Jennifer Lopez s Benom Affleckom v súdnom spore: Majetkové konflikty o nemalé milióny!

Jennifer Lopez a Ben Affleck rozvod a súd o majetok

Vzťah medzi Jennifer Lopez a Benom Affleckom, ktorý začal sľubne svadbou v roku 2022, čelí vážnym problémom. Ich rozvod je sprevádzaný narastajúcim napätím, najmä kvôli deleniu majetku. Napriek tomu, že sa na verejnosti snažia pôsobiť harmonicky, ich osobný život je poznačený vážnymi konfliktmi, predovšetkým v súvislosti s rozdelením majetku. Keďže nepodpísali predmanželskú zmluvu, rozvodový proces sa ešte viac skomplikoval. 

Bude vás zaujímať: Rúcajú sa predstavy o rozprávkovom vzťahu? Jennifer Lopez a Ben Affleck od seba!

V hre je aj luxusná vila 

Jedným z hlavných bodov sporu je luxusné sídlo v Beverly Hills, ktoré pár kúpil v roku 2023 za viac ako 60 miliónov dolárov. Dom má 12 spální a 24 kúpeľní, a aj keď ho dali na predaj za 68 miliónov dolárov, zatiaľ sa ho predať nepodarilo. To vytvára iba ďalšie napätie, pretože Jennifer Lopez požaduje späť väčšinu financií, ktoré do kúpy a renovácií investovala. Speváčka si chce svoje investované peniaze nárokovať, čo Affleckovi sťažuje pozíciu.

Okrem majetkových sporov o nehnuteľnosť v Beverly Hills sa dvojica háda aj o podiel Jennifer Lopez v produkčnej spoločnosti Artists Equity, ktorú Ben Affleck založil spolu so svojím dlhoročným priateľom a kolegom Mattom Damonom. Lopez sa podieľala na jednom z projektov tejto spoločnosti, konkrétne na filme Unstoppable, a Affleck údajne spochybňuje, či má speváčka nárok na akékoľvek podiely zo ziskov tejto spoločnosti.

Prečítajte si: Tajná svadba známej svetovej speváčky. Komu povedala ÁNO Lana Del Rey?

Luxusná vila v hodnote 68 miliónov
INSTAGRAM / @realtordotcom

Utrpí ich verejný imidž?

Celý proces je zložitý nielen kvôli majetkovým otázkam, ale aj kvôli ich verejným a osobným imidžom. Nedostatok predmanželskej zmluvy zároveň komplikuje celý proces, keďže obaja partneri majú vysoké majetky - Lopez s odhadovaným majetkom 400 miliónov dolárov a Affleck približne 150 miliónov dolárov. Momentálne sa teda nachádzajú v právnych ťahaniciach, ktoré môžu rozvod nielen predĺžiť, ale aj zhoršiť ich vzťah pred verejnosťou.

Neprehliadnite: Tajomstvo úspechu Eriky Barkolovej: Schudla týmto jednoduchým spôsobom

Hoci dvojica ešte nedosiahla konečnú dohodu, zrejmé je, že rozdelenie ich spoločného majetku, najmä v súvislosti s luxusnou nehnuteľnosťou a podielmi v produkčnej spoločnosti, bude kľúčovým problémom, ktorý môže formálny rozvod ešte výrazne oddialiť.

Nahliadnite do luxusnej vily Jennifer Lopez a Bena Afflecka

8

1/8
Zdroj: INSTAGRAM / @realtordotcom

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @jlo, INSTAGRAM / @realtordotcom

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE