Dior des Lices v slnečnom Saint Tropez - zaži s nami dávku Luxusu!

Dior des Lices v Saint Tropez

Letné mesiace sú ideálnym časom na objavovanie nových miest a zážitkov, ktoré nám ponúkajú nezabudnuteľné spomienky. Ak hľadáte destináciu, kde sa snúbi elegancia, štýl a luxus, Saint-Tropez je tým pravým miestom. A ak chcete zažiť skutočný vrchol luxusu, nemôžete vynechať návštevu Dior des Lices.

Čítate správne. Dior des Lices je skutočne synonymom luxusu a elegancie. Tento exkluzívny butik a kaviareň v jednom sa nachádza v srdci známeho letoviska a ponúka nielen najnovšie módne kúsky od Diora, ale aj skvelú atmosféru na relax a vychutnanie si jedinečných chutí a vôní.

Odporučame: Neuveriteľný luxus! Pozri, kde sa môžeš ubytovať za 13 000 € a viac za noc

Saint-Tropez: Mesto luxusného života

Návšteva Dior des Lices je len jedným z mnohých extravagantných zážitkov, ktoré Saint-Tropez ponúka. Toto ikonické letovisko je známe svojimi krásnymi plážami, množstvom beach clubov, prvotriednymi reštauráciami a živou spoločenskou atmosférou. Saint Tropez je mesto, kde si prídete užiť nočný život alebo, naopak, hľadáte oázu pokoja. 

Vtedy si môžete užiť prechádzku po malebných uličkách alebo si vychutnať večeru v niektorej z prestížnych reštaurácií s výhľadom na more. V samom srdci Saint-Tropez, na ikonickom námestí Place des Lices, sa nachádza aj Dior des Lices. Tento exkluzívny butik je viac než len obchod - je to miesto, kde sa móda stáva umením a každý detail je starostlivo prepracovaný, aby vám poskytol ten najlepší zážitok. Tak čo, kupujete letenky?

Vyskúšaj:  Cheesecake so slaným karamelom podľa Miriam Kalisovej

Dior kaviareň v Saint Tropez
REDAKCIA - KAMzaKRASOU.sk / Annamária B.

Kaviareň Dior: skvostná oáza pokoja

Ak chcete zažiť naozajstný luxus, príďte do Dior des Lices a doprajte si chvíľku oddychu v kaviarni Dior. Táto elegantná kaviareň ponúka nielen vynikajúce občerstvenie, ale aj jedinečný zážitok. Môžete si vychutnať výber lahodných jedál, dezertov a nápojov v prostredí, ktoré je rovnako extra ako samotný butik. Každý detail, od nábytku až po prezentáciu jedál, je navrhnutý tak, aby vám poskytol pocit výnimočnosti. Čo pri návšteve Saint-Tropez predsa chceme!

Pýtate sa, čo môžete očakávať od návštevy Dior des Lices? Všetko a ešte viac! 

Priamo v krásnom provensálskom mestskom dome, vybaveným vybranými kúskami, ktoré je ťažké nájsť na iných miestach. Taký je Dior v Saint-Tropez. Butik Dior des Lices je známy svojím sofistikovaným interiérom, ktorý je kombináciou moderného dizajnu a klasických prvkov, ktoré sú zakorenené v DNA značky. Táto kombinácia vytvára nezabudnuteľnú estetiku, ktorá dokonale ladí s luxusnou atmosférou mesta Saint-Tropez. 

Ako sme už spomenuli, elegantné prostredie dopĺňa výnimočný výber najnovších kolekcií oblečenia, doplnkov a parfumov. Môžete si teda nielen prezrieť, ale aj zakúpiť najnovšie kolekcie. Každý kúsok je majstrovským dielom, ktoré odráža zmysel pre detail a kvalitu, ktorou je Dior známy po celom svete.

Bude ťa zaujímať:  Najluxusnejšie hotely na svete: Luxus, ktorý budeš chcieť zažiť!

Dior kaviareň v Saint Tropez
REDAKCIA - KAMzaKRASOU.sk / Annamária B.

Dior kaviareň v Saint Tropez
REDAKCIA - KAMzaKRASOU.sk / Annamária B.

Nápoje a dezerty s logom ikonickým DIOR

Čo po náročnom nákupe? Predsa na skok oddýchnuť si v kaviarni Dior, kde vám ponúknu výber lahodných jedál, dezertov a nápojov s ikonickým logom Dior. Kaviareň je známa svojim štýlovým prostredím, prekrásnou terasou a vysokou kvalitou ponúkaných jedál, dezertov a káv. Čo je ale prekvapujúce, a pre bežného návštevníka zároveň príjemné zistenie, sú prijateľné ceny, ktoré vôbec nesiahajú do nebies. Za jedlo zaplatíte v priemere to, čo v inej reštaurácií v Saint-Tropez. Káva sa môže vyšplhať až na 10-15 eur, ale po tom, čo si do nej dáte šľahačku či lokálne vyrobený sirup. Ak sa ale rozhodnete navštíviť miesto ako je táto Dior kaviareň, je samozrejmé, že ceny nebudú ako na Slovensku. 

Je to zároveň veľmi romantické miesto, kde rozhodne chcete zobrať svoju polovičku. Keďže sa Dior des Lices nachádza v centre Saint-Tropez, to znamená, že po návšteve butiku môžete pokračovať v prehliadke mesta, užiť si krásne pláže alebo si posedieť v niektorom z ďalších luxusných podnikov. 

Nech už hľadáte nový módny kúsok, alebo si chcete jednoducho užiť príjemný deň, Dior des Lices vám ponúkne všetko, čo potrebujete. Návšteva Dior des Lices nie je predsa len o nakupovaní. Je to zážitok a miesto, kde sa môžete cítiť výnimočne a dopriať si to najlepšie, čo módny svet ponúka. Ak plánujete cestu do Saint-Tropez, určite nezabudnite zahrnúť návštevu tohto miesta do svojho itinerára.

Zdroj úvodnej fotky: REDAKCIA - KAMzaKRASOU.sk / Annamária B.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE