Takéto plavky si zvolili na sezónu 2024 Cibulková, Gáboríková a ďalšie známe Slovenky

Známe Slovenky v plavkách

Na plavky ešte rozhodne nie je neskoro! Hoci slovenské počasie sa môže zdať viac než premenlivé, za hranicami to vyzerá horúco! Naše Slovenky majú štýl, a to sa nedá poprieť. Dnes sa pozrieme na to, aké plavkové trendy zvolili na svoje cesty okolo sveta.

Plavkové trendy pre jar/leto 2024

Aj pre minimalistky je bežné, že práve pri plážovom oblečení či plavkách sa vedia vyblázniť. Tento rok je doslova zaplavený leopardím vzorom, trblietkami či háčkovanými kúskami. Napríklad značky ako Missoni perfektne definujú kategóriu plážového oblečenia ich tradičným vzorom, spomenutými trblietkami a háčkovanými jednodielnymi kúskami, ktoré už samé o sebe predstavujú „staple“ vychytávku.

Dokonca aj minimalisticky ladený dizajn zaujme kontrastným farebným blokovaním a nečakanými výrezmi. Saint Laurent napríklad vedie s minimalistickými jednodielnymi plavkami bez ramienok. Presne tak, minimalizmus milujeme, a ten aj dominuje.

Bude vás zaujímať: Ako nosiť jednodielne plavky? Hodia sa do mesta aj k bazénu

Aké trendy zvolili známe slovenské osobnosti? 

Medzi najviac sledované Slovenky patrí, nepochybne, Dominika Cibulková, Ivana Gáboríková či Táňa Žideková, ktoré svojimi výbermi plaviek opäť dokázali, že majú výborný vkus a cit pre módu. Každodenne môžeme sledovať ich módne inšpirácie, ktoré s radosťou zdieľajú na sociálnych sieťach, a inšpirujú tak tisícky žien. Nie je to inak ani v prípade plaviek.

Dominika Cibulková: štýlová a sebavedomá

Dominika Cibulková, bývalá tenisová diva, je známa svojou láskou k móde. Na tohtoročné leto si zvolila plavky v tmavých odtieňoch, ktoré vôbec nepôsobia prehnane. Namiesto toho ponúkajú sofistikovaný look. Kto hovorí, že minimalizmus musí byť nudný? Prístup „menej je viac“ je vždy rovnako ohromujúci a vy môžete pôsobiť sebavedomo.

Pozri aj:  5 znamení zverokruhu, ktoré sa neradi socializujú - patríš aj ty medzi týchto introvertov?

Plavkove trendy 2024 Dominika Cibulková
INSTAGRAM / @domicibulkova

Ivana Gáboríková: prirodzená elegancia

Ivana Gáboríková, manželka hokejového talentu Mariána Gáboríka, zvolila pre letnú sezónu plavky v rôznych štýloch, ktoré podčiarkujú jej prirodzenú krásu. Dvojdielne plavky v svetlo modrom odtieni sú doplnené ľahkou sukničkou, ktorú na seba môžete kedykoľvek „hodiť“. Osobne nás veľmi zaujali aj jednodielne plavky s asymetrickými prvkami, ktoré pôsobia elegantne, ale zároveň odvážne. Jej výber dopĺňajú nestarnúce lenonky a šatka, ktoré pridávajú celkovému looku dotyk luxusu. Okrem toho, abstraktné kvetiny a 3-D kvetinové kreácie sú obrovským hitom tejto sezóny a Ivana to poňala fantasticky!

Plavkove trendy 2024 Ivana Gáboríková
INSTAGRAM / @iversanns

Tatiana Žideková: módna diva

To, že sezóne dominujú jednoduché jednodielne plavky, s ramienkami aj bez, dosvedčuje aj dovolenkový výber Tatiany Židekovej. Tá jednoduchosť má proste niečo do seba. Z dvojdielnych zvolila farbu khaki, ktorá je podobne ako čierna, veľmi obľúbenou a vždy v trende. Mimochodom, ako tak pozeráme na Táninu postavu, je čas povedať „ahoj“ letnej zmrzline ...

Plavkove trendy 2024 Tatiana Žideková
INSTAGRAM / @tatianazidekova

Ďalšie známe Slovenky a ich plavkové trendy

Okrem Cibulkovej a Gáboríkovej zaujali svojimi výbermi plaviek aj ďalšie známe tváre slovenského showbiznisu. Dara Rolins, Andrea Verešová či bývalá víťazka Miss Slovensko Karolína Chomisteková, ktorá má estetiku a vkus v krvi. Tentokrát stavila na žiarivejšie farby, ktoré dokonale zvýrazňujú jej opálenú pokožku.

Karolína Chomistek

Plavkove trendy 2024 Karolína Chomistek
INSTAGRAM / @karolinachomistek

Dara Rolins

Plavkove trendy 2024 Dara Rolins
INSTAGRAM / @dararolins_vermi

Andrea Verešová

Plavkove trendy 2024 Andrea Verešová
INSTAGRAM / @andreaveresovaofficial

Ďalšia krásna Misska, Karolína Očovanová, stavila na minimalizmus s trochou pikantnosti. Jej jednodielne čierne plavky s výraznými strihmi priťahujú pozornosť snáď na každej pláži. Na druhej strane, beauty influencerka Jana Hrmová zvolila letnú bielu, ktorá opálenie omnoho viac zvýrazní.

Prečítajte si aj: Najhorúcejší plážový trend leta 2024 – trúfla by si si na mikro bikiny?!

Katarína Očovánová

Plavkove trendy 2024 Katarína Očovánová
INSTAGRAM / @katarinaocovanova

Mirka Dobiš - Fashionspy

V neposlednom rade, fashion guru a stylistka Mirka Dobiš vie, čo do vášho šatníku rozhodne patrí. Tým sú najviac klasické dvojdielne čierne plavky s trojuholníkovým topom. Tentokrát zvolila značku Celine, ktorá, podobne ako Saint Laurent, ponúka množstvo nadčasových kúskov, ktoré vydržia v šatníku roky. Ak sa rozhliadnete po obchodoch ako Zara či Mango, nájdete dostupnejšie varianty.

Či už preferujete klasiku, eleganciu, alebo odvážne farebné kombinácie, v tejto sezóne si určite nájdete to svoje! Na pláž aj ku bazénu, toto sú aktuálne trendy, s ktorými nešľapnete vedľa.

Plavkove trendy 2024 Mirka Dobiaš
INSTAGRAM / @fashionspy.sk

Emma Drobná

Plavkove trendy 2024 Emma Drobná
INSTAGRAM / @emmadrobna

Simona Krainová

Plavkové trendy 2024 Simona Krainová
INSTAGRAM / @simonakrainova

Lucia Mokráňová 

Plavkové trendy 2024 Lucia Mokráňová
INSTAGRAM / @luciamokranova

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @karolinachomistek, INSTAGRAM / @domicibulkova, INSTAGRAM / @janahrmi

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE