Austrálska komička, ktorú milujú celebrity a budete ju milovať aj vy!

Celeste Barber. Meno jednej z najvtipnejších žien, ktoré v súčasnosti dominujú sociálnym sieťam. Konkrétne Instagramu. Presne na tejto platforme má známa austrálska komička viac ako 7 miliónov fanúšikov! Slušné číslo, čo poviete? A ešte viac obdivuhodné na tom je, že takúto silnú fanúšikovskú základňu si vybudovala bez toho, aby patrila medzi dokonalé ženy, ktorých je na Instagrame ako maku. 

Nechceme samozrejme niekoho urážať, ale ak používate Instagram, viete, ako to tam chodí. Na tejto sociálnej sieti sa jednoducho nesie dokonalosť. A to za každých okolností, aj tých nepravdepodobných. A práve to si pred rokmi zobrala Celeste na mušku. Celebrity aj modelky, ktoré sú tak dokonalé na fotkách či videách, až je to absurdné. Celeste si zoberie fotku alebo video a pretvorí to do viac reálnejšie podoby, samozrejme s trochou humornej nadsádzky a popisu. A toto ľudí baví. A nielen tých obyčajných. Keď zverejní video s paródiou na Cindy Crawford, Cindy ju pochváli. Rovnako tak Rihanna, Kim Kardashian a ostatné. Celeste je jednoducho miláčikom všetkých

Pozri tiež: Kendall Jenner dáva prednosť neutrálnym tónom a organickým textúram. Ako teda vyzerá jej domácnosť?

Vtipná aj humanitárna

Celeste využíva svoju slávu aj pre prospešnejšie veci. V čase, kedy Austrália, jej domovina, bojovala so silnými požiarmi, sa postarala o to, aby vyzbierala potrebné financie pre ľudí, ktorí to potrebujú. „Chcete sa ku mne pridať v podpore dobrej myšlienky? Zbieram peniaze pre dobrovoľných hasičov v Novom Južnom Walese. Aj váš príspevok môže pomôcť, aj keď len malý. Čokoľvek môže pomôcť...“ takto vyzývala austrálska komička ľudí na Facebooku, aby prispeli na boj s ničivými požiarmi v Austrálii.  A výsledok? Za pár dní vyzbierala viac ako 30 miliónov dolárov, čo bol rekord vo vyzbieraní peňazí cez sociálne siete. 

Musíme vás však varovať. Je celkom možné, že v momente, kedy začnete Celeste sledovať, stane sa jej profil pre vás skutočne návykový a môže sa stať, že budete tráviť pozeraním jej videí viac času, ako by ste možno chceli... Na druhej strane, nikdy nie je na škodu v týchto časoch sa trochu uvoľniť a pozabávať na niečom bizarnom a neškodnom, nemyslíte?

Odporúčame: Šialená či nápaditá Gwyneth Paltrow? Všetci voňali jej vagínu, aby vytvorili dokonalú sviečku

5 komentárov
Ľubica Šťastná

Ľubica Šťastná

04.10.2020 07:00

Vtipná i humanitárna, klobúk dolu!

Vaše meno:

Daniela Bieliková

Daniela Bieliková

04.10.2020 08:34

Táto žienka sa mi páči...

Vaše meno:

Mária Chromíková

Mária Chromíková

04.10.2020 09:57

Radšej mám originál ,ako toto papagajovanie.

Vaše meno:

Gabriela Ivančíková

Gabriela Ivančíková

04.10.2020 12:40

Vtipná, pobavila ma.

Vaše meno:

Elena Švachová

Elena Švachová

04.10.2020 21:58

Na zabavenie dobré :-D ...A to,že sa jej podarilo vyzbierať toľké peniaze,to je úžasné.Klobúk dolu.

Vaše meno:

autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE