Ako sa obliecť na svadbu, keď máte 20, 30, 40 alebo 50?

20+

Dvadsiatničky si môžu obliecť na svadbu skoro všetko. Preto by mali trochu viac popustiť uzdu fantázii a skúsiť niečo iné, ako len obyčajné šaty. Horúcim trendom sú ešte stále crop-topy a preto aj na svadbu môžete voliť variáciu takéhoto topu so sukňou po kolená, ale pozor, jednoznačne musí mať sukňa vysoký pás. Len tak bude pôsobiť váš look hravo, štýlovo a nie prvoplánovo. A hravosti sa držte aj pri voľbe doplnkov – farebné sandále, zaujímavé šperky a svieži make-up. Nemusíte sa uberať eleganciou za každú cenu. Takýto look bude mať rozhodne väčší úspech.

Crop top a midi sukňa sú správnou voľbou, keď vám jej 20 rokov

Zdroj: Shutterstock®

30+

Rafinované, sexi a elegantné. Také by ste mali byť na svadbe svojej kamarátky, ak máte cez 30. Táto cesta z vás môže urobiť (samozrejme po neveste) druhú najobdivovanejšiu ženu večera. Skúste preto voliť klasiku – „malé čierne“ v midi dĺžke, no aby ste predsa len nenudili, zvoľte rafinované prestrihy. Celkový styling dotiahnite do konca farebnými doplnkami – uletené sandále, neobyčajná kabelka a môžete vyraziť.

Malé čierne by mali byť voľbou pre ženy po 30-tke

Zdroj: Shutterstock®

40+

Ženy v tomto veku by si mali dávať pozor na dve veci – ruky a nohy. Konkrétnejšie to, koľko z nich ukážete. Nemusíte mať dlhý rukáv, ale paže je lepšie predsa len vyvarovať sa špagetovým ramienkam, rovnako tak kolená. Ideálne sú šaty, ktoré jemne kopírujú vaše krivky, pokojne aj vo výrazných farbách. Vyvážite tým jednoduchosť strihu. Ostatné doplnky laďte do metalických odtieňov, s ktorým v každom veku nič nepokazíte.

Nebojte sa ružovej, aj keď je vám po 40-tke

Zdroj: Shutterstock®

50+

 A čo by si mali obliecť na svadbu ženu po päťdesiatke? V tomto prípade rozhoduje strih a materiál, ktorý si oblečiete. Voľte ľahkosť, zakryté ruky aj kolená. Ak si to môžete dovoliť, pokojne zvýraznite pás, no nie dekolt. Jemný šifón je v tomto prípade cesta, ktorou by ste sa mali uberať. Jemnosťou nešetrite ani pri výbere doplnkov. 

Aj po 50-tke môžete stále zahviezdiť

Zdroj: Shutterstock®

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE