Rúcajú sa predstavy o rozprávkovom vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck od seba!

Bennifer je opäť v centre pozornosti, tentoraz kvôli rozvodu.

Jennifer Lopez a Ben Affleck, pár, ktorý bol doslova rozprávkový. Teda aspoň tak to vyzeralo. Ich románik začal takmer pred dvoma desaťročiami, no prešiel si hrboľatou cestou.

Rok 2001 bol rokom, kedy sa ich cesty prvýkrát preplietli. Hollywoodski herci vtedy pravdepodobne na vrchole slávy, sa prvýkrát stretli v roku 2001 počas filmovej scény. Hoci film „Gigli“ prepadol, medzi hlavnými hviezdami preleteli iskry. V tom čase bola Jennifer ešte vydatá za svojho druhého manžela, tanečníka Crisa Judda. Ona a Affleck zverejnili svoj vzťah krátko po rozvode s Juddom. (Rozvod bol ukončený v roku 2003.)

Bude vás zaujímať: Bývalá misska sa vydala: Pozri, aké mala Jeanette Borhyová nádherné šaty!

Jennifer Lopez a Ben Affleck na premiére amerického akčného filmu Flash
INSTAGRAM / @dorazioworld

Bennifer bol „it“ pár už na začiatku 20. storočia. Aj keď sa v roku 2004 obaja vydali vlastnou cestou, o 17 rokov neskôr svoju romancu vzkriesili. Po tom, čo ich spolu videli na viacerých výletoch a vystúpeniach na červenom koberci, sa v roku 2023 konečne vzali.

Tomu je ale koniec. Doslova pred pár hodinami mali obaja podpísať rozvodové papiere, čím sa ich spoločná cesta, pravdepodobne, natrvalo rozdelí. Jennifer Lopez podala žiadosť o rozvod, a pár sa teda rozvádza po dvoch rokoch manželstva. Tento krok prišiel po mesiacoch špekulácií a napätia v ich vzťahu. Lopez podala žiadosť o rozvod presne na druhé výročie ich svadby, čo mnohí vnímajú ako symbolický akt, naznačujúci jej rozhodnutie ukončiť manželstvo na základe vlastných podmienok a bez právnikov. Ich odlúčenie nastalo ale už 26. apríla tohto roku.

Prečítajte si: Exmanžel Jennifer Lopez to skúša štvrtýkrát. Marc Anthony sa znova oženil a má prekvapenie

Pre J Lo ide o štvrté nevydarené manželstvo, Ben sa rozvádza druhýkrát. A hoci by sme si mysleli, že priebeh môže byť vcelku rýchly a jednoduchý, nie je to tak. Pár pred uzavretím manželstva nepodpísal predmanželskú zmluvu, a to im v súčasnosti spôsobuje aké-také ťažkosti.

Jennifer Lopez a Ben Affleck na premiére jedného z jej filmov
INSTAGRAM / @moodof902

Dôvodov, ktoré spôsobili rozpad ich manželstva, môže byť niekoľko. Jedným z hlavným je rozdielny pohľad na medializáciu ich vzťahu a celková nespokojnosť s tým, ako sa veci vyvíjali. Lopez je známa tým, že svoje osobné aj profesionálne úspechy intenzívne zdieľa s verejnosťou, zatiaľ čo Affleck preferuje súkromie a menej mediálnej pozornosti. Tento rozdielny prístup vyvolával v ich manželstve čoraz väčšie napätie.

Toto nevynechajte: Najkratšie trvajúce manželstvá v Hollywoode, ktoré sa neslávne zapísali do histórie

Ďalším faktorom bol nedostatok záujmu zo strany Afflecka, ktorý podľa blízkych zdrojov neprejavil dostatočnú snahu o záchranu ich vzťahu. Jennifer bola údajne sklamaná a smutná, pretože očakávala väčší záväzok a angažovanosť z jeho strany, čo sa však nestalo.

Obaja sa momentálne sústredia na svoje deti, ktoré zostávajú ich prioritou. Proces rozvodu je však len v začiatkoch a obaja zatiaľ verejne nekomentovali ďalšie kroky.

Jennifer Lopez so synom
INSTAGRAM / @jlo

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @jlo


0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE