Margot Robbie boduje v inšpiratívnych tehotenských outfitoch. Ako sa pripravuje na príchod prvého potomka?

Margot Robbie tehotenstvo

Elegantná a vždy chic budúca mamička, Margot Robbie, sa pripája k dlhému zoznamu celebrít, ktoré zvládli umenie tehotenských outfitov. S manželom Tomom Ackerleym čakajú prvé dieťa a prípravy naň zatiaľ zvládajú perfektne. Jej pôsobivé tehotenské outfity kombinujú doslova luxus a pohodlie. Vie zaujať na Wimbledone, dovolenke či červenom koberci. Takto sa to má robiť.

Margot Robbie je austrálska herečka a producentka, známa svojimi všestrannými filmovými úlohami a úspechmi v Hollywoode. Hoci sa jej kariéra začala v austrálskej televízii, medzinárodnú slávu získala v roku 2013 vďaka úlohe vo filme The Wolf of Wall Street. Následne zažiarila vo filmoch ako Suicide Squad, kde hrala Harley Quinn, a v oscarovom filme I, Tonya. Nedávdo to bol práve film Barbie. Je aj spoluzakladateľkou produkčnej spoločnosti LuckyChap Entertainment, ktorá podporuje ženské talenty.

Odporúčame aj: Hailey Bieber a jej tehotenské bruško v tých najviac trendy kúskoch

Margot Robbie tehotenstvo
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Wimbledon queen

Jej štýl zahŕňa elegantné, ale pohodlné kúsky ako Alaïa šaty, ktoré si obliekla na Wimbledon. Táto prestížna športová udalosť bola úplne prvým verejným výstupom, kde herečka oznámila, že čaká dieťa s manželom Tomom Ackerleym. Margot to urobila bravúrne. Neočakávali sme ani nič iné. V súlade s wimbledonským bielym dress codom, elegantné čiernobiele šaty s asymetrickým spodným lemom dodali look, ktorá by chcela každá budúca mamička.

Margot Robbie Wimbledon 2024
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Dovolenka podľa Margot 

Robbie svojimi outfitmi dokazuje, že tehotenská móda môže byť rovnako štýlová ako pohodlná. Uvoľnené dovolenkové outfity zahŕňajú priesvitné košele či ležérne nohavice. Jej šatník „off duty“ je zásobený eleganciou od Bottegy Venety či Schiaparelli. Navyše, so stylistom Andrewom Mukamalom v jej službách sa neobávame, že Margot urobí s outfitmi krok vedľa.

Keď Margot so svojím manželom dovolenkovala pri jazere Como v Taliansku, debutovala tehotenským bruškom v outfite, ktorý bol typickým príkladom jej schopnosti kombinovať eleganciu a pohodlie. Zvolila si voľnejší čierny blejzer a zladené nohavice, pod ktorými mala jednoduchý biely crop top. Outfit doladila štýlovou kabelkou Bottega Veneta s rafinovaným dizajnom, ktorá elegantne pokrývala jej bruško. Ako by sme povedali „la dolce vita“.

Bude vás zaujímať: Čo si obliekla Emily v druhej časti seriálu? Pozrite si najzaujímavejšie outfity!

Margot Robbie na dovolenke v Taliansku
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Robbie sa tiež držala svojho charakteristického štýlu aj počas ďalších dovolenkových chvíľ, napríklad v Sardínii, kde ju zachytili v jednoduchom, no veľmi šik outfite. Zvolila si priesvitnú bielu košeľu, ktorá bola zapnutá iba na jeden gombík, čím nechala vyniknúť svoje tehotenské krivky. Tento minimalistický outfit doplnila slameným klobúkom, sandálmi a tortoise shell slnečnými okuliarmi, čo podčiarklo jej letný dovolenkový look.

Margot Robbie s manželom Tomom Ackerleym na dovolenke v Taliansku
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Margot Robbie s manželom Tomom Ackerleym na dovolenke v Taliansku
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Diva na červenom koberci

Napriek tomu, že sa stala tvárou obľúbenej bábiky Barbie, jej tehotenské outfity nie sú presiaknuté ružovou farbou ani extravagantnými prvkami. Na premiére svojho nového filmu My Old Ass v Los Angeles stavila na jednoduchosť a elegantný glamour. Na červenom koberci zaujala bodycon šatami s asymetrickými strihmi, ktoré zvýrazňujú jej tehotenské krivky. Pôsobila ako stelesnenie rafinovanej elegancie. Šaty doplnila jemnými šperkami a sandálmi na opätku, ktoré zladila s jednoduchým make-upom a dokonalými vlasmi.

Neprehliadnite: Čo priniesol festival v Benátkach? Zažiarili Angelina Julie, Cate Blanchett a ďalšie známe osobnosti

Margot Robbie na premiére filmu My Old Ass v LA
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Margot Robbie na premiére filmu My Old Ass v LA
INSTAGRAM / @margotrobbieess

Margot Robbie je známa nielen svojím hereckým talentom, ale aj bezchybným štýlom. Počas svojho prvého tehotenstva módny cit ešte viac vyzdvihla. Jej outfity, ktoré kombinujú luxusné značky a pohodlie, ukazujú, že aj tehotenská móda môže byť chic a aktuálna pre všetky ženy. Robbie sa v priebehu roka objavila na niekoľkých významných spoločenských akciách a dovolenkách, pričom každý z jej outfitov bol vopred premyslený a dokonale zladený s jej novým životným štýlom. Čo teda hovoríte?

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @margotrobbieess

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE