Sedem rád, ako neprísť o muža počas majstrovstiev sveta vo futbale

ALPA majstrovstvá sveta vo futbale

Ach, opäť ďalšie majstrovstvá! Aj vy máte doma muža, ktorý sa o pár dní mentálne odsťahuje na inú planétu? Ako máme my ženy prežiť tento futbalový maratón, ktorý bude trvať takmer mesiac? Čo spraviť, aby náš vzťah nedostal červenú kartu? Majstrovstvá sveta vo futbale nemusia hneď znamenať krízu vo vzťahu. S trochou porozumenia, humoru a kompromisov môžete tento čas prežiť nielen bez hádok, ale dokonca sa aj zabaviť. 

Tip pre vás: Uvažuješ o cukrovom nástreku pre krásne zdravé opálenie? Toto je 6 prípadov, kedy to nie je vhodné!

1. Poznajte „nepriateľa“: Preštudujte si harmonogram zápasov

Ak si myslíte, že harmonogram zápasov je len pre futbalových nadšencov, mýlite sa! Tie vynikajúco poslúžia aj ich partnerkám. Keď budete vedieť, kedy sa hrajú najdôležitejšie zápasy, môžete sa ľahšie zariadiť. Hrá obľúbený tím vášho drahého v stredu večer? Naplánujte romantickú večeru alebo kino na utorok. Voľné okná medzi zápasmi môžu byť vaša šanca.

2. Spoločný čas pred obrazovkou

Pokiaľ vám z futbalu vyslovene nenaskakujú vyrážky, pridajte sa k sledovaniu zápasu. Skúste to brať ako váš spoločný čas, aj keď to znamená len sedieť vedľa neho na gauči. Nesnažte sa odviezť jeho pozornosť na seba. Ale aby stále vnímal aj vašu prítomnosť, skúste mu dopriať príjemnú masáž nôh alebo chrbta s pohodlným výhľadom na televíznu obrazovku. Túto kombináciu si navždy zapamätá a veríme, že v najlepšej chvíli vám ju v dobrom vráti.

Pozri si aj: Domáca relaxačná soľ do kúpeľa z prírodných ingrediencií pre dokonalé uvoľnenie tela a mysle

ALPA masážne prípravky ALPA

3. Futbalové pochúťky: Láska ide cez žalúdok

Pripravte futbalové občerstvenie, ktoré váš partner miluje. Nachos, domácu pizzu či jeho obľúbené pomazánky alebo iné tapas k pivu. Vašu snahu ocení a určite vás obdaruje vďačným úsmevom alebo bozkom. Viac v týchto dňoch radšej nečakajte. Váš čas príde neskôr.

4. Vyjednávajte: Dohody robia majstrovstvá

Ak je váš partner ozaj nekompromisne prilepený k obrazovke, vyjednávajte s ním. Jeho futbalový maratón vymeňte za nejakú vašu obľúbenú aktivitu. Možno vám dlhé majstrovstvá nebudú až tak vadiť, pokiaľ budete vedieť, že po ich skončení vás čaká romantický výlet na vaše obľúbené miesto.

5. Záložný plán: Vaša vlastná zábava

Majstrovstvá sveta vo futbale môžu byť aj skvelou príležitosťou, aby ste sa venovali svojim záujmom. Zorganizujte si dámsky večer, choďte na masáž alebo sa pustite do čítania knihy, ktorú ste už dlho chceli prečítať. Čas strávený bez partnera, môže byť časom pre seba.

6. Prekvapenia a milé gestá

Občas malý darček alebo milé gesto môže výrazne zlepšiť náladu medzi vami. Kúpte mu tričko s logom jeho obľúbeného tímu, dajte mu schladiť pivko, navrhnite, že si môžu spraviť s kamarátmi futbalový večer u vás doma. Malé prejavy lásky ukážu, že ho podporujete aj v jeho futbalovej vášni. A on bude šťastný, že má za partnerku práve vás.

Neprehliadnite: Legendárna Alpa: Jej mentolová receptúra postaví na nohy každého

ALPA masážny krém ALPA

7. Záujem o jeho vášeň

Aj keď futbal možno nie je vaša šálka kávy, skúste prejaviť aspoň trochu záujmu. Opýtajte sa ho, kto je jeho obľúbený hráč, alebo prečo je ten zápas taký dôležitý. Váš záujem môže byť pre neho veľmi cenný.

Tip redakcie:

Pre relaxačnú masáž nôh, chodidiel a chrbta vášho manžela počas sledovania futbalového zápasu vsaďte na kvalitné masážne produkty. Sú príjemné svojou konzistenciou aj vôňou. Tradičná značka masážnych prípravkov ALPA je charakteristická svojou mentolovou vôňou, ktorá vášho muža zrelaxuje a osvieži. Určite ocení uvoľňujúcu masáž svalov niektorým z bylinných masážnych gélov alebo krémov. Výťažky byliniek zároveň budú pôsobiť na jeho svaly relaxačne a jeho zážitok z futbalu sa ešte viac umocní. Zaručujeme vám, že na tento zážitok nikdy nezabudne a stanete sa pre neho tou najlepšou ženou na svete.

Obľúbené produkty ALPA kúpite v 101 Drogerie, DM drogerie, Teta a v každej dobrej lekárni.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE