Jeseň 2024 na Netflixe – 9 tipov na hity a novinky, ktoré sa oplatí vidieť!

Netflix seriály a filmy

Keď sa počasie ochladzuje, filmy a seriály sa zahrievajú. Netflix predstavuje nové vzrušujúce tipy a vy ste pozvaní sa poriadne zahriať šálkou kakaa. Jeseň je hneď za rohom a veľa nových filmov tiež.

Jeseň je obdobím, kedy sa dni krátia, teploty klesajú a vonkajšie aktivity často nahrádza pohodlné sledovanie obľúbených seriálov či filmov z pohodlia domova. Ak hľadáte inšpiráciu, čo si pozrieť na Netflixe počas jesenných večerov v roku 2024, máme pre vás niekoľko skvelých tipov. Táto sezóna prináša množstvo vzrušujúcich noviniek, od dlho očakávaných návratov obľúbených seriálov až po originálne filmy a dokumenty, ktoré stoja za vašu pozornosť.

V najbližších mesiacoch sa na Netflixe nájde niečo pre každého. Akčný triler, intímna romanca alebo historická dráma. A možno chcete iba doslova „vypnúť“ a užiť si ľahkú hodinku sledovania.

Jesenné Netflix tipy:

1. Emily in Paris 

Jej parížske hrdinstvá čaká pokračovanie. Už 12. septembra budete môcť sledovať 2. časť novej série Emily in Paris. Ste pripravené na „binge watching“? Aké budú ďalšie zápletky? Vyzerá to tak, že Emily je stále znepokojená vzťahom medzi Gabrielom a Camille (ktorá, ako vysvitlo, v skutočnosti nie je tehotná). Navyše, stretne sa s pekným Marcellom a zamieri do Ríma na pracovnú cestu.

Prečítajte si: Emily in Paris pokračuje: Toto nás čaká v 4 sérii!

Emily in Paris
INSTAGRAM / @netflix

2. Selling Sunset

Máte chuť na kúsok drámy? Zapínajte toto! Predaj nehnuteľnosti je predovšetkým o tom, aby ste urobili silný prvý dojem. Nie je prekvapením, že agenti Oppenheim Group ho prinesú hneď v prvých minútach novej 8. série, ktorá vyšla pred pár dňami. Nenechajte sa však oklamať pozlátkom. Intenzívne profesionálne a osobné skúšky, ktoré maklérov čakajú, sú všetko, len nie očarujúce. Mary, ktorá bola považovaná za mierotvorcu medzi agentmi, tvrdí, že táto séria je pravdepodobne najdramatickejšiou. Čo teda môžeme očakávať?

Bude vás zaujímať: Do kín prišlo Tiché znamenie – Channing Tatum v ňom pozýva dievčatá na súkromný ostrov

Selling Sunset
INSTAGRAM / @sellingsunsetshow

3. Martha

Je to síce ešte ďaleko, ale stojí to za zmienku. 30. októbra budeme môcť nahliadnuť do intímnych a odhaľujúcich rozhovorov so samotnou ikonou a ľuďmi z jej blízkeho okolia. Dokument o Marthe Stewartovej ukazuje jej vzostup od tínedžerskej modelky až po titul prvej americkej miliardárky. Oplatí sa počkať.

4. Love at First Sight

Ak máte chuť na niečo romantické a ľahké, odporúčame „Love at First Sight“. Tento romantický príbeh predstavuje dvojicu, ktorá sa náhodne stretne na letisku a prežije spolu jeden deň plný lásky a nečakaných zvratov. Hoci ich cesty vedú rôznymi smermi, osud má pre nich iné plány. Tento film je ideálny na príjemný večer pri čaji či víne a poteší všetkých romantikov.

5. I am Georgina 

Georgina Rodríguez je späť! Matka, influencerka, podnikateľka a partnerka Cristiana Ronalda sa vracia s tretím dielom „I am Georgina“. Ponúka emocionálny a tak trochu vyčerpávajúci portrét jej každodenného života. Predchádzajúce série boli medzi divákmi veľmi populárne. V tretej sérii sa Georgina nachádza v hlavnom meste Saudskej Arábie, v Rijáde, po tom, čo sa tam Cristiano presťahoval, aby hral za Al Nassr. Môžeme sledovať, ako sa pár prispôsobuje novému životu, inauguráciu ich prvého plážového domu Villa Perla, a takisto jej debut na parížskom týždni módy.

6. The Perfect Couple 

S dokonalou Nicole Kidman a strhujúcim príbehom, ktorý je založený na románe Elin Hilderbrandovej z roku 2018. Amelia sa chystá vydať do jednej z najbohatších rodín. Svadbu ale "preruší" šokujúca smrť a z každého sa stane podozrivý. Za seriálom The Perfect Couple stojí herečka a scenáristka Jenna Lamia, ktorá svoju úlohu vykonala bravúrne.

Toto vás zaujme: Ikonický film s Meryl Streep dostane pokračovanie. Môžeme sa tešiť na Diabol nosí Pradu 2?

The Perfect Couple
INSTAGRAM / @netflix

7. Apollo 13: Survival 

Katastrofálna misia hviezdnej lode Apollo 13, počas ktorej pri lete na Mesiac v roku 1970 vybuchla jedna z kyslíkových nádrží. Tá vážne ohrozila posádku, no zároveň sa zapísala do dejín. Dokumentárny film obsahuje pôvodné zábery a rozhovory so zamestnancami NASA. Nepremeškajte! 

8. Love Again

Keď Mira tragicky stratí svojho priateľa pri autonehode, snaží sa pohnúť vpred vo svojom živote. Jej riešením je posielať textové správy na staré telefónne číslo svojho partnera. Ibaže ho teraz používa hudobný redaktor Rob. Krátko na to začnú svoj vlastný románik, kedy sa musia vyrovnať s existujúcou traumou, aby vo svojom živote opäť našli pravú lásku. 

Love Again
INSTAGRAM / @loveagainmovie

9. A Walk to Remember 

Ach, čo tak sa vrátiť v čase a zaspomínať si? A Walk to Remember je film založený na románe z roku 1999 a znázorňuje milostný príbeh medzi rebelským Landonom a milou, no naivnou Jamie. Keď sa ich vzťah upevní, v ceste im stojí jedna prekážka: leukémia.

Neprehliadnite: Najočakávanejšie filmy roku 2024 – ktoré filmové premiéry si nenecháš ujsť?

A Walk to Remember
INSTAGRAM / @_awalktoremember_

Jeseň 2024 na Netflixe je bohatá! Sviečka, pohár vína či domáceho pumpkin spice latte a teplá deka, ach! Už sa nevieme dočkať. Jeseň je čarovná, o to viac, keď môžete z pohodlia domova sledovať obľúbený film či seriál. Vyberte si podľa svojich preferencií a pripravte sa na dlhé večery plné zábavy, napätia alebo romantiky.

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @netflix

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE