Hailey Bieber a jej tehotenské bruško v tých najviac trendy kúskoch

Hailey Bieber a jej tehotenské outfity

O chvíľu sa dočkáme prvého potomka snáď najsledovanejšieho hollywoodskeho páru, a to Justina a Hailey Bieber. Určite si pamätáte to rozdvojenie na tábory Selena a Hailey. No čo si povieme, taký ten stredoškolský gossip. My, ženy. Každopádne, už teraz vieme, že týmto dvom to neskutočne pristane a prvý potomok bol iba otázkou času.

Úspešná modelka a zakladateľka Rhode má k trendy štýlu naozaj blízko. To dosvedčujú aj jej tehonské outfity, z ktorých sme padli na zadok. Hailey Bieber, známa svojím bezchybným štýlom a ikonickými módnymi voľbami, si získala srdcia mnohých! Keď sa objavili prvé správy o jej tehotenstve (všetci si pamätáme to ikonické video), módny nadšenci už netrpezlivo očakávali, čo vytiahne z rukáva tentokrát. Ako sme už u Hailey zvyknutí, nesklamala. Svojimi tehotenskými outfitmi opäť dokázala, že aj v tomto najkrajšom životnom období môžete vyzerať štýlovo, sebavedomo a luxusne.

Nevynechajte ani: Takéto plavky si zvolili na sezónu 2024 Cibulková, Gáboríková a ďalšie známe Slovenky

Hailey and Justin Bieber
INSTAGRAM / @justinbieber

Hailey and Justin Bieber
INSTAGRAM / @justinbieber

Nesmrteľný Saint Laurent

Hailey bola tvárou kampaní Saint Laurent niekoľkokrát. Aj preto ostala verná jeho klasickým dizajnom pri výbere svadobných šiat, ktoré sme videli vo videu, kedy prvýkrát oznámila tehotenstvo. Hailey mala na sebe čipkované biele šaty s dlhými rukávmi a závoj. Premysleným doplnkom bol pár ležérnych čiernych okuliarov tej istej značky. Justin mal na sebe čiernu kožušinovú bundu, biele tričko a čierne spodky, tiež od Saint Laurent.

Nenechaj si ujsť:  Horoskop na september 2024 - vieme aké zmeny prinesie do našich životov

Šaty Saint Laurent
INSTAGRAM / @justinbieber

Šaty Saint Laurent
INSTAGRAM / @justinbieber

Inšpirovaná 90.rokmi

Pokiaľ ide o skutočnú módu, na Hailey sme sa mohli vždy spoľahnúť. Elegantný street style inšpirovaný 90. rokmi. Proste ikonické. Jedným z kľúčových prvkov Haileyho tehotenského šatníka sú klasické kúsky, ktoré sú však doplnené o moderné detaily. Často ju môžeme vidieť v jednoduchých, no elegantných kúskoch, ako sú dobre padnúce džínsy, oversize košele, saká a kožené motorkárske bundy. Hailey vie, že niekedy je menej viac, a preto sa zameriava na kvalitné materiály a precízne strihy, ktoré jej postave lichotia a zároveň sú pohodlné. Obzvlášť teraz v tehotenstve.

Instagramová pohodlnosť

Čo to znamená? Cool dievča z 90. rokov. Aspoň takto to prezentuje Hailey v džínsovom overale Lee či a námorníckej baseballovej čiapke Fila. Hailey je známa tým, že miluje športové a ležérne kúsky, ktoré sú pohodlné a zároveň šik. Uvoľnenosť sa preklápa aj do outfitu zloženého z klasického bieleho trička a tmavomodrej baseballovej čiapky s nápisom: "Happy." A my sme šťastní takisto! V instagramovom kolotoči si osvojila aj „čmeliakový štýl“ v skrátenom žltom tope Miu Miu a pletenom klobúčiku, čo doplnila čiernymi nohavicami. Ako doplnok pridáva oslnivý náhrdelník s príveskom „B“. Tieto outfity sú ideálne na bežný deň a zároveň poskytujú pohodlie, ktoré každá budúca mamička potrebuje.

Toto vás bude zaujímať: Legendárne capri nohavice sú späť! Tento letný hit by nemal chýbať ani v tvojom šatník

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Ukáž bruško!

Budúca mamička vie ako správne tehotenské bruško odhaliť. Konkrétne v tope s tvarom motýľa či jednoduchej šatke zaviazanej okolo hrude. Opäť dôkaz toho, že vie, ako pracovať s trendmi.

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Krémová ako nová tehotenská? 

Niet pochýb o tom, že outfity Hailey Bieber ožívajú aj v bielej a béžovej farbe. Piesočnaté šaty navrstvené pod ladiacim lesklým sakom s karamelovým dotykom kabelky. Bravo! Okrem toho, ako ďalší look, v ktorom doslova žiari, zvolila biely široký overal bez ramienok. Aj pri týchto outfitoch si môžeme všimnúť, že modelka preferuje skôr asymetrické strihy.

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Hailey Bieber
INSTAGRAM / @haileybieber

Mohutnosť...

Hoci Hailey preferuje minimalistický štýl, neváha experimentovať s odvážnymi doplnkami a farebnými akcentmi. Svoje outfity často oživí výraznými kabelkami, masívnymi šperkami alebo nápadnými slnečnými okuliarmi. Tento štýl jej umožňuje udržať outfit jednoduchý a pohodlný, no zároveň mu dodáva potrebný šmrnc. Ako sme si už mohli všimnúť, Hailey miluje aj šperky. Miluje zlato. Miluje prehnanosť v doplnkoch. A my tiež. Jej cit pre kombináciu rôznych štýlov a farieb ukazuje, že aj tehotenská móda môže byť zábavná a kreatívna.

A ešte jedna vec...

Všimli ste si ako si zachováva svoj prirodzený vzhľad aj počas tehotenstva? Minimalistický make-up, prirodzene vyzerajúce vlasy a jemné ružovkasté tóny sú typické pre jej každodenný štýl a fit. Niet pochýb, keď vytvorila jednu z najžiadanejších kozmetík na svete. Je typickým príkladom toho, ako byť autentická a spokojná vo svojej koži.

Prečítajte si: Prirodzené líčenie ako trend tohto leta: Konečne niečo pre každú z nás!

Hailey Bieber svojím tehotenským štýlom opäť dokázala, že móda je predovšetkým o tom, cítiť sa dobre vo vlastnej koži. Jej outfity sú dôkazom, že tehotenstvo nemusí znamenať zmenu štýlu, ale skôr jeho prispôsobenie tak, aby ste sa cítili pohodlne a sebavedomo aj s nadchádzajúcim bábätkom.

Anketa: Inšpirovali ste sa úspešnou modelkou?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @haileybieber

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE