Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Dlho očakávaná 4. séria obľúbeného seriálu Emily in Paris je tu! Najnovšia séria je rozdelená na dve časti a prvú polovicu sme mali možnosť zahliadnuť na Netflixe už minulý štvrtok. Tento seriál, ktorý už od svojej prvej série uchvátil divákov po celom svete, sa stal synonymom pre módne trendy, romantiku a nezabudnuteľné zážitky v uliciach Paríža. Premiéra štvrtého pokračovania sľubovala ešte viac štýlu, drámy a zábavy.

Dočkali sme sa aj pompéznej premiéry v Los Angeles, kde zažiarili hlavné hviezdy ako Lily Collins, aby to poriadne oslávili. A to sa podarilo. Hviezdy jedného z najsledovanejších televíznych seriálov svojich fanúšikov rozhodne potešili. Avšak, všimli ste si, kto chýba? Presne tak, Camille Razat (Camille) sa na premiére nemohla ukázať.

Prečítajte si: Emily in Paris pokračuje: Toto nás čaká v 4 sérii!

Červený koberec bol plný luxusu a krásy! Poďme sa na to spoločne pozrieť!

Lily Collins 

Lily Collins, ktorá stvárňuje hlavnú postavu Emily Cooper, zažiarila v ohromujúcej róbe od jedného z popredných módnych návrhárov – Armani Privé. Jej šaty boli zosobnením parížskeho šarmu. S celoplošným zdobením z korálkov a polopriehľadnou sukňou, herečka obmedzila doplnky a make up na minimum. No a čo ten bob účes? We love it!

Lily Collins na premiére 4. série
Depositphotos

Philippine Leroy-Beaulieu

Viacero hercov vsadilo na „all-black“ outfity, a teda aj Leroy-Beaulieu, ktorá stvárňuje Sylvie Grateau. S nádychom avantgardy, jej róba bola zdobená korálkami a prišla priamo z nedávnej prehliadky Schiaparelliho SS24 Couture.

Bude vás zaujímať: Ikonický film s Meryl Streep dostane pokračovanie. Môžeme sa tešiť na Diabol nosí Pradu 2?

Philippine Leroy-Beaulieu na premiére 4. série
Depositphotos

Ashley Park

Krásna Ashley Park alias Mindy medzitým zažiarila v striebornej. Jej šaty na jedno rameno od Lever Couture boli vyrobené z kovových pásikov sieťovaného materiálu, ktoré vytvárali elegantný vlnový efekt. Ashley pridala k svojím šatám vysoké strieborné metalické sandále na platforme a vlasy si stiahla do vysokého copu, aby ukázala šperky značky Pandora. Spoločnosť jej robil priateľ Paul Forman, a vyzerajú spolu tak dokonale!

Ashley Park na premiére 4. série
Depositphotos

Lucas Bravo

Lucas Bravo, predstaviteľ okúzľujúceho šéfkuchára Gabriela (všetky sme sa zaľúbili, áno, áno), zaujal elegantným smokingom, ktorý dokonale dopĺňal jeho šarmantný vzhľad. V rozhovore doplnil, že sa „ženie za sa svojimi hviezdami, snami a ženou, ktorú miluje“. Ach ...

Lucas Bravo na premiére 4. série
Depositphotos

Aj ostatní sa na premiére rozhodli predviesť svoj elegantnejší osobný štýl. Na premiére, ktorá sa konala v Egyptskom divadle, Paul Forman (Nicolas), Lucien Laviscount (Alfie), William Abadie (Antoine) a Samuel Arnold (Julien) nás preniesli do klasicke jhollywoodskej atmosféry v očarujúcich róbach a smokingoch, pri ktorých nechýbal kus extravagancie.

Lucien Laviscount na premiére 4. série
Depositphotos

Paul Forman a Ashley Park na premiére 4. série
Depositphotos

William Abady na premiére 4. série
Depositphotos

Samuel Arnold na premiére 4. série
Depositphotos

Atmosféra plná očakávaní

Premiéra 4. pokračovania priniesla medzi fanúšikmi obrovské očakávania. Tvorcovia seriálu už predtým naznačili, že Emily bude čeliť novým výzvam nielen v osobnom, ale aj v profesionálnom živote. Zaujímavé je, že štvrtá séria má priniesť ešte viac medzinárodných prvkov, čo naznačuje, že Emily sa môže vydať mimo hraníc Francúzska.

Prečítajte si: Lily Collins alias Emily in Paris: Aké je tajomstvo krásy jej pleti?

Samotná premiéra bola dôkazom, že tento seriál nestráca nič zo svojej príťažlivosti. Štýl, elegancia a parížska atmosféra sú stále jadrom tohto príbehu, ktorý si získal srdcia miliónov divákov. Nová séria sľubuje ešte viac zápletiek, módnych inšpirácií a nezabudnuteľných okamihov, ktoré nás znovu prenesú do magického sveta Paríža. Emily sa vracia s novými dobrodružstvami a my sa nevieme dočkať, čo nás čaká!

Anketa: Videli ste už novú sériu "Emily in Paris"?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0%

Zdroj úvodnej fotky: Depositphotos

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE