Sú zasnúbení! Influencerka Bianka Rumanová povedala ÁNO!

zásnuby Bianka Rumanová a Jovinečko

Slovenskí influenceri Bianka Rumanová a Jovinečko dnes na sociálnych sieťach oznámili radostnú novinku – zasnúbili sa! Táto správa okamžite rozprúdila vlnu nadšenia medzi ich fanúšikmi a sledovateľmi, ktorí dvojici zasielajú nekonečné gratulácie.

Prečítajte si: Ako vyzeral prvý deň školákov známych slovenských celebrít?

Ak si spomínate, pár si už v minulosti z fanúšikov vystrelil, kedy sa “údajne vzali” v Las Vegas. Môžeme si byť istí, že je to teraz pravda? Myslíme, že áno! Na konci videa takisto napísala: „A teraz už je to naozaj.“

Bianka je známa svojím jedinečným štýlom a pozitívnou energiou, Jovinečko zas najmä svojimi vtipnými videami a kreatívnym obsahom. Spoločne na svojich sociálnych sieťach zverejnili fotku s krásnym zásnubným prsteňom, pričom do popisu pridali emotívny odkaz: „I SAID FUCKIN YEEEESSSS !!!“ 

Neprehliadnite: Nový muž v jej živote? S kým randí Karolína Chomisteková?

Slovenskí influenceri Bianka Rumanová a Jovinečko sa zasnúbili
INSTAGRAM / @biankarumanova

Zásnuby sa odohrali v Fushimi Inari Taisha v Kjóte, Japonsku, kde je pár momentálne na dovolenke. A čo viac, zásnuby prebehli na posvätnom mieste, čo, ako sama Bianka popisala, má pre ňu o to väčšiu dôležitosť. Pre oboch to bol nezabudnuteľný okamih, ktorý ich dojal k slzám, keďže na tom istom mieste strávili dovolenku aj minulý rok.

Fanúšikovia dvojice okamžite zaplavili ich profily na sociálnych sieťach komentármi. „Prvý moment, že či real, lebo veď u vás človek nikdy nevie. Ale na Bianke je vidieť tú radosť, až mi vyšla tiež slza. Gratulujeem, vy ste sa našli”, napísala jedna z fanúšičiek. Ďalší dodali: „Bozeeee, to sú nádherné fotky, akí ste šťastní, veľmi sa všetci s vami tešíme” alebo “Tak toto bude svadba roku!!”.

Bude vás zaujímať: Začiatok novej kapitoly pre mladú rodinu: Justin a Hailey Bieber privítali na svet prvého potomka!

Slovenskí influenceri Bianka Rumanová a Jovinečko sa zasnúbili
INSTAGRAM / @biankarumanova

Bianka a Jovinečko patria k jedným z najpopulárnejších slovenských influencerov, ktorí si svojich fanúšikov získali autentickosťou, priateľským prístupom a, samozrejme, aj humorom. Ich zásnuby sú tak ďalšou kapitolou v ich spoločnom príbehu, ktorý ich fanúšikovia s nadšením sledujú. Teraz nezostáva nič iné, len sa tešiť na ďalšie detaily z ich plánovanej svadby. Jedno je však isté, tato dvojica má pred sebou krásnu budúcnosť plnú lásky a krásnych okamihov.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @biankarumanova

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE