Emily in Paris pokračuje: Toto nás čaká v 4 sérii!

Emily in Paris Season 4

Dievčatá, ženy, slečny … aj muži, áno, áno, veľmi dobre vieme, že Emily in Paris chytilo aj vás. Je to tu, už 15. augusta na obrazovkách zahliadneme 4. sériu seriálu, ktorý sa stal maximálne návykovým.

Emily Cooper, obľúbená Američanka s neodolateľným šarmom, štýlom a dávkou humoru, je späť! Ste pripravené na ďalšie romantické dobrodružstvá? Pretože my už odpočítavame minúty.

Prvá séria nás priviedla do života mladej marketingovej expertky Emily, ktorá sa z Chicaga presťahovala do Paríža, aby priniesla americký pohľad do tradičnej francúzskej marketingovej agentúry. Už od začiatku sa stretáva s kultúrnymi rozdielmi, vtipnými nedorozumeniami, ale aj neodolateľnými mužmi. Ach, áno, neodolateľný Gabriel a exotický Alfie. Emily sa snaží nájsť rovnováhu medzi prácou, priateľstvom a láskou v meste, ktoré je ako stvorené pre romancu a parížske peripetie.

Bude vás zaujímať: Ikonický film s Meryl Streep dostane pokračovanie. Môžeme sa tešiť na Diabol nosí Pradu 2?

V druhej sérii sa Emily dostáva hlbšie do parížskeho životného štýlu, objavuje zákutia francúzskej kultúry a, samozrejme, rieši komplikované vzťahy. Však to poznáme… Jej láska k Parížu, ale aj k dvom mužom, ju dostáva do nezvyčajných situácií, z ktorých sa ale vždy dostane. Asi to bude vďaka jej šarmu a humoru, ktorý ju posúva stále vpred. Druhá séria nás zároveň nechala v napätí, koho si Emily nakoniec vyberie. Zostane s Gabrielom alebo dá prednosť Alfiemu?

Tretia séria sa skončila veľmi dramaticky – Američanka Emily zistila, že jej kamarát/sused/kuchár (ako by sme ho ešte mohli nazvať?), Gabriel, čaká bábätko s Camille. To bola rana pre mnohých z nás. Ach, jaj! 

Čo nás čaká v novej sérii?

Tá bude chaotická, srdcervúaca, dobrodružná, módna … a objaví sa aj pomsta.

Nová séria sľubuje ešte viac drámy. Z Paríža sa presunieme aj do iných európskych miest, kde má Emily nabitý cestovný itinerár. Od francúzskych Álp (presne tak, zakúsime aj sneh a zimu) až po rímske námestia, séria bude plná úžasných miest! Takisto sa v deji objavia nové postavy, oveľa viac drámy, romantiky, zvratov, a takisto sa naučíme úplne nový jazyk! A, samozrejme, nové módne trendy. Na to nesmieme zabúdať. Jej neobyčajný štýl, ktorý si zamilovali milióny fanúšikov, zostane centrom pozornosti. Však predsa to sledujeme aj kvôli jej módnym “výstrelkom”, nie?

Odporúčame: Náladové znamenia: Tieto 3 znamenia zverokruhu sú známe častými zmenami nálad

No a čo tá láska? Je jasné, že trojuholník medzi Emily, Gabrielom a Alfieom bude pokračovať. No zároveň vieme, že chémia Emily a Gabriela je nepopierateľná. Každú sériu môžeme vidieť, ako sa ich vzťah zvláštnym spôsobom mení a prehlbuje. Môžeme vidieť aj to, že obaja sú oveľa viac zrelší. Napriek tomu čelia výzvam. Možno nás čaká prekvapivé rozhodnutie a postavy, ktoré zamiešajú karty. Isté je, že my budeme s napätím sledovať, kam sa ich osudy uberú.

Ach, takmer sme zabudli, Sylvie! Tá prežíva dilemu zo svojho rozhodnutého manželstva a kto vie, ako to dopadne v práci…

Pripravte sa na novú dávku parížskej mágie!

No dobre, a teraz už vážne. Už len pár dni, kedy si spravíme poriadnu dávku kávy alebo nalejeme pohár vína a necháme sa uniesť do sveta Emily. Takže, milé dámy, pozývame vás na ďalšie nezabudnuteľné dobrodružstvo. Paríž čaká a my sa môžeme inšpirovať životom, ktorý je niekedy tak sladký, zároveň zamotaný a riskantný … Myslím, že v mnohých prípadoch a okolnostiach sa vidíme aj my. Možno nie v takomto “veľkolepom” ponímaní, no rozhodne môžeme vidieť “motanice”, z ktorých často sami nevieme von.

Prečítajte si: Najočakávanejšie filmy roku 2024 – ktoré filmové premiéry si nenecháš ujsť?

Vidíme sa 15. augusta!

Vive la Paris, vive la Emily!

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @emilyinparis

Anketa: Tešíte sa na novú sériu Emily in Paris?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE