VIDEO: ĽADOVÁ GUA SHA MASÁŽ – pre perfektné osvieženie počas horúčav aj zmiernenie opuchov

ľadová gua sha masáž

Počas extrémnych horúčav hľadáme účinné spôsoby, ako sa ochladiť. A čo tak ochladzovanie spojiť aj so starostlivosťou o pokožku tváre? Ponúka sa nám gua sha masáž, tradičná technika, ktorá získava popularitu vďaka svojim mnohým benefitom. Používanie gua sha nástrojov schladených v pohári s vodou a ľadom poskytuje osviežujúci a terapeutický zážitok, ktorý je ideálny pre letné dni.

Chladené gua sha nástroje prinášajú okamžitú úľavu od horúčavy. Ich chladivý účinok pomáha zúžiť póry, zmierňuje opuchy a začervenanie, čo vedie k zdravšiemu a žiarivejšiemu vzhľadu pleti. Táto metóda nie len ochladzuje, ale aj poskytuje príjemný pocit, ktorý je v horúcom počasí veľmi vítaný. Okrem osvieženia ponúka ľadová gua sha masáž aj ďalšie výhody pre vašu pokožku.

Studené nástroje stimulujú krvný obeh a podporujú lymfatický systém, čo pomáha detoxikovať telo a zlepšovať vzhľad pleti. Pravidelné používanie tejto techniky môže znižovať výskyt jemných vrások, zlepšovať elasticitu pokožky a podporovať jej regeneráciu. Masáž tiež pomáha uvoľňovať napätie v tvárových svaloch, čím prispieva k celkovej relaxácii.

Ľadová gua sha masáž je tiež veľmi jednoduchá a dostupná. Stačí naplniť pohár s vodou a ľadom, nechať v ňom nástroje vychladnúť a potom si užiť osviežujúcu masáž. Tento rituál môže byť skvelým doplnkom vašej každodennej starostlivosti o pleť, ktorý vám pomôže nielen sa ochladiť, ale aj zlepšiť vzhľad a zdravie vašej pokožky. Je to perfektný spôsob, ako sa v lete postarať o seba a cítiť sa sviežo. Vyskúšate? 

Urob si s nami osviežujúcu masáž ľadovým gua sha kameňom:

Anketa: Už si skúšala masáž ľadovou gua shou?

Odpovedal 1 čitateľ

100%
0%
0%
Nenechajte si ujsť žiadnu novinku! Sledujte nás na Google News a buďte vždy v obraze. Stačí jeden klik pre prístup k exkluzívnemu obsahu a najčerstvejším informáciám. Pripojte sa k našej rastúcej komunite informovaných čitateľov!
0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE