Špirálovité predĺženie rias – nový trend krásy alebo prehnaná extravagancia?!

Špirálovité predĺženie rias

S rozmachom kozmetických trendov a neustálym hľadaním spôsobov, ako vylepšiť svoj vzhľad, sa svet krásy nezastavuje. Tentokrát ide o novinku, ktorá sľubuje viac drámy, ako možno zvládneme - curly lash extensions, alebo inak špirálovité predĺženie rias.

Riasy vždy boli a zostávajú dôležitým prvkom pre zvýraznenie očí. Cez ne zas vidieť váš unikátny štýl a osobnosť. Avšak, tento štýl je určený pre tých, ktorí radi vystupujú z davu, hľadajú niečo originálne a chcú experimentovať. Ak vás teda už nebaví klasický, jemný look a chcete si dodať trochu rebélie, toto je ideálnou voľbou.

Bude vás zaujímať: Šetrné odstránenie umelých mihalníc: Takto to prežiješ bez ujmy!

Kučeravé riasy ako horúci trend

Toto špeciálne predĺženie rias sa odlišuje od klasického najmä svojím tvarom a textúrou. Namiesto bežne používaných rias, ktoré sú elegantne natočené alebo rovné, sú tieto špirálovité (alebo aj kučeravé) výraznejšie, čo vytvára oveľa intenzívnejší a dramatickejší efekt. Tento štýl dodáva riasam naozajstný objem a natočenie, vďaka čomu oči pôsobia omnoho výraznejšie. Výsledok? Oči, ktoré sú neustále v "prekvapivom" móde. Akoby vás niečo neustále fascinovalo alebo ohromovalo. Čo na to hovoríte?

Má to aj vedľajšie účinky...

Spontánne žmurkanie či dokonca vyjadrovanie prekvapenia len prostredníctvom očí môže spôsobiť neočakávaný efekt. Na sociálnych sieťach sa objavujú vtipné poznámky, že špirálovité riasy môžu spôsobiť "trvalo prekvapený výraz", či dokonca vyvolať "neovládateľné množstvo drzosti." A to všetko preto, že tieto riasy dokážu byť tak výrazné, že neprehliadnuteľne menia celý výraz tváre.

Ďalším plusom, ktorý pobavil mnohých sledovateľov, je to, že spôsobia viac drámy než naše vzťahy. Dá sa tvrdiť, že nie sme jediní, kto pristupuje k tomuto kozmetickému trendu s poriadnou dávkou humoru.

Prečítajte si: Dlhšie a pevnejšie riasy? Spoznajte 8 trikov, ako na to!

Prečo vyskúšať kučeravé riasy?

Toto špeciálne predĺženie je vhodné práve na špeciálne príležitosti, večierky či fotenia. Vaše oči budú neprehliadnuteľné a keďže tento trend je stále novinkou, budete medzi prvými, ktorí ho vyskúšajú. Pochopiteľne, pre každodenné nosenie môžu byť až príliš výrazné či vyžadovať extra starostlivosť, aby si udržali svoj tvar.

Ako sa starať o špirálovité riasy?

Aby vám predĺžené riasy vydržali čo najdlhšie a stále vyzerali úžasne, je dôležité dbať na správnu starostlivosť. Nezabúdajte na pravidelné čistenie, vyhýbajte sa hrubému treniu očí a používajte produkty vhodné pre predĺžené riasy. Tieto riasy môžu byť náchylnejšie na zamotanie, preto im doprajte jemnú starostlivosť.

Odporúčame: Prečo mi vypadávajú mihalnice? 7 príčin, o ktorých hovoria odborníci

Tento trend rozhodne nie je pre každého. No ak ste pripravené na niečo nové, odvážne a zábavné, so správnou dávkou sebavedomia a humoru môžete tieto riasy vyniesť do sveta ako doplnok, ktorý odráža vašu osobnosť a individualitu.

PS: Pripravte sa ale na prekvapivé pohľady, pretože s týmto trendom sa vaše oči stanú skutočným stredobodom pozornosti! 

Anketa: Páči sa vám tento trend?

Odpovedalo 0 ľudí

0%
0%

Zdroj úvodnej fotky: INSTAGRAM / @arno.in.canada

Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE