Krémová fazuľovo-tekvicová polievka z MioMatu

Leto nám už pomaly máva na rozlúčku a pozýva sem krásnu farebnú jeseň. S ňou je dobré troška zmeniť jedálniček. Veď v záhrade začínajú dozrievať posledné plody tohoročnej úrody. 

 

Aj preto sme si pre vás na dnes pripravili recept na výživnú polievočku.

 

 

Keďže v záhrade nájdeme práve teraz farebné tekvice a rovnako aj fazuľku, práve z nich si pripravíme zdravú polievočku, ktorá vás zahreje, keď prídu chladnejšie dni a sychravé počasie. Krémová fazuľovo-tekvicová polievočka sa vám veľmi jednoducho a rýchlo pripraví v MioMate. Pretože ak chcete variť rýchlo, pohodlne ale najmä zdravo, nepoznáme lepšie riešenie ako je MioMat

tekvicovo fazulová polievka

Zdroj: Shutterstock®

 

Na liter polievky potrebujeme:

  • 1 odmerku bielej fazule
  • 200 g hokaido tekvice
  • 1 cibuľu (cesnak podľa chuti)
  • 1/4 lyžičky kari korenia
  • štipku korenia a soli
  • pitnú vodu
fazulovo tekvicová polievka

Zdroj: Shutterstock®

miomat

Zdroj: Shutterstock®

Postup prípravy polievky: 

 

Fazuľu nechajte namočenú najmenej 4 hodiny, cibuľu ošúpte a spolu s tekvicou nakrájajte na malé kúsky.


Všetko vložte do MioMatu a dolejte pitnú vodu podľa pravidla: viac vody ako ingrediencií a hladina vody medzi ryskami MIN a MAX.


Zapnite MioMat a stlačte Mash/Soup. MioMat vás po 25 minútach prekvapí vynikajúcou dobrotou!

miomat polievka

Zdroj: Shutterstock®

Ako vidíte je to úplne jednoduché a rýchle, zeleninovo-strukovinové krémové polievky z MioMatu sú proste bomba! Prajeme vám dobrú chuť smiley

 

Zdroj foto:

www.miomat.sk

Google news
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!

3 komentárov

Martina Zahoranová

Martina Zahoranová

07.09.2014 09:52

tekvicovú polievku máme moc radi ale s fazuľou som ju ešte nerobila

Vaše meno:

Helena Povalova

Helena Povalova

09.09.2014 18:17

Je dobré vyskúšať aj tento "zdravý" recept. Ďakujem.

Vaše meno:

Kristína Lipovská

Kristína Lipovská

03.02.2015 23:56

Zaujimava kombinacia, este ma nenapadlo dat dokopy fazulu s tekvicou, vyskusam. Rozmyslam, ze by bolo zaujimave miesto kari korenia pouzit koriander - korenie a na vrch posypat koriandrovou vnatou.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE

Google News logo

Odoberaj najdôležitejšie správy z kamzakrasou.sk cez Google News.