Priprav si "To” smoothie podľa Kendal Jenner

Kendall Jenner Smoothie

Supermodelka, podnikateľka a členka slávnej rodiny Kardashian-Jenner, nie je známa len vďaka svetovým módnym kampaniam, no v poslednej dobe vyvoláva šum aj vo wellness komunite. Konkrétne svojím smoothie receptom, ktorý sa stal senzáciou medzi nadšencami zdravia, fanúšikmi a celebritami. Presne tak, kto by to nečakal. Tento výživný a lahodný nápoj, prezývaný „Kendall Jenner Smoothie“, odráža jej záväzok k vyváženému a zdravému životnému štýlu. Tým sa s ľahkosťou pridala ku Sofii Richie a Hailey Bieber s vlastným Erewhon smoothie.

Začnime ale tým, že Erewhon, americký luxusný reťazec supermarketov s pobočkami v LA, je známy tým, že je obľúbeným miestom, ktoré navštevujú osobnosti a celebrity takmer z každej oblasti. Ale teda, áno, je známy aj tým, že sa špecializuje na získavanie organických potravín, čo sa odráža aj na ich cenách. 23 dolárov za smoothie predsa nie je málo! Môžeme to oddôvodniť ale tým, že časť výťažku ide do Good Shepherd v Los Angeles, centra pre matky a deti postihnuté domácim násilím. Astronomicky drahé smoothie aspoň čiastočne stojí za to.

Odporúčame: Recept na cuketové paličky z lístkového cesta – rýchla pochúťka zo sezónnej zeleniny

Prečo je tak výnimočné? 

Kendall Jenner smoothie je oslavované pre svoj výživný profil, ktorý obsahuje zmes zdravých a zároveň trendy ingrediencií. Stalo sa doslova wellness senzáciou vďaka svojej lahodnej zmesi čerstvých broskýň a tzv. superfoods. A, samozrejme, preto, pretože Kendal je nie je len tak hocikto.

Erewhon Peach Smoothie
Erewhon

Ako modelka s hektickým rozvrhom potrebuje rýchly a efektívny spôsob, ako svoje telo dobiť. Aj na základe tejto myšlienky vzniklo smoothie, ktoré to zabezpečí a poskytne výživnú zmes bielkovín, zdravých tukov a základných živín. Pôvodný recept obsahuje starostlivý výber ingrediencií navrhnutých tak, aby poskytovali luxusnú a zároveň výživnú pochúťku. Prísady ako kolagén a goji prášok, navyše, podporujú zdravie pokožky a celkovú pohodu.

Na tento recept sa dá pozrieť skutočne holistickým prístupom. Viac ako ideálne na leto, osviežujúce a ovocné, plné vitamínov, minerálov a antioxidantov z broskýň a goji. Kolagénový prášok podporí zdravú pokožku, vlasy a nechty. Jogurt je zas nabitý probiotikami, ktoré podporuje zdravie čriev. No a na záver, kombinácia broskyňového jogurtu a kokosového mlieka vytvára bohatú krémovú textúru, ktorej je ťažké odolať.

Ako si ho môžete pripraviť doma?

Podľa tohto receptu si môžete kedykoľvek vychutnať aj domácu verziu. Perfektne sa hodí či už na raňajky, potréningový snack, alebo len tak na schladenie počas letných horúčav. 

Odporúčame: Recept na jahodové smoothie 3x inak: Lahodné, chutné a zdravé!

Erewhon Peach Smoothie
Erewhon

Recept na Kendall Jenner Smoothie:

Ingrediencie (na 1 smoothie):

  • 1-2 čerstvé alebo mrazené broskyne
  • 1/2 šálky broskyňového jogurtu
  • 1-2 pl javorového sirupu 
  • 1/4 šálky broskyňového ľadového čaju 
  • 1 odmerka kolagénu
  • 1-2 čl goji berry prášku
  • 1/4 šálky kokosového mlieka
  • Ľad
  • Šľahaný kokosový krém alebo jogurt (na ozdobenie pohára)

Vyskúšajte aj: Recept na zdravé raňajky: Farebným smoothie miskám neodoláš!

Postup:

1. Broskyne nakrájajte a dajte do mixéra. 

2. Pridajte všetky zvyšné ingrediencie a rozmixujte do hladka. 

3. Pohár ozdobte kokosovým krémom alebo jogurtom, nalejte doň smoothie a podávajte. 

Na toto smoothie sa dá pozrieť viac ako iba na sociálny trend. Hoci niektoré ingrediencie môžu byť menej dostupné, viete ich nahradiť podobnými, a teda začleniť recept ako výživnú voľbu do vášho denného jedálnička. 

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @erewhon

Anketa: Tak čo, pripravíte si lahodné smoothie podľa Kendall?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE