Čo si obliekla Emily v druhej časti seriálu? Pozrite si najzaujímavejšie outfity!

outfity Emily v Paríži

Francúzsky štýl, ktorý zaujme! O tom je predsa seriál Emily in Paris. Je známy nielen svojimi romantickými zápletkami a nádhernými parížskymi kulisami, ale aj ikonickými módnymi kreáciami hlavnej hrdinky, Emily Cooper. V druhej časti štvrtej série americká fashionistka opäť nesklamala a priniesla so sebou jedinečné outfity, ktoré kombinujú parížsku eleganciu s hravou extravaganciou.

Emily spája klasiku s modernými prvkami, odvážnymi farbami a vzormi. A hoci sú niektoré jej kúsky extravagantné, ukazuje nám, že móda je predovšetkým o zábave a sebavyjadrení. Či už sa chystáte na špeciálnu príležitosť alebo len do práce, nechajte sa inšpirovať jej módnou odvahou. Poďme sa teda pozrieť mimo Paríža, konkrétne do Talianska, a zistiť, čo Emily v tejto epizóde predviedla.

Čo priniesla druhá časť seriálu Emily v Paríži? 

Mohli ste si všimnúť, že Emily siaha po mužsko-ženskom nádychu, aký sme teda predtým nemali úplne možnosť zakúsiť. Samozrejme, neodchádzame od klasických vysokých topánok ani výrazných farieb, čo je pre hlavnú postavu typické. Avšak, máme možnosť o niečo viac nakuknúť do francúzskeho štýlu pravých parížskych žien. Zdá sa, že sebavedomejšia Emily dozrela do dospelejšieho štýlu. 

Office look inak

Emily Cooper a štandardná kancelárska uniforma? Nehrozí. Tentokrát uprednostnila spojenie vzorovaného trenčkotu s lesklým sakom a kravatou. Aby toho nebolo málo, biela košeľa so zlatými gombíkmi celému outfitu dodala pravý francúzsky šmrnc. Pýtate sa, aké nohavice zvoliť? Predsa priliehavé legíny, vďaka čomu vynikne postava. Do ruky koženú Saint Laurent kabelku a ste pripravené vyraziť dych všetkým kolegom.

Bude vás zaujímať: Emily in Paris pokračuje: Toto nás čaká v 4 sérii!

Emily a jej štandardná kancelárska uniforma
Netflix

Z Paríža do Ríma

Zmena krajiny a retro elegancia? Prečo nie! Midi sukňa v áčkovom strihu, biela blúzka a pruhovaná modrá šatka to vystihli perfektne. V jednej zo scén Emily zvolila retro kombináciu áčkovej sukne s vysokým pásom, ktorú doplnila trendy balerínami. Sukňa jej zvýrazňuje pás a vytvára dokonalú siluetu, zatiaľ čo krátka károvaná bunda dodáva trochu umeleckého nádychu. Tento look pôsobí nielen profesionálne, ale zároveň žensky a sofistikovane. 

Retro štýl
Netflix

Návrat polka dots

Pochopili sme, že šatky v štýle Audrey Hepburn, kravaty a bodky sú niečo, čo túto druhú časť do veľkej miery definuje. Emily, ktorá skúma Rím s novým parťákom Marcellom, má na sebe bodkovanú blúzku Vivienne Westwood v kombinácii so šortkami a mokasínmi Christian Louboutin. Neskôr môžeme vidieť outfit doplnený džínsovou bundou takisto značky Vivienne Westwood. Však viete, také neformálne turistické oblečenie.

Neprehliadnite: Ako to vyzeralo na premiére 4. série Emily in Paris? Armani Privé, Schiaparelli Couture a viac!

Ikonický blúzka Vivienne Westwood
Netflix

Odvážny mix vzorov

Samozrejme, teraz nikto nečaká, že Emily začne nosiť čierne outfity iba vďaka tlaku parížskych kolegov. Šatník Emily bol, je a vždy bude iný. S Mindy tvoria skutočne trendy duo a my ich outfity milujeme. Pruhy, káro, gombíky – a jeden z najodvážnejších outfitov Emily v tejto sérii. Obliekla si široké modré nohavice s vysokým pásom, pruhované tričko a celý outfit doťukla farebným károvaným sakom. Odvážne. Hoci sa môže zdať tento mix vzorov riskantný, pôsobí naozaj fascinujúco. Emily je jednoducho majsterkou v kombinácii vzorov, ktoré by si iní ani netrúfli obliecť spoločne.

Emily a Mindy v odvážnej kombinácií vzorov
Netflix

Výstrednosť na párty

No dobre, predsa siahla po čiernej. Aspoň v tomto prípade. Little black dress (alebo malé čierne šaty) sú nestarnúca klasika. Závisí iba na tom, aký strih zvolíte. Emily je známa tým, že neodmietne žiadnu príležitosť ukázať sa na spoločenskej udalosti v niečom výnimočnom. V druhej časti vidíme Emily v šatách Versace, ktoré siahajú po stehná a sú z kolekcie jeseň/zima 2023. Honosné šaty zavŕšila dramatickými rukavicami, priesvitnými pančucháčmi a červenými lodičkami na platforme. Skrátka, celkový look povýšila na nový level extravagancie.

Little black dress značky Versace
Netflix

Americká Parížanka sa nezaprie 

Ako je u Emily zvykom, jej outfit by nebol kompletný bez farebného twistu. Kožený krátky kabát v bordovej farbe, ktorá je najväčším trendom tejto jesennej sezónny. Svoju parížsku odvážnosť ešte zvýraznila baretkou a horčicovou mini sukňou. Tento kontrast farieb vytvára dynamický a hravý look, ktorý si Emily jednoducho môže dovoliť.

Parížsky štýl Emily in Paris
Netflix

Trendy na lyžiach

Predsa celá v čiernom! Áno, áno, áno! Čo vám to pripomína? Audrey Hepburn vo filme Šaráda z roku 1963. Emily na poslednú chvíľu prijala pozvanie stráviť čas so svojim priateľom Gabrielom vo francúzskych alpách, kde jej cit pre módu dostáva iný rozmer. Alebo ani nie, keďže lyžiarsku kombinézu si požičala od Camille. Každopádne, klobúk z umelej kožušiny a veľké slnečné okuliare sa k jej osobnosti dokonale hodia. Čo hovoríte?

Prečítajte si: Jeseň 2024 na Netflixe – 9 tipov na hity a novinky, ktoré sa oplatí vidieť!

Outfit inšpirovaný Audrey Hepburn
INSTAGRAM / @emilyinparis

Anketa: Ktorý outfit Emily zo seriálu sa vám najviac páči?

Odpovedali 2 ľudia

50%
0%
0%
0%
0%
50%
0%

Zdroj úvodnej fotky: Netflix

2 komentárov
Milada Drobná

Milada Drobná

17.09.2024 04:53

Ja odpodnem, ona má vždy také krásne kúsky ba sebe :)))))

Vaše meno:

Erika S.

Erika S.

17.09.2024 04:54

Všetky sú krásne, ale najviac sa mi páči - Čierno-biely office outfit - klasikaaaaa vždy TOP

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE