10-minútová make-up rutina Cindy Crawford – skús si klasický look supermodeliek z 90. rokov

make-up rutina Cindy Crawford

Trendy v líčení sa menia spolu s dobou a prakticky každé desaťročie má nejaké svoje charakteristické črty. V 60. rokoch dominovali výrazné očné linky a kontrastné tiene, zatiaľ čo 80. roky priniesli odvahu s jasnými farbami a výraznými lícnymi kosťami. A čo 90. roky? Tie rozhodne vynikli minimalistickým a sofistikovaným vzhľadom, ktorý preferoval prirodzenú krásu.

Jedným z najväčších trendov 90. rokov bol make-up supermodeliek alebo Classic '90s Supermodel Look. Tento vzhľad bol synonymom pre jednoduchosť a eleganciu – správne kontúrované tváre, neutrálny make-up a lesklé pery.

Cindy Crawford bola jednou z tvárí, ktorá tento štýl v minulom storočí stelesňovala. Jej nadčasový vzhľad bol charakterizovaný jasné definovanými lícnymi kosťami, prirodzeným vzhľadom očí a zdravým, žiarivým odtieňom pleti. Tento ikonický make-up stále inšpiruje ženy po celom svete, hoci je tok 2024.

Vo videu pre Allure supermodelka Cindy Crawford ukazuje, ako si tento vzhľad môže vytvoriť každá žena za 10 minút. Chcete dosiahnuť ikonický „supermodelkový“ vzhľad, ktorý pretrváva aj v súčasnosti, aj vy?

Pozrite si, ako Cindy oživuje túto ikonickú éru a ukazuje, že make-up z 90. rokov je stále relevantný a oslnivý, a to aj po toľkých rokoch.

Odporúčame: Čo si obliekla Emily v druhej časti seriálu? Pozrite si najzaujímavejšie outfity!

Ako na Classic '90s Supermodel Look?

Čo je Classic '90s Supermodel Look? Ide o make-upový štýl, ktorý bol populárny medzi top modelkami v 90. rokoch a definoval ich ikonický vzhľad. Vyznačoval sa jemne bronzovou pleťou, prirodzeným leskom, pekným kontúrovaním, neutrálnymi očami a lesklými perami. Tento štýl sa stal nadčasovým pre svoju jednoduchosť a eleganciu.

A supermodelka Cindy Crawfor pre Allure ukázala, ako tento podmanivý štýl líčenia opäť oživiť. Jedna z najúspešnejších a celosvetovo najznámejších modeliek oslávila tento rok svoje 58. narodeniny, no nedá sa povedať inak, ako že modelka vyzerá vo svojom veku stále úchvatne a elegantne. Cindy je krásna žena a musíme uznať, že supermodelkovský look z 90. rokov je viac než pristane a podtrhuje jej prirodzenú krásu. Ako si ho vytvoriť? 

Cindy Crawford predvádza vo videu svoju rýchlu make-upovú rutinu, ktorá jej pripomína ikonický vzhľad supermodeliek z 90. rokov. Celý proces je rýchly a efektívny, zameraný na nadčasový štýl. Cindy odporúča začať dobrou prípravou pleti s poctivou hydratáciou a ochranou proti slnku.

Líčenie začína očami. Odporúča jemne zvýrazniť obočie a následne na očné viečka použiť nejaký jemný zemitý odtieň. Ohyb viečka zvýrazní tmavším tieňom a nakoniec pre dramatickejší look orámuje oko hnedou ceruzkou. Ceruzku treba trošku rozmazať prstom či štetcom, žiadne ostré linky nie sú v tomto prípade vítané. Líčenie očí je zakončené maskarou. 

Ďalej ukazuje jednoduché kontúrovanie pre jasne definované lícne kosti a aplikáciu lícenky. Dôležitý je jemný bronzer na definovanie lícnych kostí pre ikonický look z 90. rokov. Klasické kontúrovanie udržuje prirodzený vzhľad a vyzdvihuje, že menej je niekedy viac, najmä pri každodennom make-upe.

Pre líčenie pier volí kontúrku v prirodzenej farbe. Podľa jej slov, Cindy nezvykne používať líčidlá na pery vo farbách, ktoré sú výrazne odlišné od jej prirodzenej farby pier. Na záver pridáva lesklý rúž v prirodzenom odtieni. Čo hovoríte na tento look? Páči sa vám alebo to nie je nič pre vás? 

Anketa: Čo hovoríte na '90s Supermodel Look podľa Cindy Crawford?

Odpovedal 1 čitateľ

0%
100%
0%
0%

Zdroj úvodnej fotky: youtube.com/@Allure

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE