Avokádo, pre niektorých stále nie veľmi obľúbené ovocie, pre iných pochúťka, ktorá nesmie v dobrej kuchyni nikdy chýbať. Ak patríte k milovníkom tohto dobrého, chutného a zeleného ovocia, tak určite ste minimálne raz v živote už túto pochúťku vyhodili kvôli hnedému zafarbeniu.
Avokádo je v skutočnosti veľmi výživné a zdravé. Existuje veľa chutných receptov a rád, ako si ho môžete rýchlo a chutne pripraviť. Veď kto by už len odolal dobrej avokádovej pomazánke? Alebo si viete predstaviť sushi bez avokáda? My nie, a preto sme si dali jeden malý a ľahko zvládnuteľný cieľ, násť riešenie, aby nám avokádo nezhnedlo.
Odporúčame prečítať: 5 potravín, ktorých pozitívne účinky ešte len spoznáte
A tu ho máme, dokonca niekoľko. V pripravených dvoch zahraničných videách sa dozviete o ľahkých a naozaj účinných typoch, ako ochrániť avokádo pred zhnednutím.
V prvom videu si predstavíme trik s cibuľou.
V druhom videu ich je niekoľko, ako napríklad: plastové vrecko, olivový olej, citrónová alebo limetková šťava, čistá voda a iné.
Odporúčame prečítať: Zdravo a rýchlo: Kuracie mäso so zemiakmi a zeleninou
www.thinkstockphotos.com