Tajná svadba známej svetovej speváčky. Komu povedala ÁNO Lana Del Rey?

Známa speváčka Lana Del Rey sa vydala

Je vydatá! Známa americká speváčka Lana Del Rey povedala ÁNO mužovi, o ktorom toho rozhodne nevieme veľa. S neobvyklým povolaním, no predsa si získal jej srdce.

Lana Del Rey je známa svojím jedinečným hudobným štýlom a emotívnym prejavom. Pred pár dňami prežila významný okamih vo svojom osobnom živote, kedy sa postavila pred oltár a spečatila lásku so svojím (už) manželom. Jeremy Dufrene, rodák z Louisiany a rozvedený otec troch detí, je sprievodca na aligátorej farme, kde bežne prevádzkuje prehliadky člnom po močiari. To vám už napovedá, kde vlastne mali svoj obrad. Konal sa v zálive Des Allemands v Louisiane, a to presne tento štvrtok 26. septembra.

Bude vás zaujímať: Hollywoodska bohyňa Salma Hayek a jej úžasných 58 rokov. Ako sa udržuje vo forme?

Lana mala na sebe klasické biele šaty, ktoré pôsobili veľmi elegantne a boli doplnené skromnou vlečkou. Jej vlasy boli vyčesané do kučeravého copu, prehodené cez jedno rameno. Dufrene zvolil elegantný čierny oblek, bielu košeľu a hnedé kožené topánky. Vyzeral božsky! Uličkou a s kyticou v ruke ju, samozrejme, viedol jej otec Robert Grant.

Prečítajte si: Sú zasnúbení! Influencerka Bianka Rumanová povedala ÁNO!

Vzťah sa rozhodne snažili držať v súkromí, čo sa im podarilo a stále darí. No a my už budeme iba s očakávaním sledovať, ako sa táto nová životná etapa prejaví v jej hudobnej tvorbe a aké príbehy nám ešte prinesie.

Neprehliadnite: 10-minútová make-up rutina Cindy Crawford – skús si klasický look supermodeliek z 90. rokov

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene svadba
INSTAGRAM / lanadelreybr

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene svadba
INSTAGRAM / lanadelreybr

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene
INSTAGRAM / @lana_del_rey.fanspage

Lana Del Rey a Jeremy Dufrene
INSTAGRAM / @lana_del_rey.fanspage

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @fashionofsocial, INSTAGRAM / @honeymoon

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE