je tiež nevyhnutná pre dosiahnutie vyrovnaného a dlhotrvajúceho výsledku líčenia.

V tomto videu ti ukážeme, na čo si dať pozor pri výbere a nanášaní týchto produktov, aby tvoj make-up vyzeral sviežo, prirodzene a vydržal čo najdlhšie. Odhalíme najčastejšie chyby a jednoduché tipy, ako ich efektívne napraviť, aby si sa mohla cítiť sebavedomo a tvoja pleť žiarila počas celého dňa!

Zisti, aké chyby by si pri aplikácii make-upu nemala robiť:

Anketa: Ktorej chyby si sa pri líčení dopúšťala ty?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
0%
0%
0%
0%
100%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE