Nový muž v jej živote? S kým randí Karolína Chomisteková?

Karolína Chomisteková

Karolína Chomisteková, bývalá Miss Slovensko z roku 2013 a neskoršia riaditeľka tejto súťaže, je opäť zadaná. Po rozchode s českým podnikateľom Janom Kmochom, s ktorým tvorila pár rokov, teraz opäť randí. Kto to ale je?

Neprehliadnite: Začiatok novej kapitoly pre mladú rodinu: Justin a Hailey Bieber privítali na svet prvého potomka!

Vzťah, ktorý je minulosťou 

Pred nejakým časom ukončila trojročný vzťah s českým podnikateľom Janom Kmochom, ktorý bol od nej o 14 rokov starší. Syn známeho futbalového trénera má za sebou vzťahy aj s niekoľkými ďalšími známymi ženami, napríklad modelkou Klára Medkovou či Miss World Gregor Brzobohatou. No a spájali ho aj s našou Darou Rolins. Pri slovenkách sa rozhodol ostať, nakoľko dlhoročne tvoril pár s Karolínou Chomistekovou.

Počas ich vzťahu sme mohli vidieť, že si pár užíval rôzne luxusné dovolenky, hoci sme ich spolu videli iba na pár fotkách. Ich rozchod prišiel nečakane. Napriek tomu, že boli blízko k založeniu rodiny, ako to potvrdila aj Karolína, ich cesty sa rozišli.

Prečítajte siRúcajú sa predstavy o rozprávkovom vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck od seba!

Kto je nový šťastlivec? 

Karolína si svoje súkromie vždy starostlivo strážila, ale v septembri tohto roka prekvapila svojich fanúšikov, keď na Instagram pridala fotku s novým priateľom z dovolenky v Amerike. Na jej Instagrame môžeme vidieť, že občasne rada zdieľa chvíle s rodinou. No čo sa týka jej partnera, hľadali by sme márne.

V súčasnosti Karolína zaujala fanúšikov tým, že na svojom Instagrame zdieľala fotku so svojím novým partnerom, o ktorom však neprezradila mnoho detailov. Teda žiadne. Identita jej nového priateľa zostáva tajomstvom, čo len pridáva na zvedavosti verejnosti. Môžeme vidieť, že momentálne Karolína a jej nový priateľ trávia veľa času spoločne, vrátane dovolenky v Amerike a podľa všetkého sa dvojici darí veľmi dobre. Sympatická kráska teda už nie je sama a my veríme, že nám o neznámom chlapovi s dlhými kučeravými vlasmi, bradou a okuliarmi čoskoro povie viac.

Bude vás zaujímať: Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Modelka zverejnila prvé spoločné fotografie s novým priateľom
INSTAGRAM / @karolinachomistek

Modelka zverejnila prvé spoločné fotografie s novým priateľom
INSTAGRAM / @karolinachomistek

Karolína naďalej aktívne zdieľa zážitky zo svojho života, vrátane cestovania a extrémnych športov, ktoré miluje. Jej Instagram je plný fotografií z rôznych miest, kde sa venuje športovým aktivitám, ale aj módy a beauty. Veď to Karolína predsa vie! 

7

1/7
Zdroj: INSTAGRAM / @karolinachomistek

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @karolinachomistek

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE