Alexander McQueen už čoskoro v Designer Outlet Parndorf. Tešiť sa môžete na zľavy až do výšky 70%

Alexander McQueen Designer Outlet Parndorf

V Designer Outlet Parndorf nakúpite s dodatočnou zľavou 70 % z outletových cien na značky ako Under Armour, Karl Lagerfeld či Napapijri. Tešiť sa môžete aj na predlžené otváracie hodiny: Pondelok až piatok do 21 hod, sobotu do 18 hod. 

Dní sú čoraz dlhšie a slnečné počasie značí príchod leta. Nasledujúce týždňe sú ako stvorené na dôkladný refresh našich šatníkov a doplnenie kúskov, vďaka ktorým budú vaše outfity aj toto leto trendy. V Designer Outlet Parndorf nakúpite po celý rok s ponukou až do mínus 70% z outletových cien, v predajniach známych dizajnérskych ale aj športových značiek. 

Tip pre vás: Puzdrová sukňa – ako ju kombinovať? Máme skvelé tipy a inšpirácie!

Designer Outlet Parndorf je viac než len nakupovanie

Jedinečné značky, ktoré široko-daľeko v takomto počte nenájdeme a tiež výhodné ceny v Designer Outlet Parndorf, sa tešia veľkej obľube aj u slovenských influenceriek ako Tatiana Žideková či modelky Barbora Bakošová či Janka Slačková. Atmosféra centra zaujala aj českú dvojicu Gabrielu Gašpárovú a Petra Havránka známych z prvej série šou Love Island.

Vďaka širokej ponuke predajní od módnych a športových značiek až po kozmetiku a bytové doplnky od Aigner, Karl Lagerfeld, Guess, Watch Station, Napapijri, Geox a mnohých ďalších, tu aj vy nájdete najnovšie must-have kúsky letnej sezóny pre celú rodinu. Viac ako 160 obchodov si môžete užiť aj po práci, vďaka predlženým otváracím hodinám od pondelka do piatka do 21.00 h, v sobotu do 18.00 h.

Neprehliadni: Kabelky Guess: štýlové hviezdy šatníka

Nové značky v McArthurGlen Designer Outlet Parndorf

Rozmanitosť značiek v centre sa neustále rozširuje - v novom šate si užijete aj znovu otvorené predajne Strellson a Tom Tailor či Lacoste, novú predajnu čoskoro otvorí aj obľúbený Rituals. V minulom roku v centre pribudlo celkovo 20 nových značkových predajní, prestavieb predajní a pop-up predajní na celkovej ploche 3 700 m² - dôraz sa naďalej kladie najmä na optimalizáciu veľkého portfólia značiek. Veľkou novinkou, ktorá určite poteší módnych nadšencov je prirpavované otvorenie predajne Alexander McQueen, ktorá v Designer Outlet Parndorf pribudne už na jeseň tohto roku.

A ak vám počas nakupovania vyhladne? Žiadny problém! V ponuke je všetko - od zákusku v Café Sacher cez zdravé chuťovky v reštaurácii Lia's až po kreatívne hamburgerové špeciality v novej reštaurácii Le Burger. V centre nádjete tiež foodtruck zónu, kde ponúkajú všetko od pizze a burritos až po vegánsku zmrzlinu.

Odporúčame aj: Ako si vybrať šaty podľa typu postavy? Poradíme strih pre každý typ postavy!

Designer Outlet Parndorf Designer Outlet Parndorf 

Rekordná návštevnosť v roku 2023

Obľuba Designer Outlet Parndorfu aj v uplynulom roku narastala, dokonca môžeme hovoriť o rekordnej návštevnosti, na úrovni 6,8 milióna zákazníkov, čo je viac než v roku 2019, pred príchodom pandémie. Susedné krajiny ako Slovensko a Maďarsko zaznamenali v roku 2023 výrazný nárast zákazníkov (+27 %) – zvýšený dopyt je aj u návštevníkov z Českej republiky, Rumunska a Srbska (+24 %). Designer Outlet Parndorf dnes patrí medzi TOP 6 najobľúbenejších outletov v Európe. Outletové centrum sa nachádza 30 minút od Vídně, můžete tak propojit cestování s nákupy. 

Designer Outlet Parndorf sa ukazuje ako prvá voľba pre medzinárodných milovníkov nakupovania. K tomuto úspechu významne prispelo naše úsilie o oslovenie nových cieľových skupín a vypracovanie marketingových stratégií prispôsobených rôznym krajinám a cieľovým skupinám. Nastavujeme nové štandardy, aby sme vyhoveli potrebám našich medzinárodných hostí a ponúkli im bezkonkurenčný nákupný zážitok,“ prezradil Mario Schwann, generálny riaditeľ Designer Outlet Parndorf.

Zdroj úvodnej fotky: Designer Outlet Parndorf

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE